IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

ÖöhhTiistai 24.11.2009 20:48

Jouduin tänään verikokeisiin, hoitaja päätyi sitten lävistämään molemmat kyynärtaipeet kun toisessa ei ollutkaan verisuonia. Hipsin sieltä kotiin ja aloin katsomaan Coppolan Draculaa, joka meni aikalailla näin:
Uu! Dracula. Siistii. ..krooh. Oho! Nukahin, kelaanpa. ..krooh. Oho! Nukahin taas! Kelaanpa. Uu. Siistii. Dracula. Pelaanpa Bejewelediä.

Joopa joo. Sain lääkäriltä reseptin närästyslääkkeille kun vatsaan sattuu jatkuvasti. Verikokeet kertovat sitten onko muita puutos- tai sairaustiloja. Hassua tässä on vaan se, että mun pitäis syödä noita reippaammasti toista viikkoa ja joka päivä olen ihan ventti kun otan tuon lääkkeen. Siksi siis olen alkanut nukkumaan päikkäreitä.

Tosin jos mulla on tosiaan joku virustauti niin ei ihmekään, että nukuttaa. En ole saanut viikkoon piirrettyä tai virkattua mitään kun vaan nukuttaa ja väsyttää. On ikäänkuin kipeä, ilman mitään flunssan oireita. Perkeleestä tämmöiset, kun pitää aina arvuutella onko vaiko eikö. Olin ihan ihmeissäni kun se lekuri halus ottaa veriarvoja, minä kun menin sinne vähän sillä "varmuuden vuoksi" ja "kun nyt vielä voi työpaikan piikkiin niin mikä ettei" -mielellä. Niin ja sanomaan heipat Ylikaihille.

Mut jumaliste, ostin tonnikalapurkin Shelliltä, arvakkaa paljonko makso? 3,5e! :D On se jotain Abban erikseen valikoituja (yeah, right) tonnikalapaloja ja seesaminauringonkukansiemenöljyssä mut silti. Purkki tonnikalaa. Huhhuh.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.