IRC-Galleria

Blogimerkintä

- Vanhempi »

Tänään minusta tehtiin vampyyri.Keskiviikko 26.10.2005 23:26

Niin no, kokeilin maskia huomisia halloweenjuhlia varten. En oikein vieläkään ole varma kallistunko asuvalinnassa perinteisen vampiran vai Gaimanin Sandman-sarjakuvien (tai no, graphic novelien) Kuoleman puoleen. Molemmissa olisi oma viehätyksensä. Kai tästä tulee sitten taas kerran viime hetken päätös.

Kävin hammaslääkärissäkin, koska viimeisen puolen vuoden aikana olen alkanut purra hampaita yhteen öisin. Johtuu varmaan siitä että stressaan jatkuvasti kaikkea. Sen luulisi muuten riittävän, että ihminen panikoi hammaslääkärivisiittejään; hänen ei pitäisi joutua kahlaamaan sinne loskassa. Tulipa taas kaunis 'ensilumi' Turkuun... olen joskus sanonut että täällä on kaksi vuodenaikaa, loska ja muut. Olen edelleen sitä mieltä.

Maanantaina alkaa Middle English Tutorial, keskienglannin kurssi joka kattaa tekstejä noin ajalta AD 1200-1500. Syventävien opintojen valinnaisia, eli kyllä, olen vapaaehtoishörhö mutta minua tuo kiinnostaa suunnattomasti. Teen varmaan gradunikin jostain historiallisesta aiheesta, joskin häilyn edelleen lingvistiikan ja kirjallisuuden välillä. Onneksi sitä ei tarvitse vielä tänä vuonna lyödä lukkoon.

Tänne päiväkirjaanhan voisi alkaa kirjoittaa vaikka jatkokertomuksia. Mielenkiintoinen mahdollisuus. Aloitin joskus blogia ja jaksoin sitä viikon. Enää en taida muistaa edes koko osoitetta... mutta täällä sentään tulee käytyä sen verran useammin että voisin jopa suhteellisen säännöllisesti muutaman sanan raapustaa (voi jospa voisikin käyttää mustekynää!). Saa nähdä kuinka käy. Jos tästä jotain tulee, niin runoja nyt ainakin voisi lupailla kirjoittavansa toisinaan.

(Vaihtoehtoinen loppu: Otsikko on kirjaimellisesti totta. Nyt ei sitten oteta aurinkoa millään suojakertoimilla, mutta eipä ainakaan tarvitse miettiä mitä pukisi huomisiin halloweenjuhliin. Me vampyyrit kun olemme luonnollisesti tyylikkäitä, hemaisevia ja synkän mystisiä. Onneksi sentään ehdin käydä hammaslääkärillä ennen kuin kohtaloni sinetöitiin. Työkalut on hyvä pitää kunnossa.)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.