IRC-Galleria

[Ei aihetta]Torstai 26.03.2009 12:10

Tosiaan eilisen päivän saalinaa oli yhteensä kolme kuoriutunutta poikasta :)
Alkaa muistuttaa jo pikku punkkareita kun höyhenet alko kasvamaan heti. niin söpöjä <3

[Ei aihetta]Keskiviikko 25.03.2009 12:03

Ensimmäinen linnunpoikanen kuoriutui eilen <3

[Ei aihetta]Keskiviikko 25.03.2009 12:03

Ensimmäinen linnunpoikanen kuoriutui eilen <3

[Ei aihetta]Sunnuntai 22.03.2009 17:47

Kolmas iltavuoro putkeen.... Mä oon niin väsyny jo nyt että ei meinaa tulla töistä ja niitten teosta yhtään mittään.
Eilen istuttiin vielä päivystyksessä vaimon kanssa, tosin oli siellä sitten siskokin joten lähes sukukokous sairaalan ensiavussa ;) Itse oon siis ihan terve, kuhan muut ny sairastelee.

9 seeprapeipon munaa on nyt siis tosiaan pesässä. ekojen tipusten pitäs kuoriutua ihan tossa ens viikon alussa jos hyvä tuuri käy. Päästää seuraamaan miten pikkulinnut kasvaa ja kehittyy^^ Meijän eläintarha kun ei ookkaan ihan mikään pien muotonen kuten varmasti kaikki sen jo tietää ;)

onneksi huomenna ja tiistaina on vapaa päivät, saa vaan olla kotona, koissutkin on jo ihan raasukoita kun ne on joutunu olemaan nyt jo kolmatta iltaa kotona keskenään. Tänää Benny ja Steve oli niin kovasti lähös meijän matkaa töihin että kun saatiin toinen karkuri sisälle ni toinen livahti rappuun ja sitten taas toinen ja ja ja...... Wilma katto vaan ovelta että mitä ihmettä ny tapahtuu ku mammat raahaa koissuja sisään ja ne pinkoo heti takasin ulos kun vaan koittaa ite livahtaa ovesta xD. villiä menoa.

Nyt se olis pakko raahata ittensä kierrokselle kun ei kukaan muukaan näitä hommiä näytä mun puolesta tekevän...kummaa... :/

[Ei aihetta]Perjantai 20.03.2009 19:52

Viikonloppu. toisille se on mukavaa kun on vapaalla töistä, mutta täällä sitä ollaan ite nyt sitten kolme iltaa töissä rattosasti.. plööh.
Iltavuorot on ihan jotain maailman kaameinta. ennen tykkäsin, nykysin inhoon ja paljon!
Mutta onneksi lohduttaa se että vaimo on myös iltavuoroissa ;) vahingonilo, paras ilo kenties^^

Parin viikon sisällä pitäs tulla äitiyspakkauskin, tuli tänään lappunen kelasta. Ja muutenkin nyt on myönnetty kaikenmaailman kelan mamma rahat. sekin uutinen oli iloinen kun sai tietää summan ;) kannattaa siis tehä töitä, ennenkuin lasta rupiaa hankkimaan. nyt juoksu jatkuu täällä.....

[Ei aihetta]Keskiviikko 11.03.2009 12:35

4D ultrassa oli ihanaa!! Niin loistavia kuvia ja se 10min dvd siitä kun pieni siellä mönkii. Kaikki on hyvin, painoa tällä hetkellä noin kilon verran eli aika reilun kokonen kaveri sieltä on kuulemma tuloillaan ;)

Flunssaa pukkaa, olo on tukkonen, tuntuu ku kaktuksen olis nielly. Särkee joka paikkaa. huh.

Loma oli ja meni... nyyh.Tiistai 10.03.2009 14:59

Ja tänään taas palattu tähän samaan vanhaan aherrukseen. plöööh.
Viikonloppuna jouduttiin menemään kätilöopiston päivystykseenkin kun mua sattu niin paljon mahaan.
Olin jo ihan varma että se on päättäny tulla ulos nyt, mutta siellä se voi onneksi hyvin ja sinne se jäi kasvamaankin vielä:)
Ilmeisesti vaan umpparileikkauksesta aiheutuneita kiinnikkeitä jokka nyt sitten siellä paukkuu kun maha kasvaa... oli mitä oli mutta kipeetä teki! :/

Tänään sitten mennään yksityiselle lääkärille 4D-uä kuvauksiin. ihanaa. Tätä ollaa ooteltu innolla jo pitkään!! <3<3

Suurperhe...Perjantai 06.03.2009 00:41

Olo on kuin plussa pallolla. Ihan kaameen turpea sanoisin xD ei kyllä edes naurata oikeesti kun tuntuu välil et on ihan vaikea hengittääkkin.
No asiasta kolmanteen..
Mua naurattaa tää meijän perhe. Tähön pikku kaksioon kun on nykyisin majottautunut mun ja vaimon lisäksi vielä kymmenen elri eläintä. :P
kolme koissua(Wilma,Steve ja Benny) , kaksi hämähäkkiä(Wille ja Myy), hamsteri (Lissu) sekä uusimmat asukkaat eli kanarianlintu pariskunta Ronja ja Roope sekä seeprapeippot Elli ja Ellu. :DDD
lisäpään saa kun laskee salamatkustajan mun massussa eli yhteensä kolmetoista asukasta meijän taloudessa siis. :P

[Ei aihetta]Tiistai 03.03.2009 13:45

Lomalla:D
Ihanaa. Viikon loma. Eilinen päivä juostiin siellä sun täällä ja jos näit punasen fiatin Helsingin keskustassa pyörimässä mm. liikenneympyrässä aivan hukassa mihin suuntaan pitää mennä, tai muuten vaan törttöilemässä niin se olin sitten minä xD. Inhoan Helsingissä ajamista mutta eilen sitten pitä lähteä hoitamaan asioita sinne ja samal käytii sitte kattoo leffassa Houkutus. Suuri pettymys kirjaan verrattuna! On kirjat vaan niin paljo parempia se on ihan fakta homma.

Bennyn kanssa alotettiin kourakoulussakin viime viikonloppuna. oli kivaa. Meillä on viksu poika, kyllä se vaan oppii nopsaan mutta keskittymiskyky on aika olematon. Pikku herraa kun kiinnostaa enemmän mitä muut touhaa kun että mitä piti ite tehä xD.

Taas ollaan viikkoa lähempänä laskettua aikaakin. Voi kun menis nopsaan tää aika nyt!
Ens maanantaina on sitten se 4D uä jota ollaan ooteltu innolla:)
Muuten ihan ok olo ja vointi, nyt on alkanu vaan jalkoja turvottamaan ja pakottamaan iltaaikaan aikalailla varsinkin jos on ollu töissä.
Tästä tää loma starttaa nyt. saa ainakin levätä jossei muuta :)

[Ei aihetta]Torstai 26.02.2009 19:22

iltavuorossa...
kuten huomennakin... sitten olis viel viikonloppu aamut ja sit alkaa ttas loma^.^
7viikkoa töitäkin enää jäljellä. ihanaa <3 H-hetki lähestyy sittenkin pikkuhiljaa... vaikka ain välil tuntuu et kesäkuuhun on vielä ikuisuuuuuus. mutta. eiköhän tässä nopsaan päästä siihen vaiheeseen kun kiroon siel kättärillä, että miksi hemmetissä mä oon tälläseen ryhtyny ;) hihi.

No ei kai se auta kun lähteä vaan jatkamaan matkaa.. hommia siis....