IRC-Galleria

[Ei aihetta]Torstai 20.11.2008 22:49

huominen 6.45 alkava vuoro ja sit lauantaina Tallinnaan työporukan kanssa. Shoppailemaan. minä joka inhoo shoppailua...^^ haaah!

sit olis ma-ti ja ti-ke yövuorot. ihan jees. kai.jos pysyis hereilläkin xD

[Ei aihetta]Sunnuntai 09.11.2008 11:56

Viikonloppu. Eli siis töitä. Mä heräilin viime yönä varmaan 10 krt jostain syystä. valvoskelin 3.30-4.00. ei vaan väsyttäny enää. Onko tää nyt jo sitä kun ikää tulee niin uni ei riitä xD
Mä oon nykysin ihan valmis nukkumaan 21-22 aikaan ja sit herään täysin pirteänä joskus 7-9.00. ihmeellistä....

No töissä taas siis ollaan. Isänpäiväkin on. No eipä tuo oikeen hetkauta kun en oo isääni nähny moniin vuosiin ja millohan oon sen kans viimeks puhunu...joskus 5vuotta sitten varmaan....meijän yhteys muodostuu nykysin jopa siitä että onnittelen viestillä synttärit ja laitan hyvät joulut. Saan samat onnittelut ja toivotukset sitten takasin päin myös. Sekin on hassua kun on joulu, uusvuos ja mun synttärit noin 2viikon sisällä kaikki joten saan vuodessa kahessa viikossa 3viestiä isältäni. jippii..
Ainut mikä isänpäivässä on niin vaari. Tuli jotenki ihan haikee olo tänään kun taas tajusi ettei sitäkään ole enää. Se oli ihan paras vaari ja mies koko mun elämässä. Mutta siitäkin on aikaa jo vissiin yli kymmenen vuotta kun se poistu pilven päälle. Mä soitin sitten mummolle tänään kun en muutakaan keksiny :) olis kiva päästä käymää vaarin haudallakin mutta kun ei oo autoa ja sinne on niin vaikia mennä julkisilla. ehkä ennen joulua kuitenkin sitten pääsee, vaikka julkisilla sitten edes.

No kai tässä täytyy nyt sitten mennä hommiin...tai no eipä täs oikeen töitä täl hetkellä ole mutta jotain keksimään :)

-Mariak-

kopsuilin hieman.Perjantai 07.11.2008 22:31

TUTKI PUHELINTASI JA TUO JULKI SEN SALAT:

1. Keneltä on puhelimessasi oleva vanhin viesti? - Viivi

2. Millä sanalla alkaa puhelimesi toinen viesti? - kattelen

3. Rakastatko 7. viestin lähettäjää? - paaaljon<3

4. Mihin sanoihin päättyy 10. viesti? - ja toinen ilta

5. Montako saapunutta viestiä sinulla on? - 441 täl hetkel. poiselin juuri kyllä lähemmäs pari sataa :)

Mene vastaamattomiin puheiluihin.

1. Onko vastaamaton 1. sinun paras ystäväsi? - yksi niistä

2. Onko vastaamaton 10. sinulle sukua? - haah. työpaikka. ei. ellei sanna oo soittanu :P

Listaa tähän 4 henkilöä joille olet soittanut viimeksi ja vastaa kysymyksiin.

1. sanna
2. viivi
3. äiti
4. Rixu

1: Sanna
Kuvaile häntä tasan yhdellä sanalla? - pikkusisko
Oletko koskaan shoppaillut hänen kanssaan? - jep
Mitä muuttaisit hänen ulkonäössään, jos voisit? - sais olla mua lyhykäisempi kun on kerta pikkusisko :P
Onko hänellä kuvia galleriassa? - jep
Oletko koskaan nukkunut hänen vieressään? - juu

2: viivi
Milloin tutustuit häneen? - tossa viime vuonna
Kerro tasan yksi muisto hänestä ja sinusta? - oioi. on nii paljon. uus vuos<3
Onko hän koskaan huutanut sinulle pahasti? - ei
Miksi tunnette toisenne? - no koska se on vaa niin. mun vaimo ja silleen :)
Minkä ikäinen hän on? - 22
Veikkaa syy, miksi hän vielä joskus kuolee? - vanhuuteen. tai sit jää auton alle kun painelee päin punasia xD

3: äiti
Oletko itkenyt hänen takia monesti? - miljoonia
Entä nauranut hänen kanssaan? - no onneks joskus sitäkin
Miksi soitit hänelle viimeksi, kun soitit? - kun se4 oli soittan mulle
Tai onko hän koskaan pelastanut sinua pulasta? - eiköhän se oo vähä toisinpäin....
Mikä muistuttaa sinua hänestä? - en tiä. kalja pullo xD

4: rixu
Missä tapasit hänet ensi kerran? - ammattikoulu v.2000
Millaista silloin oli? - hmm... villiä nuoruutta^^
Oletko koskaan keskustellut henkeviä hänen kanssaan? - kyllä
Millainen musiikkimaku hänellä on? - hmm.. taitaa kallistua titinalleen ja muuhun täl hetkel ;)
Missä hän asuu? - järvenpää
Kuinka vanha hän on? - 23 juuri kohta 24.

[Ei aihetta]Perjantai 07.11.2008 22:21

Toinen iltavuoro peräkkäin. Tuskaa.
Ei millää kestä näitä.
Wilmakin voi jo onneksi paremmin. Syöny ja juonu jo vähä. tosin ei kyllä samalla ruokahalulla kun ennen mutta kuitenkin. Jotain edes.

Viikonloppuna olis aamuvuorot sitten. Maanantaina vapaa. Odotan sitä. Alotan ens viikolla sitten siellä meidän dementtia kodissakin. Ei paljo innostas mutta... toisaalta vaihtelua. ja onhan se väliaikanen homma sekin vaan.

Vielä hetki tääl kökkimistä. sit kotiin. <3

[Ei aihetta]Torstai 06.11.2008 12:58

Eka yö meni aika huonoilla unilla.
Wilma oli aika sekasin eikä oikein osannu mennä edes maate kun oli noussu ylös. Illalla se kuitenkin jo kävi nurkalla sen verran että sai tehtyä tarpeensa. Oli pakko ottaa se kauluri pois yöllä kun se jäi vaan jumiin sen kanssa koko ajan. Se nukku ihan kiltisti sitten eikä edes koskenu siihen haavaan. Ainut että kun siihen oli pumpattu aika paljon nesteitä sen leikkauksen aikana, koska ne verenpaineet romahti niin yöllä sille kävi sitten pien vahinko. tai no pieni ja pieni sanotaan että 10litran vahinko ;)mutta eihän se voi sille mitään, raasu.

aamulla se ei päässy pois sängyn alta jonne se oli menny ennenku mä nostin sänkyä. Ruokaa se ei suostunu syömään, enkä mä tiiä onkohan se edes juono nyt ollenkaan koko kotona olo aikana :/ Kinkun kanssa annoin antibiootit ja kipulääkkeet sitten. Ne kipu lääkkeet tekee vaan sen että' kuola valuu aika hulluna tuolta hölmöltä sitten. kaikin puolin se on vähä ressukka nyt kyllä.
Tekee niin pahaa jättää se nyt sitten tänne yksin kun lähen illaksi töihin. Viivikin on illan töissä. Millä mä kestän koko illan ilman että en saa hoivata toista...:((

[Ei aihetta]Keskiviikko 05.11.2008 21:59

Olipas päivä....
Eläinlääkäri aika oli klo 10.00. No Peppiä ei voitu leikata kun se on valeraskaana ja kaikenlisäksi se olis peruttu kuitenkin koska eläintenhoitaja oli kipeänä. Mentii sitten Wilman ja Bennyn kanssa sinne.
Benny oli taas koko torpan lellikki ja kaikki ihasteli, ihan kun nyt ei eläinlääkärit pentuja näkis työnssänsä ikinä! ^^Kaikki oli ihan ok, poju painaa 4,2kg. Toinen kassi oli vähä kateissa, mutta kyllä se siel on kuiteskin ;) ja purenta oli nyt sitten vielä ei niin täydellinen mutta hampaita vaihtaa niin syy siinä ilmeisesti.

No Wimmu jäi sitten sinne, sterilisaatioon. Sovittii että klo 17.00 saadaan hakea. Mä soitin puoli viisi ja ne siirsi sitten sitä haku aikaa klo 18.00. Mentii hakemaan sitten sitä niin sain kuulla että:
1)Wilman verenpaineet oli romahtana nukutuksen aikana, samoin lämpö. Siellä se oli nyt sitten lämpö patjalla, lämpö lämpun ha huovan alla.

2)Munuaisarvot oli hieman poikkeavat.

3)Maksa arvot oli koholla. normaali arvot on siin 24-136 niin Wilmalla ne oli sitten 246.... nyt sit joudutaan niitä mennä tutkituttamaan uudestaan, onko joku maksasairaus tj....

4)Sydämen sivuääni, läppä vika kai.

Se oli niin säälittävä kun se hoiperteli sieltä huoneesta, kauluri päässä ja silmät ihan selasin. Reppana. En oo ikinä aikasemmin nähny wimmua niin rauhallisena. Jouduin kantamaan sitä (ei muuten oo kovin köykänen neito!!)
Nyt sitten se on tossa maannu jo 2h, vinkuu ja nukkuu. ei oo noussu yhtään. Kaameeta kattoa kun toinen on ihan pihalla. Onneksi sillä on tosi vahvat kipulääkkeet nyt. ja antibiootit. 12pv kaulurin kanssa pitäs mennä, saas nähä kuin käy.

nyt hoivaamaan pientä vauvaa. <3<3

[Ei aihetta]Tiistai 04.11.2008 21:55

Tää hengen ahistus vaan jatkuu. meni jo ohi päivällä ehkä 15min mutta sitten tuli taas. mä tulen hulluksi... happea, happea, antakaa mulle nyt happea!!!!!!

[Ei aihetta]Tiistai 04.11.2008 15:45

ohoho.
Eilen päiväunien jälkeen alko suunnaton hengen ahistus. Joka ikävä kyllä jatkuu vaan.... Johtuuko sitten mahdollisesti ilmojen kylmenemisestä ja sen seurauksena astman pahenemisesta vai mistä mutta musta tuntuu etten saa happea.
Piti lähteä tänää töistäkin pois jo 12 jälkeen kun ei vaan pysty olemaan kun haukkoo henkeä kun kala kuivalla maalla. kaameeta.

Joku apinakin pitää autoaan mun paikalla, soitin ihan varmuudeksi huoltoyhtiöön ja varmistin että en mee vahingos laittaa vihasia viestejä väärään autoon. mutta en mä niin dementoitunut ollu etten muistas omaa paikkaani, vaikka tyhjänä onkin ollu jo ikuisuuden. Joten jossei se iltaan mennes oo kadennu niin minä meen suojelemaan omaa tonttiani sitten kyllä! maksan siitä kuitenkin 120e vuodessa joten....

Huomenna on sitten Wilman ja Pepin leikkaus. mua jännittää. en tiiä miksi. Pelkään että wimmun sydän vaiva ja epilepsia nyt jotenki vaikuttaa siihen. huokaus.
Ja benny saa huomen pentu rokotteenkin sitten ^^ vauva on kasvanu nii hurjasti. pitäs ehkä saaha uusia kuviakin siitä kun kerkiäis. ja missä kamera mahtaa ollakkaann....? ;)

nyt pakko mennä pitkällee ja koittaa saaha henkeä...öh.

[Ei aihetta]Torstai 30.10.2008 17:35

Sairaita koiria...
Bennyllä on massu ihan sekasin ollu jo useemman päivän. Pakko viiä se kohta lääkäriin jossei nyt Canicur sun muut auta, se kuivuu niin nopsaan kun on noin pikkanen...
Herra koiralla on jotain ruikkimis ongelmaa, liekö virtsatietulehdus tms...
Wilma ja Peppi on vaan päästänsä vialla xD ja nekin leikataan ens viikolla joten siinäkin on sitten potilaita lisää. Koiran sairastupa.... hip hip hurraa....

Ja duunissa oli nii järkky päivä! Sain aivan kaameet huudot ja haukut yheltä asukkaalta joka on yleensä niin kiltti ja mukava. No mä myöhästyin vaivaset 6min sen sauna vuoron alusta, ja muutenkin kun ei meillä ole minuutti aikataulua... Se sai jokku ihan ihme kilarit koko ukko... saatana.. eikä olla ainut joka mesos tänään, eräs toinen krapulassa oleva asukas huus kans mulle naama punasena. Mä olin niin alamaissa koko päivän sitten..*huokaus*
meillä on maailman epäkiitollisin työ. Me hoidetaan, pestään, siivotaan ja puunataan ja kuurataan hymyssä suin vaikka olis mikä paskaperse siinä hoidettavana. Me kuunnellaa haukut ja valitukset siitä kun ei ole tarpeeksi henkilökuntaa. (ihan ku se olis meijän vika....) oh. mistää olla kiitollisia vaan aina on jotain valittamista..mä en tajua välillä noit vanhuksia kyllä. en vaan tajuu.....

[Ei aihetta]Torstai 30.10.2008 13:11

Zzzzzz Zzzzzz
kyllä olis muuten väskänny kun kulta soitti aamulla. Kaameeta että mä joudun herää ja paineleen töihin kun se pääsee töistä ja painuu unille! epäreilua xD
No tosin mä mummoilin eilen sitten kyllä ja olin jo klo 21.00 peiton alla ja 21.30 sammutin valot ja telkan ja kävin nukkumaan:D Kaamee mummo!!

Mutta väsyttää vaan niin kovasti. Tää syksyn pimeys ja kaikkea.
hohoijaa.
Nyt on kirjahyllykin siis kasassa, paino kyllä ihan jumalattomasti!:D