IRC-Galleria

Maraia

Maraia

on ihan Saaka.

Selaa blogimerkintöjä

Päivän KuvanaTiistai 27.09.2005 04:15

Okei..

Päivän kuvan saldo oli 51 sivua itse kuvan alla, 2109 kommenttia, yli 50'000 kävijää.. Mulla on mennyt jo tunti kommenttien lukemiseen ja vielä on 285 kommenttia jäljellä.

Olen seuraavan kuvion huomannut toistuvan.. :
- En ole hyväksikäyttänyt ylläpitoasemaani kuvan valinnan suhteen. Kuvatekstin voi vaihtaa lennossa, se vaihdettiin kun huomasin tilanteen oikean laidan.
- En ole myöskään itse äänestänyt, jos kaikki "VITUN PASKA"-kommentit olisi jääneet pois, olisin varmasti jo nukkumassa. Näille itkijöille en voi kuin sanoa että hankkikaa elämä ja itkekää äidillenne.
- Poskessa ei lue CS vaan 25, jota en näemmä osannutkaan kirjoittaa kuin poliittisesti korrektilla tavalla peilikuvasta oikeinpäin.
- Ja mikä tärkeintä, kuvaa ei ole tehty päivänkuvaksi. Tämä hulluttelu syntyi vessassa klo 04 tms, kun olin tehnyt jo 10 tuntia ennakkotehtäviä ja syntymäpäivä häämötti edessä. Oli vähän trippi viikko.

Olenko muuten väittänyt ettei kuvaa ole muokattu? Tämä meni ihan ohi. Tietenkin olen yhdistänyt kuvat toisiinsa ja käyttänyt tekstieditoria, eikö ne ala-asteella jo opeta atkta sen vertaa? :P

Huomasi muuten että ne jotka näkivät kuvassa sammakon, tykkäsivät. Muut vaan tyytyivät haukkumaan paskaksi tai mainostamaan omaa kuvaansa. Aika hupaisaa imo.

[sammakko muodostuu kasvojen valkeasta alueesta, sieraimet ovat silmät, suu on suu ja ruskea mötikkä on kivi, jolla sammakko istuu]

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.