IRC-Galleria

Eilisilta oli outo.

Aluksi olin ihan mielissäni siitä, että pääsee näkemään ihmisiä. Väsymys kuitenkin otti vallan jossain vaiheessa ja muutuin niin että ihostani tuli lasinohut ja silmistäni lähteet. On omituista kuinka ihan hyvällä tuulella oleva ihminen saattaa yhtäkkiä herkistyä ja masentua täysin, ja sitten sitä tulkitsee kaikki asiat niin että sattuu ja lujaa. Joskus tuntuu siltä että vaikka kuinka yrittää olla ystävällinen, saa osakseen vain 'Ignore'-tagin keskelle otsaa. Tai ehkä näytän roskalaatikolta. No mutta. Päädyimme lopulta Dynamon yläkertaan hengaamaan, ja pari lasillista kofeiinipitoista natiiviamerikkalaisperäistä kasviuutejuomaa sai minutkin piristymään. Loppujen lopuksi oli ihan mukavaa. Joskin kävellen suoritetun kotimatkan aikana aloin taas tyhmyyksissäni pohtia kaikkea illan aikana tapahtunutta ja onnistuin jotenkin hajottamaan itseni uudestaan. Tuli itkuinen aamuyö, enkä enää muista miten ja missä vaiheessa lopulta nukahdin. Onneksi oli rakas pitämässä huolta. Joskus epäilen etten selviäisi enää päivääkään yksin.

Tänään olen taas yrittänyt tehdä seminaarityötä siinä juurikaan onnistumatta. Huomenna on pakko ottaa itseään niskasta kiinni ja kirjoittaa sivun verran.

Saimme Villeltä kutsun pokeri-iltamiin, oikein pelimerkkien kera olisi tarkoitus pelata, joskin ilman euromääräisiä sijoituksia. Siitä on kauan kun olen viimeksi pelannut pokeria (tai korttia ylipäätään), ja kun minulla muutenkin on siinä aina huono tuuri (syy miksi en suostu osallistumaan räsypokkaan!), voi olla että menetän maineeni lopullisesti tänä iltana. Hyvällä tavalla tosin. Saavat nauraa kustannuksellani... Jokuhan siihenkin tarvitaan. Parempi niin että se joku on sellainen kuin minä - en oikein osaa ottaa moisia pelejä tosissani, joten lienen hyvä häviäjä. Ainakin sitä on harjoiteltu yhden pienen eliniän verran yhdessä jos toisessakin asiassa...

Suuria kysymyksiä jotka ovat vallanneet mieleni viikonlopuksi:

1. Mikä on kielen suhde maailmaan?

2. Miksi jotkut ihmiset eivät tunnu huomioivan toisten tunteita lainkaan? Onko siihen biologista tai psykologista yleispätevää selitystä?

3. Onko olemassa mitään fyysisesti yksipuolista esinettä? (Tämä on vaivannut minua ja ystävätärtäni jo vuosia.)

4. Kuinka pääsee irti stressikierteestä?

5. Miten pärjätä pokerissa?

Jos jollakulla on johonkin näistä kysymyksistä vastaus, kommentoikaa ihmeessä. Kuulisin mielelläni.

Over and out.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.