IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Saikkua kaikkuaTorstai 25.06.2009 19:17

Sairaslomaa yhyy uliuli.

Kurkku on edelleen kipeä ja ääni alkaa taas kadota. Joudun seuraavan viikon aikana syömään yhteensä 30 kortisonitablettia ja jos se ei sillä taltu, joudun spesialistille.
Äänenlähtö vois johtua esimerkiksi kyhmystä äänihuulissa.

Hupaisaa sikäli kun äiti meni lääkärille tämmöisen kanssa.
Lääkäri oli tosin paska ja antoi ensin antibioottia ja kun äiti palasi ääni kadonneena, sanoi että juo enemmän niin ääni lähtee varmasti. Kun äiti meni pakosta vielä uudestaan, olikin vuorossa tuuraava lääkäri joka lähetti naisen suoraan Oulun keskussairaalaan ja kouraan rapsahti tuomio kilpirauhassyövästä abuut terminaalivaiheessa.

Lääkärit on ystäviä, mutta nekin on ihmisiä. Onneksi mulla on käytössäni hyvät lääkärit sekä hyvä kokemus erilaisista lääkäreistä jotta osaan olla vähän kriittisempi ja uskoa ensisijaisesti omaa kehoani ja vasta sitten lääkärin sanaa.

Mutta onneksi en ite ole kuitenkaan tuolla tiellä, vaikka eihän sitä tiedä tulevaisuudesta. Joku syöpä minullekin puhkeaa, mitä suurimmalla todennäköisyydellä. Meillä on sukurasitteena syöpä, varmaan kolmella viidestä on joku pirulainen ollut jossakin kasvamassa. Sitten jos sellainen tulee, se pitää vaan ottaa vastaan ja alkaa tekemään yhteistyötä sen poistamiseksi, ei se äitikään suostunut uskomaan että tämä oli tässä ennenkuin keho antoi periksi ja siihen on vielä pitkä matka kun sota on vasta syttynyt.

Aurinkoisissa merkeissä näin sanon minä, nam.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.