IRC-Galleria

[Ei aihetta]Tiistai 04.11.2008 15:45

ohoho.
Eilen päiväunien jälkeen alko suunnaton hengen ahistus. Joka ikävä kyllä jatkuu vaan.... Johtuuko sitten mahdollisesti ilmojen kylmenemisestä ja sen seurauksena astman pahenemisesta vai mistä mutta musta tuntuu etten saa happea.
Piti lähteä tänää töistäkin pois jo 12 jälkeen kun ei vaan pysty olemaan kun haukkoo henkeä kun kala kuivalla maalla. kaameeta.

Joku apinakin pitää autoaan mun paikalla, soitin ihan varmuudeksi huoltoyhtiöön ja varmistin että en mee vahingos laittaa vihasia viestejä väärään autoon. mutta en mä niin dementoitunut ollu etten muistas omaa paikkaani, vaikka tyhjänä onkin ollu jo ikuisuuden. Joten jossei se iltaan mennes oo kadennu niin minä meen suojelemaan omaa tonttiani sitten kyllä! maksan siitä kuitenkin 120e vuodessa joten....

Huomenna on sitten Wilman ja Pepin leikkaus. mua jännittää. en tiiä miksi. Pelkään että wimmun sydän vaiva ja epilepsia nyt jotenki vaikuttaa siihen. huokaus.
Ja benny saa huomen pentu rokotteenkin sitten ^^ vauva on kasvanu nii hurjasti. pitäs ehkä saaha uusia kuviakin siitä kun kerkiäis. ja missä kamera mahtaa ollakkaann....? ;)

nyt pakko mennä pitkällee ja koittaa saaha henkeä...öh.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.