IRC-Galleria

PäänvaivaaSunnuntai 30.10.2005 22:25

a) Olen varmaan allerginen jollekin aineelle mitä on shampoissa tai muissa vastaavissa. Päänahka kutisee ja punoittaa joskus ihan vähän niskasta. Mutta kun ei ole hilsettä eikä mitään. Tuntuu vaan että tukkaa lähtee tavallista enemmän. Kurjaa. Olisi kiva tietää mistä moinen johtuu. Toisaalta ihoni kuivuu muutenkin herkästi varsinkin talvisin. Taidan piipahtaa dermatologilla kysäisemässä mikä aine mahtaa kiusia noin kurjasti. Kellään moisesta kutituksesta kokemusta? Voisi varmaan alkaa lukea tarkemmin tuoteselosteita. Vai pitäisiköhän änkeä oliiviöljyä tukkaan. Höh. Kaikesta sitä pieni tyttö joutuu stressaamaan.

b) On erittäin ikävää, että opiskelulta ja sosiaaliselta elämältä (kyllä, minulla on kuin onkin sellainen!) ei tahdo enää jäädä aikaa lukemiseen. Ainakin kymmenkunta kirjaa on jäänyt kesken ihan siitä syystä, että koulua varten lukemisen jälkeen ei enää ehdi tai jaksa huvikseen kirjaan tarttua. Nykyään tulee luettua paljon enemmän lehtiä tai runoja, vaikka kirjalistalla olisi vaikka mitä kivaa odottamassa. Kaikilla (tai no, kaikilla jotka lukemisesta nauttivat) on varmaan vähintään päänsisäinen lista opuksista joihin tahtoisi syventyä, ja omalla kohdallani lista varmaan ulottuisi jo täältä Kuuhun ja takaisin. On se niin väärin. Tietenkin voisin tämänkin viisiminuuttisen käyttää laatukirjallisuuteen, mutta sehän nyt on aivan eri asia...

Hii! Nythän minulla on mahdollisuus mainostaa kirjoja ja kirjailijoita. Teen sen. Nämä eivät ole järjestyksessä eivätkä suinkaan ainoita suosikkejani, mutta sanotaanko vaikka että ne ovat makupalaehdotuksia.

Arturo Pérez-Reverte: Flaamilainen taulu (tai valinnainen muu teos)
Espanjalaista nykykirjallisuutta parhaimmillaan, jos etsii älyllistä mutta viihdyttävää materiaalia.

Saila Susiluoto: Huoneiden kirja
Mukaansatempaavaa ja herkkää proosarunoa.

William Shakespeare: (add random piece)
Oikeasti taitava henkilöhahmojen luoja ja ihmisluonteen kuvaaja. Kannattaa kokeilla ainakin kerran ennakkoluuloista huolimatta.

Ja tietenkin vanhat kunnon Conan Doyle ja Christie dekkarinnälkään.

Thihii. Pääsinpäs altistamaan itseni makuasioista kiistelylle. No nuo nyt kuitenkin vain spontaaneina poimintoina. Nyt voisi vaikkapa tehdä jotakin (jos mahdollista, vielä vähemmän) järkevää.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.