IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

KakkumysteeriPerjantai 30.04.2010 18:18

Mikähän siinä on, että teen aina jonkin ihmeellisen luovan päätöksen kakkuja leipoessani sen sijaan että pysyttelisin hyväksi todetussa reseptissä.

Turhauttavaa, miten mä saan peruskahvikakustakin jonkin läpyskän mikä näyttää siltä että sen päälle on istunut sateenkaari.

Everyplayn wappukakku, stage 1


Psst. M&M-karkkeja.

Ja taas eteenpäinTorstai 29.04.2010 17:56

Sain WSOY:lta postia.

Hyvä Saga Kissojenpiirtäjä,

Kiitos yhteydenotostanne ja kustantamoamme kohtaan osoittamastanne kiinnostuksesta. Olette ystävällisesti tarjonnut käsikirjoitustanne kustannettavaksi.

Luemme WSOY:n lasten- ja nuortenkirjallisuuden osastolla viikottain useita hyviä ja mielenkiintoisia tekstejä, joista kuitenkin vain murto-osa löytää paikkansa julkaisuohjelmastamme. Valitettavasti tarjoamanne aineisto ei sovi tällä hetkellä ohjelmaamme, joten saatte sen ohessa takaisin.

Tosin, WSOY:n sivuilla sanotaan näin:
Käsikirjoitusten suuren määrän takia WSOY aloittaa tammikuussa 2010 uuden käytännön, jossa käsikirjoituksia ei enää palauteta tekijöille. Tästä syystä kirjoittajan on syytä säilyttää alkuperäinen käsikirjoitus itsellään ja lähettää ainoastaan kopio kustantamoon. Julkaisemattomat käsikirjoitukset hävitetään WSOY:ssä tietoturvallisuusasiat huomioon ottaen. Kielteisistä kustannuspäätöksistä ilmoitetaan jatkossakin tekijöille.

..joten joko kustantamo ei pidä omista periaatteistaan kiinni, tai sitten ne lähettivät mulle tuon takaisin jostain erityisestä syystä. Eihän sillä väliä ole, mutta kiinnostaisi tietää.

Seuraavaksi lähettänen Tammelle ja Otavallekin heti kun saan printtimusteita. Lisäksi voin pistää käsikirjoituksen sähköisenä Gummerukselle. Hailments to Gummerus. WSOY:n suhteen on hyvä mieli, sillä eilen vielä harmittelin että olen niille tuota kässäriä tarjonnut. WSOY nimittäin kustantaa Nalle Puh -kirjoja joissa Puh asuu Puolen hehtaarin puistossa ja se on vaan väärin. En tiedä miten voisin olla noin suuria mokia toistavan kustantamon kanssa tekemisissä, kun koen jo pelkän ongelman olemassaolon häiritsevänä.

Seuraavaksi ohjelmassa on "Jännittävä elämäni sohvan pesemisen jälkeen" mut ensin pitää vaan pestä se sohva.

TwitterhappynessTorstai 29.04.2010 08:12

Jee pimppasin mun Twitterprofiilin, ruleksor ruleksor ruleksor.
Niin sen näkee tosta -->> TwItTeR NiInQ <<--

Täytyy kyl sanoa että taas kerran kusi aikataulut kympillä. Huomenna pitäis heti aamusta jaksaa juoksulenkille ja sit pitäs pestä sohva ja leipoa kakku. Mistään näistä en halua luopua joten jostakin se viitsimys pitää siis repiä. Uni olisi siis hyvä.

Miksi sitten istun tässä vieläkin?
Life is playing a joke on me.

Oo, äm ja gee lähti saunaanTiistai 27.04.2010 18:15


Mulla on oma show, mut missä on massit?

No huhhuhKeskiviikko 21.04.2010 19:59

On hieman kertynyt rompetta, jonka ajattelin kantaa itsepalvelukirpputorille tässä lähiaikoina. Löysin Malmilta ihan täydellisen kirpputorin, jonne voin viedä kaikki rojuni ja täytyy sanoa, että olen vähän innoissani. Aika köyhää. :D

Mut hei, viikon myyntiaika 36e, jonka saa aika pian täyteen jos vain ihmiset ostavat vaatteet ja kirjat pois. Ja jos joku sieltä varastaa, niin sekin on vain plussaa.

En haluaisi viedä kamojani uffin laatikkoon kun niitä on niin paljon, minä ehkä pääsen rojuistani eroon mutta uffin sedät vetävät hirveät voitot ja ostavat kilon leipää afrikkalaisille.

Yhyy olen 30,01 vuotta. :D
Ehkä tämä on sitten keski-ikäisyyden ilmentymä, tällainen puuhastelu.

Hippety hop won't ya dropTiistai 20.04.2010 22:38

Minä vahingossaTiistai 20.04.2010 22:23

paljon liikuntaa.

Onko tämä paha?

P.S. Kävin siis tunnin hölkkä/kävelyllä, vein roskat, pahviroskat, lehtiroskia, kävin kaupassa, tyhjensin kirjahyllyn ja luovutin siinä vaiheessa kun tavaraa vaan riitti ja riitti ja riitti ja riitti...

KissamäkistiTiistai 20.04.2010 06:08

Teknologia ei oo vain ihmisille, junou.

ennakko tehtävätTorstai 15.04.2010 00:36

sain ennakko tehtävät valmiiksi ja laitoin ne kirje kuoreen, jonka otan mukaani kun huomenna menen linja autolla keski kaupungille ja vien ne haku toimistoon ennen kolmen kympin syntymä päivä juhlistamisiani.

(pieni viaton "jee")

Syntymäpäivä
15.4.1980 (29,99 vuotta)
LoL