IRC-Galleria

Blogi

« Uudemmat -

[Ei aihetta]Tiistai 06.04.2010 00:12

Mä boikotoin edelleen galleriaa!!
Muutettiin tossa pääsiäisenä Tapulikaupunkiin ja nyt on tilaa sitten reilusti, Lukakin sai oman huoneen jonka sitten pääsee jakamaan syyskuussa uuden pikkusisaruksen kanssa, kun Viivin laskettu aika on 29.9 <3

[Ei aihetta]Tiistai 06.04.2010 00:10

30.3.2010 rakkaasta Wilmastamme tuli enkeli koira <3<3<3 :,(

[Ei aihetta]Keskiviikko 18.11.2009 13:06

En voi sietää tätä uutta galleriaa.. kyllä on vaan taso menny alaspäin. taidan jättää kokonaan unholaan tämän jutun. :/

[Ei aihetta]Lauantai 26.09.2009 13:22

Näin se on taas viikonloppu!
Käytiin eilen Viivin, Lukan ja Viivin siskon kanssa Tervakoskella Viivin ja Suskin isällä eli Lukan papalla:) Oli kylmä kun siperiassa, mutta sitkeesti me mentiin kalaan ja viihdyttiinkin siellä sitten reilut pari tuntia. Pojan eka kalareissu siis tehty, pikkumies nukkui tyytyväisenä koko ulkoilu ajan.

Viivi on töissä ja poika nukkuu ulkosalla. Mun pitäisi huom, pitäsi siivota ehkä hieman, mutta kun ei millään jaksaisi. Massuunkin sattuu. ehkä mä nyt vaan ensin teen ton Lukan myssyn valmiiksi ja sitten harkitsen josko sitä alottas siivouksen. tai kerkiihän sitä aina huomennakin ;D

Hassua että mä oon ollu jo kohta 5kk kotona. Välillä ikävä töihin, mutta toisaalta koti-äitinä olo on mun unelma ja nautin tästä erittäin paljon. Varsinkin kun poika kasvaa ja sen kanssa pystyy kunnolla alkaa touhuumaankin kaikkea niin sitten se vasta kivaa onkin :)

[Ei aihetta]Torstai 24.09.2009 12:56

Hohoijaa.
Luka täytti siis jo 3kk, kylläpä aika menee nopeesti :)
Neuvolassakin käytiin alku viikosta, painoa oli 7,1kg ja pituuttakin jo 63cm. Saatiin myös eka rokotus:)
Arki sujuu hyvin ja elämä on muutenkin oikeen kohillaan. Nyt vaan toivotaan että jostain se kämppä saataisiin, ainakin hakemuksia ollaan laitettu, saa nähä tuleeko meistä Helsinkiläisiä jopa ;D

[Ei aihetta]Torstai 17.09.2009 11:30

Flunssan kourissa edelleen...
Onneksi vaimo ja poika on jo pikkasen paranemaan päin,minäkin kun vielä saisin tän niistämisen ja yskimisen loppumaan niin kiva olis:)

Luka on selkeesti tajunnu jotain pieniä ihmeellisiä asioita. Kuten että sille on hieno vasenkäsi, jota se nostaa pystyyn ja tuijottaa ihan haltioituneena:D oikeaa kättä ei olla vielä tajuttukkaan, heh.
Mutta oikeasta polvesta saa kivasti kiinni, toisin kun vasenta polvea ei olla vielä löydetty.
Se on oppinu jo sen että kun se huitasee kädellä leluun niin se rupee heilumaan. ei tarvii äitien olla koko ajan heiluttelemassa kun se itekkin osaa jo hieman saada iloa itelle aikaseksi :)

Nyt Luonto on tainnu kutsua mua siivous hommiin, ainakin tuo pojan äänenkäyttö siihen antaa viitettä.:)

Flunssaa...Maanantai 14.09.2009 10:58

Ja täällä huushollissa tauti senkun jatkaa matkaansa.. Mulla iski illalla kurkku kipu oikeen kunnolla ja nenäkin rupes menee ihan tukkoon... Sainhan mä pari päivää ollakkin ihan terve verrattunu Viiviin...oioi... olo on aika kaamee..
Lukallakin on flunssaa, ehkä nyt jo pikkuhiljaa paranemaan päin kuitenkin. Ei oo kyllä kivaa kun noin pikkunen on ihan tukossa, tuntuu että eihän se pysty hengittämäänkään kunnolla.
taidan lähteä metsästämään jotain lääkettä tähän oloa helpottamaan....

Niin juu, ja mä oon super ilonen että Jelena putosi eilen BB:stä!!! :D
Niiiiiiin raivostuttava akka, että oksat pois. :P

[Ei aihetta]Lauantai 12.09.2009 10:09

Viikonloppu(ko) nyt on...menee niiiin sekasin päivät.
Nukuttiin pojan kanssa 6.30 tänään. Se raukka on niin tukkonen ja yskii ja pärskii, flunssa aalto on iskenyt tähän talouteen....
Viivi on myös flunssassa ja mull aon "pikkusia" oireita joten eiköhän se mullekkin oo iskemässä hetkenä minä hyvänsä koska minähän en tunnetusti säästy yhtään miltään mukavalta flunssalta tai muultakaan pöpöltä....

nyt aamu kaffeelle...

[Ei aihetta]Tiistai 08.09.2009 15:54

Känkkäränkkä poika oli tosiaan eilisen koko päivän ja levottomasti nukkukin yöllä ja lopulta herätti mut 5.00 ://

Meillä oli tänään lastenlääkärille aika. Kaikki on ihan hyvin, mitään hälyttävää ei siis pikku miehen röhinästä selvinnyt.Epäilivät refluksia sekä pehmeää kurkkunpäätä, jotka siis poistuvat itsestään iän myötä. Mennään nyt vielä röntgeniin varjoaineella kattomaan että kaikki on niinkuin pitää. 62,5cm pituutta ja painokin oli jo 6,8kg.:)

Vaimo lähti töihin ja Luka nukkuu joten pakko käyttää itekkin tilaisuus hyödyksi ja mennä lepäämään, sen verran aikanen oli herätys tänään että alkaa väskäämään jo.

[Ei aihetta]Maanantai 07.09.2009 23:19

Luka on ollut koko päivän kiukkunen ku ampiainen! *huokaus* ei mikään ole hyvä, ei syli, ei sänky, sitteri..ei ruoka,tutti,lelut...ei sitten mikään. onneksi näitä päiviä on ollut erittäin harvoin! :D
« Uudemmat -