IRC-Galleria

Marianela

Marianela

siirtynyt naamakirjaan...

Plääh...Tiistai 25.04.2006 02:17

Mä en jaksa lähtee aamulla kouluun... Tai no jaksaisin, mutta kun en jaksa mennä tarpeeksi ajoissa nukkumaan... Tänäänkin piti mennä heti Pasin lähdön jälkeen sänkyyn pötköttelemään, mutta paskan marjat... Selkä vaan tulee kipeäksi, kun makaa paikallaan, monta kertaa yössä pitää nosta ylös, että kärsii jatkaa nukkumista. Kävelemään ei pysty yhtään, korkeintaan varttitunnin. Pikkasenkin sitä pidempään kun kävelee, niin kyllä saa rääkyä, kun sattuu niin älyttömästi.
Huomenna saisi mopedin pois huollosta iltapäivällä, täytynee jossakin käydä iltasella. Täytyy käydä joku päivä autokoululta kysymässä, paljonko se kortti maksaisi, jos sen opetusluvilla ajaisi... Tuskinpa kovin paljoa...
Loppuviikosta pitäisi koskella käydä katsomassa sitä rivaria, Pasi tulee pyörällä hakeen mut koulusta, käydään kattoon sitä ja käydään samalla koskella uimassa. Toivottavasti se olis vielä vapaana ja hyvä, tai sit et kunnalla olis mämmensalmessa vapaana niitä paritaloja... Nekin olis kyllä ihan kivoja.
ostin muuten suoristusrauta-härpäkkeen. Melkoisen kätevä peli. Pikkusen sai räpytellä silmiään, kun suoristin sillä iltasella hiukset ja on ne näköjään jo melkoisen pitkät! (Ja sen kyllä huomaa, menee takkuun ihan kiitettävän helposti...)
Jaa´a, jospa tuota lähtisi pissittämään nuo hurvelipallerot ja yrittäisi nukkua...

"Poimitko jo toiveikkaana leskenlehtiä/kun siskot kertoi, etten taida hoitoon ehtiä/ne haulit, sadat haulit/lähtivät niin yllättäin/että noutajaa vain odottamaan jäin.
Tahdoin kyllä eroon tästä hullunmyllystä/näistä pettävistä naisista ja selittelyistä/mutta silti, en mä silti koskaan mitään hautonut/enkä tahallani kohti laukonut.
Jos sydämeni ensin on pysähtynyt/ja hieromalla uudestaan käynnistynyt/vieläkö ne miettii kaiken jälkeen/oonko onnellinen nyt.
En se ollut minä se surullinen/ja vaikka kovat piipussa liukastelen/vieläkö ne miettii miksi kysyn/ootko onnellinen nyt.
Annoit sille lääkärille ohjeet toimia/väitit, ettei toipumiseen riitä voimia./Ja ristiin, ristiin siellä kädet laitettiin/mutta syistä synkimmistä vaiettiin.
Hämmentyneen ilmeen varmaan kasvoillesi sait/kun nousin ylös vuoteeltani täysin tajuissain.
Ne lauseet, samat lauseet/jotka päiväkirjaan teit, niillä testamentin itseltäsi veit."
-Martti Vainaa&Sallitut aineet: Onnellinen nyt-

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.