IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Obama on niin superTiistai 30.06.2009 18:27

Tykkään Obamasta. <3

"Tällä kertaa hänen puheensa homoseksuaalisuudesta ja kansalaisoikeuksista keskeytyi ankan ääneen.
- Kenen ankka? presidentti tivasi heti.
- Se on ankka, Michelle Obama hihitti vieressä.
Todellisuudessa "ankka" oli erään toimittaja puhelimen soittoääni, joka päästeli kvaakatukset kesken presidentin puheen.
Presidentti ei säästänyt toimittajaa nolostumiselta, vaan käänsi huomioin naiseen, jonka puhelin soi kesken tilaisuuden.
- Mistä ihmeestä te nykyään saatte soittoäänenne? Obama kysyi."
:: Ilta-Sanomat

http://www.youtube.com/watch?v=ypHIMqV5jhY

Koen pientä kutinaa...Tiistai 30.06.2009 17:18

..jännitystä... ..kauhua... ..hermostusta...
Olen tässä tuuminut jonkin aikaa että voisin ajaa taas sen B-kortin voimaan. Mutta HELSINGISSÄ. Abua.
Riihimäellä se on niin helppo kun tuntee kaikki kadut ja siellä on vähän liikennettä ja vaan muutamat valot (vitsi se onkin käpykylä, huomaan sen vasta nyt kun oon helsinkiläistynyt enemmän). Kauhistuttaa lähteä opiskelemaan autoilua kun on sekopääbusseja ja sekopääpyöräilijöitä ja sekopääkävelijöitä.

"Yleensä tällaisessa tapauksessa joutuu laittamaan poliisille ajokorttilupahakemuksen ( 2xvalokuva, lääkärintodistus, 60 eur) vetämään, ja sen jälkeen teoria-, ja ajokoe. Ajotuntien määrään voit itse vaikuttaa. Eli jos olet joskus ajanut, ja sinä olet saavuttanut rutiinin ajamiseen niin ajotunteja tarvitaan yleensä 3-10 tuntia."

Voisin ehkä palauttaa mieleeni liikennemerkkejäkin. Sitä kummasti unohtaa kun ei ole 10 vuoteen tarvinnut yhtäkään katsoa.

Helppo nakkihan tuo on kun järjellä ajattelee, mutta sitten kun se pitäisi itse kokea. Hui.
En ole koskaan hyvä tilanteissa joissa joku istuu vieressä arvostelemassa. Minä hermostun jo kehityskeskusteluissakin ihan heikkopäiseksi asti.

En tiedä mitä sillä kortilla tekee mutta kyllä siitä loppujen lopuksi on aina sekä haittaa että hyötyä. Olenpahan tähän asti säästynyt kännikuskailulta (arvakkaa tarttisko ukko mut kännikuskiksi esimerkiksi kun raahaan sen sukulaisjuhliin jonne mennään autolla, eihän niistä selviä ilman hermo-olutta tai kahta).

LOLMaanantai 29.06.2009 20:16

Vatsa pipiMaanantai 29.06.2009 03:50

tuskailuttaa.

Ja ei, "phenom" ei lausuta fiinöm, "pirates of the caribbean" ei ole pairats of tö kariibian vaan kharibbian ja kyllä, "Changeling" lausutaan karkeasti sanottuna tseintsling eikä tsangeling.

Meinannu ees tunnistaa leffan nimeä kun törmäsin siihen ärrämainokseen.

Hankkikaa ihmiset nouhauta miten ne asiat kuuluu oikeasti lausua.

Imuroinnin välttelyäSunnuntai 28.06.2009 17:09

10 totuutta nykyhetkestä
► Minkä värinen on hammasharjasi? - valkopinkki
► Seurusteletko? - no vaikka joo.
► Kauan olet seurustellut? - Aika tasan 4 vuotta, joista 1 naimisissa.
► Oletko lävistetty? - Korvakorut joita en käytä ja huulikoru jota käytän.
► Mitä sinulla on päälläsi? - T-paita ja alkkarit (IIK).
► Oletko tyytyväinen elämääsi? - Kylse, vaikka tahtosin paljon enemmän mut pelottavaa hui.
► Minkälainen olo sinulla on nyt? - Rasvainen naama ja pitäis alkaa siivoamaan. Kurkkuun sattuu.
► Onko koruja päällä nyt? - Kaulakoru ja huulikoru. Sormukset otin pois koska kortisoni kerää vettä ja turvottaa perskeles niin turvallisempaa näin.
► Onko sänkysi pedattu? - Pikemminkin onko se koskaan pedattu.

10 totuutta eilisestä
► Suutelitko ihastustasi? - En ku en halua tartuttaa kakkakurkkua.
► Oliko kiva päivä? - Vähän äh ja voi.
► Olitko tietokoneella? - En. Jumitin leffojen parissa ja tein Amigurumeita.
► Tajusitko jotain uutta? - En tajunnu oikeen mitään.
► Teitkö jotain mitä et tee yleensä? - Olin ehkä vielä vähän epäaktiivisempi kuin yleensä.
► Käytitko jotain päihdettä? - En, lonkero maistuisi muttakun ei saa sitäkään koska: lääke.
► Teitkö yhtään urheilusuoritusta? - Kävin vessassa.
► Monelta aloit nukkumaan? - Kello 3

10 totuutta menneisyydestä:
► Missä synnyit? - Kemissä.
► Kaipaatko menneisyyttäsi? - Kyllähän sitä aina, vaikka no en kaikkea tietenkään.
► Entiset koulusi? - Marttalan ala-aste, Peltosaaren ala-aste, Haapahuhdan ala-aste, Pohjolanrinteen yläaste, Riihimäen lukio, Helsingin Evankelinen Opisto.
► Entiset opettajasi? - Hah. Ikäänkuin kaikki muistaisin. Lukiosta ja yläasteelta jäi pari kivaa hahmoa mielenperukoille.
► Oletko vaihtanut koulua? - Olen kaikki noi ala-asteet kun muuteltiin parin vuoden välein.
► Haluaisitko elää päivän samana, kun olit kuusi vuotias? - Siis kuusivuotiaana? Haluaisin ehdottomasti ja viettäisin koko päivän äidin kanssa.
► Jouduitko pettymään usein? - Olen pettynyt pahasti montakin kertaa, tuskin kuitenkaan ihan lapsena. Silloin vielä olin aika naiivi ja uskoin erilaiseen maailmaan kuin nykyään.
► Teitkö jotain, jota kadut yhä? - En ole pyrkinyt katumaan mitään enkä kai vieläkään ole tehnyt mitään suurta mitä katuisin mutta aina välillä kaduttaa joku typeryys. Tupakanpoltto on yksi jota kadun vaikka ymmärrän hyvin miksi aloin polttamaan.
► Kuinka monesti olet muuttanut? - Monta. 13 tjsp.
► Muistatko ensimmäisen koulupäiväsi? - Sain kynän, kumin, läpinäkyvän värittömän viivottimen, vihon, kirjan ja oman paikan luokassa ja aapisen. Olin niin onnellinen.

10 Satunnaista:
► Nimesi? - Saga
► Lempinumero? - 2 tai 5
► Lempikouluaine? - Aika monikin. Psykologia ja filosofia oli kiinnostavia. Biologia, kemiasta tykkäsin. Luulisi että sanoisin kuvaamataide tai musiikki mutta ne oli vaan turhauttavia. Englantia osasin liian hyvin viihtyäkseni.
► Kännykän merkki? - iPhone, olen iHomo.
► Oletko ihastunut/rakastunut? - Jep! Kuuluu asiaan.
► Monta kirjainta on ihastuksesi/rakkaasi etunimessä? - Kummassa? Ekassa mitä ei käytä 5 ja tokassa 7. Sitä se käyttää.
► Lempinimesi? - Yläasteaikoina mua kutsuttiin Segaksi.
► Lempibändi? - Faith No More on hyvä, ja Bowie näin aluksi.
► Juotko alkoholia? - Toisinaan. Mutta sillee ettei tule humalaan. Nautiskellen mutta ei kieriskellen.

Haluaisitko:
► Haluaisitko olla jossain muualla kun nyt olet? - Haluaisin olla laittamassa imuria pois koska olin jo imuroinut. D'oh!
► Haluaisitko olla päivän julkkis? - En todellakaan.
► Haluaisitko elää jonkun päivän uudestaan? - Ehkä. Tosin en keksi minkä.
► Haluaisitko nähdä jonkun tietyn? - En oikeastaan. Ben & Jerry vois tulla käymään.
► Haluaisitko kertoa jotain jollekin tietylle? - Voisin kertoa että yhyy laiskottaa imuroi sinä en jaksa.
► Haluaisitko halata jotain tiettyä? - En koska haisen kesähielle.
► Haluaisitko viettää aikaa jonkun tietyn kanssa? - Ukon kanssa viihtyy aina.
► Haluaisitko että olisi kesä? - No kesä on ihan kiva mut niin on muutkin vuodenajat.
► Haluaisitko nukkua ikuista unta? - Usein. Tosin tuo ajatus on text book oire tästä kaksisuuntaisuudesta, joten en voi sanoa että se olisi mun oma ajatukseni välttämättä. Se on niinkuin sellainen aivoaivastus joka tulee kastikkeena masennuksen mukana.
► Haluaisitko muuttaa maahan jossa kävit viimeksi? - Missä mää ees oon käyny viimeksi. Mut en Suomesta muuttais pois en.
► Haluaisitko olla erinäköinen? - Olishan se ihan kiva mutta olisko se silloin minä?
► Haluaisitko uuden ystävän? - Eh, parempi ensin opetella näiden entisten käyttöohjeet.
Blogauksia ei tule +1 per päivä ja satunnaiset välit on pidempiä kuin yhden hulluttelupäivän verran.

Täytyy sanoaPerjantai 26.06.2009 17:52

Tenacious D and the pick of destiny oli peruskomedia, sellainen mitä esitetään lauantaina maikkarilla vaikkakin siinä sanottiin "fucking" jokaisen adjektiivin edessä.

Mutta voi että tykkäsin siitä alusta, se pieni Jack Black oli ihan loistava sen ensimmäisen kappaleen aikana. Myöhemmin huoneessa lauleskellessaan se lipsynkka sun muu oli vähintäänkin laihaa. Mut se oli ihan pieni ja ihan Jack Black ja sit nauratti.

Olihan tuo sen verran viihdyttävä että sen jaksoin katsoa vaikka kortisoni heittikin verenpaineet kattoon. Oli hieman levoton fiilis mutta onnistuin zone outtaamaan JB:n yltiöpäisen ärsyttävyyden. Ajattelin jo että luoja tuo mies on ärsyttävä, kunnes illalla katsoin Liar Liarin ja se Ventura Carrey vasta ärsyttävä onkin.

Onneksi Jim on ottanut opikseen ja rauhoittunut vuosien mittaan, elokuvat kuten Man on the Moon, How the Grinch Stole Christmas, Bruce Almighty, Eternal Sunshine of the Spotless Mind ja Lemony Snicket's A Series of Unfortunate Events olisi voinut jäädä kokonaan kokematta. Onhan sitten tämä perinteinenkin genre ollut paljon parempaa, tarkoitan siis Yes Mania ja Fun With Dick And Janea, ehkä jopa Me, Myself & Ireneäkin mutta Venturoita ja muita naamanvääntelyelokuvia ei jaksa katsoa. Tai no poikkeuksena ehkä Mask jossa juttu kuuluu kuvioon. Odotan innolla Carreyn elokuvaa A Christmas Carol.

Niin ja eilen keskiyön jälkeen Puksussa soi ainakin vartin jokin hälytysääni, sekä auton torvet tööttäilivät. Samoihin aikoihin kuoli Michael Jackson. Aika hassua. En ole koskaan kuullut sellaista hälytysääntä, ihan kuin sellainen telkkaripiiiiiiii-vinkuna mutta ulkona ja tosi lujaa. Ja ne tööttäilyt oli epätasaisin välein, ehkä joku istui parkissa, kuunteli Jackoa ja tööttäs aina strategisissa kohdissa kunnioittaakseen edesmennyttä.

Nyt vaan jää nähtäväksi kuinka moni fani musertuu itsemurhaan asti. Olen pahoillani siitä että Jacko kuoli, mutta vielä enemmän olen pahoillani niille, joiden unelma musertui.

FuckarooPerjantai 26.06.2009 00:09

Tenacious D and the pick of destiny. Kokonainen elokuva Jack Blackin rock-henkeä. Hassua et kappaleet osaa ulkoa mut leffaa ei ole vielä tullut katsottua.

Saikkua kaikkuaTorstai 25.06.2009 19:17

Sairaslomaa yhyy uliuli.

Kurkku on edelleen kipeä ja ääni alkaa taas kadota. Joudun seuraavan viikon aikana syömään yhteensä 30 kortisonitablettia ja jos se ei sillä taltu, joudun spesialistille.
Äänenlähtö vois johtua esimerkiksi kyhmystä äänihuulissa.

Hupaisaa sikäli kun äiti meni lääkärille tämmöisen kanssa.
Lääkäri oli tosin paska ja antoi ensin antibioottia ja kun äiti palasi ääni kadonneena, sanoi että juo enemmän niin ääni lähtee varmasti. Kun äiti meni pakosta vielä uudestaan, olikin vuorossa tuuraava lääkäri joka lähetti naisen suoraan Oulun keskussairaalaan ja kouraan rapsahti tuomio kilpirauhassyövästä abuut terminaalivaiheessa.

Lääkärit on ystäviä, mutta nekin on ihmisiä. Onneksi mulla on käytössäni hyvät lääkärit sekä hyvä kokemus erilaisista lääkäreistä jotta osaan olla vähän kriittisempi ja uskoa ensisijaisesti omaa kehoani ja vasta sitten lääkärin sanaa.

Mutta onneksi en ite ole kuitenkaan tuolla tiellä, vaikka eihän sitä tiedä tulevaisuudesta. Joku syöpä minullekin puhkeaa, mitä suurimmalla todennäköisyydellä. Meillä on sukurasitteena syöpä, varmaan kolmella viidestä on joku pirulainen ollut jossakin kasvamassa. Sitten jos sellainen tulee, se pitää vaan ottaa vastaan ja alkaa tekemään yhteistyötä sen poistamiseksi, ei se äitikään suostunut uskomaan että tämä oli tässä ennenkuin keho antoi periksi ja siihen on vielä pitkä matka kun sota on vasta syttynyt.

Aurinkoisissa merkeissä näin sanon minä, nam.

Flash MobTorstai 18.06.2009 04:36

Yksi aivan loistava esimerkki Internetin hyvistä puolista on huumorintajuisten ihmisten yhteenkokoontuminen.

Ja varsinkin flash mobit kuten:
Hammertime - http://www.youtube.com/watch?v=vfxCnZ4Dp3c&feature=fvst
Food Court Musical - http://www.youtube.com/watch?v=dkYZ6rbPU2M

Tosin nuo kaksi ovat improvisaatioporukan tekemiä mutta toimivat hyvin vahvasti flash mobin toimintaperiaatteella.

Täytyy vielä alaviitteenä mainita ryhmä Anonymous joka protestoi skientologiaa vastaan Guy Fawkes -naamioissa.
http://www.youtube.com/watch?v=2SraUpcJfqw

Skientologithan ovat Suomessakin nykyään. Lahdessa järjestettiin Anonymous-protesti ja kuten kuvassa http://www.pixbox.fi/pic_show_id19103274.html kerrotaan, Tom Cruise ei osaa lentää.