IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Löysin!Perjantai 30.10.2009 17:57

Yksi suurimpia syitä miksi en ole saanut aikaan mitään piirrettyä liittyen lastenkirjaani, on se, että en tiedä hittovie millä tekniikalla pitäisi sitä asiaa lähteä tekemään.

No, menin sitten Akateemiseen ostamaan Moleskine-kirjaa. Löysin kirjan (vaikkakin kotona sitten harmitti että ostinkin sen scetch-kirjan peruskirjan sijasta) ja eksyin myös taidetarvikeosastolle. "Tusseja!!" Piakkoin kaivoinkin kainalooni kahdet erilaiset tussit, kolme lehtiötä, neljä lyijykynää, kolme sivellintä ja kaksi sivellintussia. Kotiin tultuani parkkeerasin peffani keittiön pöydän ääreen ja innoissani testailin eri tekniikoita ja harjoittelin käyttöä (en ole illustraatiotusseja pahemmin käyttänyt) parisen tuntia.

Mutta voi! Ne ovat niin loistavia! Paitsi että minulta puuttuu ne värit, mitä haluaisin omistaa ja käyttää ja siksi harmittaa kun lopetin kesken kun haluaisin piirtää juttuja mutta ei ole värejä. Pitää taas rientää Akateemiseen heti kun mahdollista ja kantaa kotiin liuta tusseja.

Nyt pitäisi sitten saada monen monta kysymystä kysyttyä kustantajatietoiselta ihmiseltä. Tunteeko kukaan jotakuta keltä kehtaa kysyä? Saatan silti laittaa sähköpostia joillekin kustantamofirmoille, jos niitä vaikka kiinnostaisi minua holhota.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.