IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Blogi

- Vanhemmat »

Ai niin <3 Onnea <3Tiistai 27.09.2005 04:16

Mun rakas poikani täyttää vuosia. <3

Rakastan.

*puspus*

Päivän KuvanaTiistai 27.09.2005 04:15

Okei..

Päivän kuvan saldo oli 51 sivua itse kuvan alla, 2109 kommenttia, yli 50'000 kävijää.. Mulla on mennyt jo tunti kommenttien lukemiseen ja vielä on 285 kommenttia jäljellä.

Olen seuraavan kuvion huomannut toistuvan.. :
- En ole hyväksikäyttänyt ylläpitoasemaani kuvan valinnan suhteen. Kuvatekstin voi vaihtaa lennossa, se vaihdettiin kun huomasin tilanteen oikean laidan.
- En ole myöskään itse äänestänyt, jos kaikki "VITUN PASKA"-kommentit olisi jääneet pois, olisin varmasti jo nukkumassa. Näille itkijöille en voi kuin sanoa että hankkikaa elämä ja itkekää äidillenne.
- Poskessa ei lue CS vaan 25, jota en näemmä osannutkaan kirjoittaa kuin poliittisesti korrektilla tavalla peilikuvasta oikeinpäin.
- Ja mikä tärkeintä, kuvaa ei ole tehty päivänkuvaksi. Tämä hulluttelu syntyi vessassa klo 04 tms, kun olin tehnyt jo 10 tuntia ennakkotehtäviä ja syntymäpäivä häämötti edessä. Oli vähän trippi viikko.

Olenko muuten väittänyt ettei kuvaa ole muokattu? Tämä meni ihan ohi. Tietenkin olen yhdistänyt kuvat toisiinsa ja käyttänyt tekstieditoria, eikö ne ala-asteella jo opeta atkta sen vertaa? :P

Huomasi muuten että ne jotka näkivät kuvassa sammakon, tykkäsivät. Muut vaan tyytyivät haukkumaan paskaksi tai mainostamaan omaa kuvaansa. Aika hupaisaa imo.

[sammakko muodostuu kasvojen valkeasta alueesta, sieraimet ovat silmät, suu on suu ja ruskea mötikkä on kivi, jolla sammakko istuu]

Syyskävelyä ja tappajaoravaMaanantai 26.09.2005 00:37

Lähdettiin lähihuoltamolle hakemaan tupakkaa. Loppujen lopuksi ylitettiin kaksi pelikenttää, kiivettiin kalliolle, mentiin ylä- ja alamäkiä, väisteltiin psyko-oravia metsässä ja löydettiin vihdoin R-kioski noin kahden kaupunginosan päästä. :D

Ja sit koko tämän hienon reippailusyssyn päälle poikettiin paluumatkalla Hesburgeriin.

Klaarattiin kunnialla.

Koulussa taasTiistai 20.09.2005 15:30

Ei ole enää kipeä, tosin seuraava projekti on pitää tupakkalakko.
Vähän mennään et fifty-sixty.. pitääkö vaiko eikö.

Vois ehkä jopa pitääkin.

Hajottaa kun rahat loppuilee ja nälkä kolkuttaa ovella ja väsyttää ja koti ei tunnu kodilta. Se on meinaa vihonviimeinen juttu mikä haittaa.

Koulun koukeroissaKeskiviikko 07.09.2005 23:03

Taas olen kipeenä.

Mut hittolainen koulu on ko lomaa. Ihan suotta pieni ihkudaa kun saa istuu koulussa, syödä tarjottimellisen ruokaa no charge ja tehtävät on hauskoja tehdä. Harmi ettei tästä vielä saa palkkaa, mutta ei sitä nyt voi niin onnekas olla.

Töihin en enää haluakaan. Siis kauppaan. No way.

JumatsukkaLauantai 20.08.2005 12:25

Vähäks siistii niinq.

!!!!

Ja blabla. <3
- Vanhemmat »