IRC-Galleria

Marihsca

Marihsca

"ten years from now I...." well I didn´t see this lifestyle coming

Uusimmat blogimerkinnät

pinkkipantteriKeskiviikko 02.12.2009 12:59

voi tätä hömppätilaa kun ajatus kulkee turhan lujaa aiheuttaen täydellisen ajattelemattomuuden. itseni mielestä olo on kuin palikalla. siis tiedättehän; palikka, palikat. niitä semmosia. en tiedä mitä ne on. varmaan meni toi palikka-olotila jakeluun. yritän vielä prepata et saisin 10:n palikan rinnalle papukaijamerkin pukeutumalla vaaleanpunaiseen muumipaitaan varustettuna omalla kaulusleikkausmallilla.

valitettavat uutiset tältäpäivältä liittyvät puheluun ulosottonaisen kanssa. asia on harmillista kyllä niin että minulla ei mene ulosottoon mittää. seuraukset ovat katastrofaaaliset ja ne pysyy salaisuutena. valitettavasti kaikki on kuitenkin paremmin kuin jos nainen olisi sanonut "luojan kiitos teiltä menee ulosottoon yksi jos toinenkin, onneksi olkoon.

katsokaa nyt kuinka luovaa käänteismerkityksellistä tekstiä pystyn luomaan. ja oikeasti puhun paskaa ja uskon jumalaan. eli en aina puhu suoraan totta ja vielä vähemmän löytyy uskoa mihinkään tollaseen jumalajuttuun. "uskon" johonkin muuhun. ""- merkkeihin on syy, jota en osaa selittää.

taidan häipyä. ihan paska tää pleissi muutenki nykyää.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.