IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

haha.Maanantai 26.11.2007 10:14

Fruittari eli hedelmä (homo quasimetrosexualis) on oikeastaan miespuolinen (11–20-vuotias) vastine pissikselle, mutta ei ihan. Suurin osa fruittareista löytyy lukioista, mutta muutamia laumasta eksyneitä löytyy myös esimerkiksi ammattikouluista.

Fruittari pukeutuu "muodikkaasti/tyylikkäästi". Esimerkiksi Lacosten ja Burberryn vaatteet ovat suosittuja fruittareiden keskuudessa. Useimmat fruittarit ostavat vaatteensa H&M-kaupasta, paitsi rikkaimmat fruittarit, jotka eivät tyydy halpamerkkeihin ja käyttävät kaikki rahat vaatteisiin. Esimerkiksi yhdestä vyöstä 100 euroa on hyvin edullinen hinta. Fruittarien pukeutumistyyliin kuuluvat myös ns. hinttilaukut, joista suosituin on täyslateksinen malli, jonka on H&M:lle suunnitellut Teuvo Loman. Pääasiassa laukkuja ja kalliita vaatteita käytetään siksi, että ne makean näköiset tyypit O.C.:ssäkin käyttävät. Nuoret fruittaripojat ovatkin erittäin suosittuja irstaiden keski-ikäisten pederastien keskuudessa.

Fruittarit käyttävät kalliita 90€ maksaneita ja 5€ arvoisia hajuvesiä, joita he laittavat kasapäin vain siksi, että huutoetäisyyden ulkopuolellakin olevat ihmiset havahtuisivat fruittarin olemassaoloon. Fruittarit ovat tunnistettavissa myös siitä, että usein heillä on savuke huulessa tai bissepullo kädessä. Toim. huom. Tämä kohta tosin kattaa yli 50 % suomalaisista Jos siis tapaat fruittarin, älä ilmoita hänelle tupakanpoltosta tai alkoholinkäytöstä alaikäisenä, koska mitä luultavimminkin fruittarin panos dialogiinne on: ”Haista vittu.” tai ”Imase.”

Kampin uusi kauppakeskus on heille sydäntä lähellä. Fruittarit viettävät yleensä aikaansa Kampin ostoskeskuksen ylimmässä kerrokksessa eli ´´Kampin femmassa´´. Sieltä löydät Suomen suurimmat pissis- ja fruittarikeskittymät. Sijainti on oivallinen, sillä onhan kerros tai pari alempana kaikki mahdolliset muotivaateliikkeet.
Fruittarit käyvät bileissä, 'Daah..' joille tehdään myöhemmin yhteisöjä irc-galleriaan, ja yleensä nämä juhlat pidetään Gloriassa. Fruittarien keskinäinen kanssakäyminen rakentuu toistensa valkeiden Lacoste-kenkien ihailun varaan. Fruittarit ovat oikeastaan homoja, jotka tykkäävät tytöistä, 'ihQ niiQ' mutta älä kerro sitä heille. Ei kannata myöskään ottaa esille fruittariseurassa sitä, että kaikki muut nauravat heille.

Fruittareiden perinteisiin kuuluu sanoa jokaista tyttöä Irc-Galleriassa rakkaaksi kultasöpöhaniksi, vaikka oikeasti rakastaa sen kultasöpöhanin veljeä. Fruittarit kutsuvat parhaita kavereitaan "Veljiksi". Syytä ei olla vielä keksitty, mutta asia johtuu luultavasti siitä, että he tuntevat seksuaalista vetoa heihin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.