IRC-Galleria

[Ei aihetta]Maanantai 24.08.2009 20:51

Eilen kävi pelottavasti, kun illalla oltiin koirapuistossa. Oltiin siinä lähössä kun oli enää meijän koirat yksinään siellä ja lähettiin kävelemään portille päin.
No siinä käveltii ja höpötettiin ja huomasin että joku hahmo vilahti siellä meijän auton luona. Luulin että se oli vaan joku lenkeilijä tms kun niitä siin menee aina. Viivi oli kans huomanu muttei kumpikaan sanottu mitään.

Päästiin lähemmäs autoa niin sieltä puskan ja meijän auton välistä lähti sellainen mies juoksemaan, jonkin sortin rautaputki kädessään kohti pusikkoa. Ei siis selvästikkään ollu iltakävelyllä pelkästään.:/
No alettiin pakata koiria ja Lukaa autoon kun Viivi huomasi että siel se ukko kyttää puskassa meitä rautaputken kanssa... tuli hieman hätänen olo, kun ei näistä nykyisin tiiä mitä hulluja onkaan, ei välttämättä riitä ihan vaan autovarkaus yritys. Varsinkaan kun saatiin se itseteosta kiinni. No äkkiä vaan vaunut autoon ja sitten menoks kiireen vilkkaa... soitettiin me poliisillekkin ja lupasivat mennä katsastamaan tuon hiipparin... mutta kyllä sitä vaan säikähti. varsinkin kun koirapuisto on korvessa, kaukana asutuksesta. ei taijeta ihan heti sinne iltasella enää mennäkkään. hyhy.

Viivi meni töihin taas ja Luka tossa heräs päikkäreiltä. Mulla on korkku ja korva vähän kipeä, mutta antibiootti kuurilla kun edelleen ollaan niin ei kai kaikki maholiset pöpöt luulis siinä kupsahtavan samalla sitten:) Taidan ruveta ite nyt syömään kalasoppaa kun on kaamee nälkä:)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.