IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Haaste SinulleTorstai 26.06.2008 20:24

Kirjoita alle kolme tarinaa siitä, kun koit jotain ensi kerran. Kyseessä voi olla vaikka ensimmäinen sana, ensimmäinen kerta kun ajoit pyörällä tai mikä nyt on jäänyt mieleen.

Omat kolme tarinaani:

1. Ensimmäinen elokuvateatterissa näkemäni elokuva oli Disneyn Tuhkimo. Muistan miten valtava ja pimeä se sali oli ja kuinka uskomattoman hienoa oli istua siellä katsomassa. Olin varmaan vain jotain muutaman vuoden ikäinen mutta muisto on jäänyt mieleen vahvana.

2. Ensimmäinen kahvikupilliseni oli melko karmean makuinen, mutta kun hoksasin lisätä siihen joukkoon maitoa, innostuin ja join kahvia kerralla melkein kaksi litraa. Opin sinä iltana kofeiinin vaarat sekä unettomuuden. Olen osannut varoa siitä lähtien.

3. Ensimmäinen suklaakarkkini oli puolivuotiaana lahjaksi saatu joulupukkisuklaa. Suklaa suli tahmakäsissäni ja vuorasin koko kasvoni suklaalla, lopulta sitä oli kaikkialla. Isä oli saanut juuri lahjaksi komean valkoisen villapaidan ja piti minua vähintään metrin päässä, etten sotkisi uutta paitaa suklaaseen. :D

Tuosta suklaajutusta onkin sitten saanut kuulla.

Kerro sinä minulle omat kolme juttuasi. :) <3

Jos olet tuntematon mutta haluat silti jakaa omat tarinasi, käy huikkaamassa tähän kirjoituksen alle niin osaan käydä lukemassa. :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.