IRC-Galleria

Seminaarityö tehty onMaanantai 07.11.2005 18:15

Niin, nyt se on sitten printattu. Seminaarityö.

Vein tänään työn kansliaan kopioitavaksi, ja sieltähän se pikaisesti ilmestyi käytävälle lokeroon nättinä nippuna vihkosia... Otsikoksi työlle tuli The Role of Transfer in Second Language Acquisition. Nyt sitten jännitämme, kuinka ensi viikon esitys sujuu; pitäisi varmaan muutama kalvo vääntää vielä seuraksi tuolle tekstille, jotta saisi vähän kostutettua esitelmää.

Tänään oli myös toinen kerta Middle English Tutorialia. Siellä on mukavaa! Kaikki neljä olivat ainakin tänään vielä paikalla, vieläpä ME Phonology -aiheisten esseiden kera, kuten tarkoitus olikin. Oli mielenkiintoista nähdä mitä kukin oli saanut aiheesta irti; vaikka aihe oli periaatteessa sama, oli kaikilla hiukan erilainen näkökulma asiaan. Ensi viikoksi aiheena olisi Morphology - oman esseeni pitäisi keskittyä Chaucerin ja Lontoon alueen murteen käsittelyyn. Tänään en vielä ehdi pengoskelemaan tietoja, kun huomiseen japanin välikokeeseenkin pitäisi valmistautua.

Tämän viikon viikonloppuna olisi tarkoitus lähteä kotona käymään...hei kaverit, jos joku teistä sattuu lukemaan tätä niin ilmoitelkaahan jos haluatte tavata vaikkapa lauantai-iltana. Olisi mukava nähdä teitä pitkästä aikaa.

Löysinpä muuten suhteellisen mukavan tavan harjoitella japanilaisia merkistöjä:

http://www.msu.edu/~lakejess/kanjigame.html

Sekä hiragana-, katakana- että kanjimerkkejä voi harjoitella tuolla melko viihtyisästi. Josta puheenollen, nyt sen japanin pariin...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.