IRC-Galleria

Aijaa mikä on sairast?Lauantai 20.09.2008 15:06

Japani, Tokio, 2008


Vuonna 2002 Japani hätkähti kammottavaa löytöä Tokion rautatieasemalla. Erään junanvaunun sytyttyä tuleen sähkövian takia juuri istumaan päässeet matkustajat ajettiin nopeasti vaunusta ulos pelastustöitä varten. Muutamat matkustajat unohtivat laukkunsa junaan heidän poistuessaan ja kun jälkikäteen laukut avattiin selvittääkseen kenen laukuista oli kyse, eräästä laukusta löytyi jotain järkyttävää. Isoon matkalaukkuun oli pakattu teinityttö. Tytön kaikki raajat olivat amputoitu ja hänet oli kääritty muoviin jättäen vain pienet hengitysreiät. Tytön äänijänteet oli katkaistu, joten hän ei pystynyt huutamaan. Osansa löydöksen outoudesta teki se, että tytössä ei ollut merkkejä väkivallasta, vaan hän oli erittäin hyväkuntoinen ja hyvin hoidetun näköinen, hänet oli meikattu taidokkaasti ja hienosti ja muovi, johon hänet oli pakattu, oli samanlainen kuin lelujen ympärillä oleva kääre. Muovin päälle oli kirjoitettu luku 72 ja mukana oli vihko, jossa oli tiedot tytön allergioista, kuukautisten alkamispäivistä ja mahdollisista muistettavista huomioista terveyden suhteen.

Poliisi yritti saada tytöltä tietoa, kuka hänelle oli tehnyt tämän. Mitään tietoja ei kuitenkaan koskaan saatu ulos, koska tytön puhekyky oli tuhottu ja hän ei koskaan oppinut tai suostunut kommunikoimaan apuvälineiden avulla. Vasta nyt vuonna 2008, lähes 6 vuotta löydöksen jälkeen, tällä hetkellä 26-vuotias nainen on lopultakin suostunut kommunikoimaan kokemuksistaan.


Nainen kertoi olevansa Kikumi Tottoro. Kyseinen henkilö katosi vuonna 1999 rautatieasemalta ja häntä ei koskaan löydetty. Vanhemmat luulivat tytön kuolleen, kun hänen katoamisensa ei koskaan selvinnyt. Kikumin mukaan hän eksyi vanhemmistaan ruuhkan aikaan ja joku vanhempi mieshenkilö tuli hänen luokseen ja sanoi vievänsä junahenkilökunnan luo, joka kuuluttaisi vanhempia. Mies kuitenkin vei Kikumin autoonsa, sitoi tämän silmät ja ruiskutti jotain ainetta, jolloin Kikumilta meni taju. Seuraava muistikuva hänellä on kirkkaasti valaistusta viileästä valkoiseksi maalatusta huoneesta, jossa hänet on lukittu häkkiin kahden muun tytön kanssa. Kikumin kauhuksi keskellä huonetta on leikkauspöytä ja pöydän ääressä on mies lääkärintakissaan operoimassa sähkösahaa, jolla hän on leikkaamassa nuorelta tytöltä toista jalkaa irti. Tytön toinen jalka on amputoitu jo selvästi aiemmin, kun taas käsien amputointi on tapahtunut vähemmän aikaa sitten siteistä päätellen. Kaikkein hirveintä Kikumille oli nähdä huoneen seinät, jotka olivat vieri vieressä jalustoja, joihin oli nostettu tyttöjä. Tyttöjen kaikki raajat oli amputoitu ja heidät oli meikattu hienoksi. Vaikka tytöt eivät liikkuneetkaan, he hengittivät ja räpyttelivät silmiään, eli olivat selvästi elossa. Kikumi kertoi menettäneensä tajunsa pian sen jälkeen kun hän lopulta huumaamisen jälkeen sai näkökykynsä kunnolla takaisin ja tajusi mitä huoneessa tapahtuu.

Seuraava muistikuva Kikumilla on sängystä, johon hänet on sidottu. Hän kauhukseen tajuaa, ettei hänen suustaan lähde ääntä vaikka hän huutaa ja kun myös tajuaa nopeasti karmaisevan syyn, miksi hän ei tunne toisen käden sormiaan. Hänen vasen kätensä on amputoitu juuresta lähtien ja leikkaushaava on ommeltu siististi umpeen. Kikumi kertoo, että huoneessa oli muitakin sänkyjä, joissa oli muita samanlaisia "potilaita". Riippuen tytöstä raajoja oli amputoitu yhdestä kolmeen ja jokainen oli mykistetty niin, ettei kukaan voinut huutaa. Osa tytöistä riehui villistä sängyissään yrittäen repiä itseä kahleistaan, osa vain makasi apaattisena paikallaan tuijottaen tyhjyyteen tai itkien.


Kikumi sanoi menettäneensä ajantajunsa nopeasti, koska hänet huumattiin päivittäin. Hänelle tuotiin kolmesti päivässä juhlava ateria ja hänen kahleensa ylävartalosta poistettiin, jotta hän pystyi syömään jäljellä olevallaan kädellä. Alussa Kikumi heitti ruoat lattialle nähdessään ne, mutta nälän tehtyä tehtävänsä hän ahmi aina kaiken mitä tarjottiin. Pystymättä kommunikoimaan kenenkään kanssa ja näkemättä koskaan ketään muuta kuin muita tyttöjä, hän alkoi menettää nopeasti järkeään. Hän ei tiennyt oliko yö vai päivä ja hän ei tiennyt, miksi tämä kaikki tapahtuu, kuka tämän tekee ja milloin tämä loppuu. Päätellen muiden tyttöjen poistumisesta huoneesta ja palaamisesta yksi raaja vähempänä kuin lähtiessä hän tajusi, että joku sairas henkilö amputoi tytöiltä kaikki raajat pois yksi kerrallaan. Periaatteessa kammottavinta Kikumin mielestä asiassa oli se, että amputointi tapahtui aina taidokkaasti, haavat sidottiin hyvin ja kukaan tyttö ei näyttänyt sairaalta tai kuolevalta. Leikkauksien takana oleva henkilö selvästi pyrki pitämään tytöt niin hyvässä kunnossa kuin mahdollista, elossa ja terveenä ja vaikka Kikumi ei pystynytkään arvioimaan tarkasti aikaa, hän kuvitteli raajan amputoinnin tapahtuneen noin viikon parin välein.

Kun hänen viimeinen raajansa, vasen jalka, amputoitiin ja hän toipui leikkauksesta, hänet siirrettiin "näyttelyhuoneeseen". Hänet oli edelleen köytetty sänkyyn kun hänet siirrettiin huoneen puolelle. Kikumi näki taas kerran tilanteen hirveyden. Huone oli pyöreähkö ja selvästi viileä, seinä oli vieri vieressä jalustoja ja jokaisella jalustalla numeroituna tyttö. Keskellä huonetta oli leikkauspöytä ja välineet ja pöydän lähellä häkki, joka oli tällä hetkellä tyhjä. Kikumi näki myös ensimmäistä kertaa kasvokkain hänen vangitsijansa. Kyseessä oli vanhahko mieshenkilö, jonka lyhyt parta oli hieman harmaantunut. Mies näytti lempeältä, aivan perinteiseltä isoisältä, eikä mikään hänen kasvonpiirteissään antanut ilmi hänen hulluuttaan. Mies avasi Kikumin kahleet, jolloin Kikumi yritti heti purra miestä. Mies kuitenkin oli varautunut tähän, painoi Kikumin sängylle takaisin, käänsi hänet mahalleen ja kiinnitti hänen selkäänsä suoran metallilevyn, jonka hän kiinnitti jollain mekanismilla Kikumin häntäluuhun ja takaraivoon. Kikumi ei ollut huomannut, että hänelle oli leikkauksessa myös istutettu hakaset alaselkään ja päähän, jonka avulla häneen saatiin liitettyä metallilevy, joka teki mahdottomaksi liikkua sivuttaissuunnassa.

Mies toi eräästä pienemmästä huoneesta kärryillä uuden jalustan, jossa roikkui kyltissä luku 72. Jalusta asetettiin tytön numero 71 viereen, jonka Kikumi näki itkevän. Jalusta oli noin 1.5 metriä korkea tyypillinen näyttelyissä käytetty isompi jalusta, jonka erikoispiirre oli keskellä jalustaa olevat kaksi uloketta, joista toinen oli paksumpi ja toinen ohuempi. Lisäksi jalustan takapuolella oli kiinnitysmekanismi rautalevyä varten. Kun mies rasvasi jollain aineella jalustassa pystyssä olevat ulokkeet, Kikumi tajusi niiden tarkoituksen. Mies nosti yllättäen vaivattomasti alastoman Kikumin ilmaan ja asetti hänet jalustalle. Kikumi tunsi, miten ulokkeet työntyivät hänen vaginaansa ja anaaliinsa. Hän yritti liikkua, mutta miehen vahvat kädet, sisälle tunkeutuvat ulokkeet ja selässä oleva rautalevy tekivät sen mahdottomaksi. Hän vain itki niin lohduttomasti kuin osaisi, muttei se aiheuttanut mitään muutosta lempeäkasvoisen miehen toimissa. Kun ulokkeet olivat lopulta uponneet Kikumin sisään, mies kiinni rautalevyn jalustaan, siirsi jalustan siististi seinän vierellä samaan linjaan muiden kanssa ja poistui huoneesta sammutettuaan valot.

Kikumi kertoi ensimmäisen yönsä, jos se yö edes oli, tuntuneen loputtomalta. Ympäriltä kuului vain silmänripsien sulkemisesta kuuluvaa ääntä, joka oli karmaisevampaa kuin mitkään tuskanhuudot. Päivien valvomisen jälkeen hän nukahti pimeyteen ja herättyään hän tunsi, että hänet oli yön aikana meikattu. Huoneessa oli valot päällä, mutta mies ei ollut paikalla. Hän ennätti lopultakin katsoa kunnolla muita huoneessa olevia tyttöjä, niitä mihin hän näki kääntymättä ja huomasi heidän kaikkien olevan nättejä, siististi meikattuja ja nuoria. Alkupään numeron tytöt olivat vähän vanhempia, kun taas numeron kasvaessa tytöt nuorentuivat. Kikumi päätteli miehen keränneen tyttöjä jo pidemmän aikaa ja nappaavansa tytöt noin 16-vuotisina. Kaikki tytöt näyttivät hyvin samanlaiselta, oikein perinteiseltä japanilaiselta nuorelta tytöltä mustine hiuksineen ja nuorekkaine kasvoineen.

Pian mies palasi huoneeseen mukanaan jotain liuosta, jota hän ruiskutti jokaisen tytön suuhun ykkösestä alkaen. Myös Kikumin suuhun ruiskutettiin suurehko määrä jotain ruokamaista ainetta, jota hän ei voinut muuta kuin niellä. Ruokkimisen jälkeen mies juotti kaikki tytöt ja sen jälkeen hän kävi tytöt läpi tutkien leikkaushaavat. Neljännellä kierroksella mies tyytyi vain ihailemaan "nukkejaan", joiden hiuksia hän saattoi vähän kohentaa, silittää tytön poskea tai suudella hellästi otsalle.


Täydellisesti ajantajun ja mielenterveytensä menettäneeni Kikumi kertoi vain tuijottaneen tyhjyyteen loputtomalta tuntuvia aikoja. Hän ei pystynyt ajattelemaan mitään järkevää, vaan hänen päässään pyöri ensin suuri määrä järjettömältä tuntuvia sanoja ja lopulta ei mitään. Hän oli kuin päältä pois kytketty robotti, joka vain söi, hengitti ja ulosti (hän huomasi sisällänsä olevien ulokkeiden olevan itseasiassa onttoja, joihin ulosteet ja virtsa menivät). Muutaman "ikuisuuden" mentyä Kikumi kuuli lujaa ääntä ja näki häkissä olevan taas kolme nuorta tyttöä. Kikumilla oli nyt suora näköyhteys leikkauspöydälle ja hän näki, miten mies taitavasti nukutti ja operoi tytöt, mutta kuitenkin selvästi kuin esittäen jalustalla oleville tytöille. Mies oli kuin vaatimaton rokkitähti työssään, joka kommentoi proseduurejaan, kertoi ihastuneella äänellä siitä mitä hän juuri teki ja esittelisi verisiä välineitään. Kikumi näki, miten häkissä olleilta tytöiltä leikattiin yksitellen vasemmat kädet pois, jonka jälkeen heidät siirrettiin toiseen huoneeseen, josta ikuisuuden jälkeen heidät tuotiin takaisin toisen jalan amputointia varten. Lopulta taas monen ikuisuuden jälkeen tytöt olivat täysin amputoituja ja heidät sijoitettiin Kikumin viereen.


Kikumi ei muista seuraavista vuosista paljoakaan. Elämä oli yhtä sumua ja tyttömäärä jalustoilla kasvoi jo yli sadan. Kikumi muistaa vain kaksi erikoisempaa tapausta. Ensimmäinen oli kun tyttö numero 29, lähes Kikumia vastapäätä, oli kuollut eräänä yönä. Hän ei edes ensin tajunnut asiaa, kun kukaan tytöistä ei hirveän elävältä näyttänyt, mutta aamulla miehen tehdessä syöttökierrosta hän huomasi tytön nukkuneen pois. Mies murtui täysin tapahtuman jälkeen, huusi ja itki ja raivoissaan pahoinpiteli ja raiskasi erään häkissä olleista uusista tytöistä, jonka jälkeen hän leikkasi tytön pään irti sähkösahalla muiden katsellessa. Miehen käytös muuttui selvästi tämän tapahtuman jälkeen ja hän alkoi jostain syystä viemään tyttöjä välillä ulos talosta. Hän nosti tytön pois jalustalta, pakkasi matkalaukkuun ja poistui huoneesta. Seuraavana aamuna hän oli taas palannut tyttö mukanaan ja ruokahuolto toimi. Mies ei vienyt tyttöjä "ulos" mitenkään järjestyksessä tai säännöllisesti, vaan valitsi aina jonkun tytöistä ainakin Kikumin mukaan sattumanvaraisesti.

Jonkun 20 tytön jälkeen oli hänen vuoronsa. Mies nosti Kikumin jalustalta, asetti muoviseen pakettiin, laittoi sen matkalaukkuun ja poistui huoneesta. Kikumi yritti kuunnella tarkoin mihin hänet viedään, mutta hän ei kuullut muuta kuin auton moottorin ääntä. Lopulta hän tunnisti selvästi rautatieaseman äänet ja kuulutukset ja kun hän kuuli palohälytyksen soivan ja virkailijoiden huutavan asiakkaita poistumaan, hän oli varma kuolevansa. Hän yritti huutaa, mutta se ei edelleenkään onnistunut, eikä hän myöskään voinut liikkua muovikuoren takia. Kun hän tajusi, ettei palanutkaan hengiltä ja että tulipalo on selvästi sammutettu ja hän on edelleen junassa eikä kuule miehen ääniä mistään, hänen toivonsa heräsi. Muutaman tunnin odottelun jälkeen joku nosti matkalaukun alas ja avasi sen. Kikumi sulki silmänsä tuskasta kirkkaan keinovalon tulvittua matkalaukkuun sisään, mutta pian hän avasi ne uudestaan kivusta huolimatta ja katseli junavirkailijoiden täysin järkyttyneitä katseita. Hän ei kuullut mitään, hän vain itki onnesta ja pyörtyi lopulta. Seuraavan kerran kun hän avasi silmänsä, hän oli sairaalassa ympärillä oikeita sairaanhoitajia. Kikumin piina oli ohi, vaikkakin henkisesti hän oli niin rikkoutunut, ettei hän halunnut kommunikoida kenenkään kanssa vuosiin.


Vaikka Kikumi pystyikin kuvailemaan miehen ulkonäön hyvin ja vaikka juna-aseman turvakameroista mies tunnistettiin, häntä ja kaikkia yli sataa kadonnutta tyttöä ei ole vieläkään löydetty. Edelleen myös ympäri Japania ilmoitetaan lisää kadonneita 16-18 -vuotiaita tyttöjä, jotka jäävät kadonneiksi. Vaikka osa kadonneista katoaakin ihan muista syistä, viranomaiset tietävät hyvin, että osa tytöistä päätyy jonkun välikäden kautta keräilijän julman nukkeleikin osaksi.

Hajottiinko? :''DDDMaanantai 15.09.2008 12:34

"Jos pelkäät olevasi raskaana, syynä saattaa olla se, ettet ole käyttänyt kondomia (tai olet käyttänyt sitä väärin) yhdynnän aikana."

[Ei aihetta]Lauantai 06.09.2008 21:06

// PUHELIN //

Kirjoitatko pikakirjoituksella? » juup.
Keneltä sait Saapuneet-kansiosi kahdeksannen viestin? » minnalt.
Onko puhelimessasi kamera? » juuu.
Jos on, montako kuvaa otat sillä päivässä? yleensä en yhtää.

// PUKEUTUMINEN //

Ulos lähtiessäsi, laitatko kengät jalkaasi ensiksi vai viimeiseksi? » vähä riippuu. millon mitenki.
Käytätkö talvella sormikkaita vai lapasia? » molempii. aina fiiliksen mukaa.
Minkä värinen tämän hetkinen paitasi on? » mustapunavalkonen.
Ovatko housusi tiukat vai löysät? » löysät.

// HUONEESI //

Minkä värinen peittosi on » ööööhm. emmä muista :D
Petaatko aamulla sänkysi itse? » ei sitä kukaa petaa.
Asteikolla 4-10, kuinka siisti huoneesi on nyt? » 9
Onko huoneessasi nojatuolia? » juup.
Onko tietokonetta huoneessasi? » kannettavaa joo.

// VAPAA-AIKA //

Moneltako heräät viikonloppuisin? » riippuu.
Mitä teet ensimmäiseksi? » katon kelloo, haen kahvii ja meen tupakalle.
Mihin aikaan puet? » riippuu mitä suunnitelmii mul on päiväks.
Kuljetko kesällä pyörällä vai kävellen? » bussil ja kävellen.
Entä talvella? » bussil ja kävellen.
Olet rannalla, ja et tiedä, onko vesi kylmää, vai lämmintä. Juoksetko veteen, vai kokeiletko varpaalla sen lämpötilaa? » kokeilen.

// OLETKO: //

Istunut poliisiautossa ? » juup.
Tullut umpikännissä kotiin aamulla? » juup.
Nukkunut samassa sängyssä monta vuotta itseäsi vanhemman vastakkaisen sukupuolen henkilön kanssa? » juup.
Kontannut koulun lattialla? » juup.
Poiminut sieniä? » en tietääkseni.
Juossut todella henkesi edestä? » juup.
Pussannut serkkuasi? » juup.
Kaatunut kenkien takia? » juup.
Polskutellut Serenassa? » juup.
Stripannut? » juup.
Uinut vaatteet päällä? » juup.
Laulanut mikrofoniin? » juup.
Kokeillut nuuskaa? » enn.
Oksentanut ihmisen päälle? » juup.
Purrut kissaa, kun se on purrut sinua? » eeen kai.
Haukkunut koiralle? » juup.
Kaatunut mopolla? » skootteril.
Heilunut jossakin alusvaatteillasi? » juup.
Liukastunut banaanin kuoreen? » juup.
Pessyt ikkunoita? » juup.
Ollut ambulanssissa? » juup.
Kummat on söpömpiä blondit vai tummat? » riippuu.
Pitääkö ihastuksesi/rakkaasi olla pidempi vai lyhyempi kuin sinä? » pitempi. muttei liian paljo.
Inhoatko ketään tällä hetkellä? » joo.
Ikävöitkö ketään? » joo.
Ketä? (jos vastasit kyllä edelliseen) » vittuako se muille kuuluu.
Oletko mustasukkainen? » en yleensä.
Oletko hyvä koulussa? » kaiketi.
Onko sinulla kuvia ii2? » eip.
Onko sinulla webkamera? » kannettavas on.
Kuinka pitkä olet? » 158.
Oletko matkustanut laivalla/minne? » moneeki paikkaa.
Oletko koskaan liftannut? » oon.
Onko sinun koskaan pitänyt hypätä autosta ulos oksentamaan? » ei nyt hypätä.
Kumman jalan pistät housuista sisään ensimmäiseksi? » emmä oo koskaa miettiny.
Oletko oksentanut koska olet juonut liikaa? » useesti.

[Ei aihetta]Tiistai 02.09.2008 21:25

1. Oletko kolmen päivän päästä ihmissuhteessa?
- no mikäli mitää ihmeitä ei tapahu nii joo :>

2. Silmiesi väri?
- jotku sinivihreethä nää on.

3. Montaako ihmistä olet pussannut?
- en oo koskaa laskenu.

4. Poltatko tupakkaa?
- juup.

5. Poltatko ruohoa?
- enn.

6. Manipuloitko ihmisiä?
- aina sillontällön :P

7. Oletko naimisissa?
- en ainakaa mun tietämyksen mukaa.

8. Oletko koskaan sanonut kenellekkään vastakkaista sukupuolta olevalle tykkääväsi hänestä ja tarkoittanut sitä?
- oon.

9. Onko olemassa joku joka ei pidä sinusta jonkin asian takia jota et edes tehnyt?
- luulisin näin.

10. Kaipaatko jotakuta?
- kaipaan useampaaki ihmistä.

11. Luuletko että hänkin kaipaa sinua?
- paha mennä sanoo.

12. Puhutko vielä joskus hänelle?
- toisille ehkä puhun toisille se on mahotonta.

13. Milloin viimeksi nauroit?
- äske ku olin minnal.

14. Onko kukaan kaverisi seurustellut exäsi kanssa?
- on.

15. Mitä sinulla on ylläsi juuri nyt? Miksi?
- tälläset öö.. olohousut ? ja löysä toppi. koska alan hakkaa säkkii ku jaksan nostaa perseeni koneen äärest.

16. Oletko vihainen kenellekkään juuri nyt? Kenelle?
- emmä kai.

17. Miten hiuksesi ovat?
- PUF.

18. Pidätkö tällä hetkellä kenestäkään?
- monistki ihmisitä.

19. Oletko suudellut ketään huulille viimeisen 24 tunnin aikana? Entä poskelle?
- ooolen.

20. Oletko koskaan valvonut 48 tuntia putkeen?
- oon.

21. Mitä teet viikonloppuna?
- paha mennä sanoo.

22. Pidätkö etunimestäsi?
- meneehän tää. ei ainakaa joka kadunkulmas tuu vastaa.

23. Tykkäätkö halailla?
- joskus.

24. Nimikirjaimesi?
- sav

25. Oletko koskaan ihastunut samaa sukupuolta olevaan henkilöön?
- oon.

26. Pesäpallo vai jalkapallo?
- futis<3

27. Oletko koskaan ollut naku-uimassa?
- joskus pienen.

28. Rakastatko jotakuta?
- moniaki ihmisiä.

29. Mitä pelkäät eniten?
- moniaki juttuja.

30. Minkä yhden asian olet tänä vuonna oppinut?
- oonha mä oppin vaikka mitä.

31. Tuletko toimeen vanhempiesi kanssa?
- skippaan tän, kiiiiiitos.

32. Tykkäätkö olla ihmissuhteessa?
- joskus.

33. Lempituoksusi?
- tupakka.

34. Viimeisin ihminen jolle nauroit?
- minna :D

35. Viimeisin kerta kun olit rannalla?
- öööööh.

36. Viimeisin henkilö jolle soitit?
- minna.

37. Viimeisin ihminen joka kertoi tykkäävänsä sinusta?
- ei kukaa tykkää musta, nyyyyyyyh.

38. Tykkäätkö sinä tästä henkilöstä?
- joo.

39. Mikä on viimeisin juttu jonka söit?
- öö. oisko ollu toi modeemi...? njoo. oon taas hauska. ööö. mandariini.

40. Viimeisin henkilö joka haki sinut jostakin?
- bussikuski :D

41. Viimeisin asia jonka takia itkit?
- kaikkee ei sinänsä tarvi koko maailman tietoo kertoo.

42. Itketkö helposti?
- emmä kovin.

43. Onko sinulla sisaruksia?
- sisaruspuolii löytyy kolme kappaletta.

Nonniiiiiis.Tiistai 02.09.2008 00:33

Oke. Eka koulupäivä pulkas melkee vuoden tauon jälkee.
Ja fiilis on mahtava<3
Minust tuleeki sitte kiireinen, joka päivä (paits maanantain, meen yhtee<3) noin kymmenen tuntii kouluu (matkat laskettu mukaa :D). Aina yheksää kouluu ja himaa puol viielt. Eli lähen himast dösäl ennen kaheksaa ja pääsen takas himaa joskus puol kuuden maissa :DD

hiii.Maanantai 01.09.2008 13:11

Minuu jänskättää aivan mieeeeeelettömäst.

Kouluu. Pitää. Mennä. Kohta. <33 Oon oikeesti tappavan innoissani, mut silti jännittääääää.

muah. joo. melkee tunti dösäs<3 naaaaaaam.

hei meen nyt pois.

heeeeeiheeeeei.

(lapsettaaks?)

[Ei aihetta]Lauantai 30.08.2008 22:50

Oletko suudellut ketään mesesäsi olevia?
* seittemää vissiinki.

Katsotko draama-sarjoja?
* joo.

Ketä viimeksi halasit?
* minnaa.

Pieni vai iso lompakko?
* sellain sopiva :D

Oletko lyhyt?
* vähemmän pitkä ^^

Tykkäätkö jostain?
* joo. monestaki asiast.

Haittaako sinua jos sukkasi ovat likaiset?
* joo!

Oletko itserakas?
* ehkä hitusen ;)

Pukeudutko Halloweenina?
* en ku hillun alasti. ääliö.

Liikkuuko sinusta mitään juoruja tällä hetkellä?
* paha mennä sanoo. ehkä.

Kutsutko ketään heidän sukunimellään?
* joo.

Onko sinulla parasta ystävää?
* onn.

Onko sydämesi ikinä särkynyt?
* jjep.

Oletko ikinä harkinnut leikkausta?
* ja millasestakohan leikkauksest puhutaa?

Pidätkö elämästäsi?
* täl hetkel joo.

Oletko ikinä hypännyt uima-altaaseen vaatteet päällä?
* oon.

Mitä pelkäät eniten?
* aika montaaki asiaa. emmä osaa sanoo mitä eniten.

Oletko ikinä itkenyt itseäsi uneen?
* ooolen.

Oletko ikinä ajatellut jotain poikaa lakkaamatta?
* ooolen.

Toivotko joskus olevasi kuuluisa?
* sillee sopivan kuuluisa joo.

Montako kuppia tällä hetkellä pöydällä sinun syystäsi?
* ei yhtää. oon tooooosi siisti ihminen :DD

Miltä kätesi tuoksuvat tällä hetkellä?
* tupakalt<3

Rakkain pehmolelusi?
* mun vihree ex unipupu.

Montako tyynyä on sängyssäsi?
* 4<3

Entä minkäväriset lakanat?
* öööhm. enpäs nyt muistakkaa.

Tietokonepöytäsi väri?
* ruskee.

Onko huoneessasi valot päällä?
* ei pitäs olla.

Väsyttääkö?
* eip.

Maistuisiko kupillinen maitokaakaota?
* njääää. kahvi vois maistuu.

Mitä mielesi tekee tällä hetkellä eniten?
* suklaata :o

Peilaatko itseäsi WC:ssä käydessäsi?
* joo.

Seurusteletko?
* joo'o ^^

Piirre, joka täytyy ehdottomasti löytyä vastakkaisesta sukupuolesta?
* mua miellyttävä ulkonäkö. ai mäkö pinnallinen? :o

Vahvin luonteenpiirteesi?
* itsepäisyys.

Paras ulkonäöllinen piirteesi?
* mistä mä tietäisin.

Lempi automerkkisi?
* njäääää.

Lempivärisi?
* punanen on kiva.

Kaunein vuodenaika?
* talvi, siis sellanen lumitalvi ei sellanen loskapaskatalvi.

Romanttisin vuodenaika?
* talvi(-illat).

Missä asennossa yleensä nukut?
* mahallaa.

Stressaako?
* en hirveesti.

Minkä lemmikin haluaisit KOLMANNEKSI mieluiten?
* koiran, ku emmä mitää muita haluis. ja itseasias tälhetkel toi yks riittää vallan mainiosti.

Mitä suosittua lemmikkieläintä et missään nimessä haluaisi?
* kissaa.

Oletko lihansyöjä vai kasvissyöjä?
* kaikki menee. paits ettei mee mut kuitenki.

Mitä mielessä?
* tupakka.

Mikä tekisi sinut nyt iloiseksi?
* et pääsisin nyt saunaa enkä vast koht.

Pidätkö shoppailusta?
* josson rahaa.

Millaiset vaatteet ovat mielestäsi tyylikkäitä tytöillä?
* riippuu. monenkilaiset voi olla.

Paljonko rahaa varaat mukaan, jos shoppailet?
* niin paljo ku sitä löytyy.

Mieluisin julkinen kulkuneuvo?
* lentokone :D

Luotatko siihen mitä lääkärit sanovat?
* emmä aina. riippuu siit mitä ne sanoo :D

Ovatko vanhemmat mielestäsi liian tiukkoja?
* ON.

Tekisikö mielesi ajella autolla?
* njää. ei.

Tekisikö mielesi käydä kaupassa?
* njää. ei.

Tekisikö mielesi rapsuttaa mahaa?
* ei :D

Tekisikö mielesi jonkun luokse?
* njuu.

Tekisikö mielesi mennä jonkun kanssa peiton alle?
* vähäsen.

Tekisikö mielesi painautua jotakuta vasten?
* njuu kai.

Tekisikö mielesi saunaan?
* joo !

Tekisikö mielesi tulla kaapatuksi?
* ei se ois kivaa.

Tekisikö mielesi uida jäisessä meressä?
* jos tekis ni lähtisin ulos ja menisin sinne meree uimaa :DD
Äsken:

Ukko: "Sun pitää syyä nakkii ja lihapiirakkaa ku oon ostan."
Mä: "Njääääää. Ei oo nälkä. Oon syöny aamul omenan."
Ukko: "Väinö (= mun papan veli) joutu elää pelkäl vedel ja leiväl jonku aikaa."
Mä: "Aha. Miks?"
Ukko: "Ku se oli lusimas nuoren."
Mä: *shokki* "Miks se sinne joutu?"
Ukko: "Se salakuljetti pirtuu."
Mä: *reps*
*sekalaista höpinää vankilaoloista ikuisuus sitte*
Mä: "Ja jutun opetus siis oli: syö nakkii ja lihapiirakkaa."

:'DDDD

Aika karuu :DDMaanantai 25.08.2008 16:19

[1] luntannut kokeessa
[2] lintsannut kesken päivää koulusta
[3] lintsannut koko päivän koulusta
[4] väärentänyt vanhempiesi nimikirjoituksen johonkin tärkeään paperiin
[5] metelöinyt tunnilla
[6] metelöinyt tunnilla, kunnes lensit ulos luokasta
[7] jättänyt lukematta kokeeseen, johon todella olisi pitänyt lukea
[8] jättänyt läksyt tekemättä monta kertaa viikossa
[9] rikkonut tahallasi koulun omaisuutta
[ ] aiheuttanut koulussa palohälytyksen
[ ] ollut koulukiusaaja
[10] haukkunut opettajaa päin naamaa
[11] haukkunut jotakuta selän takana
[12] haukkunut jotakuta päin naamaa
[13] syrjinyt jotakuta tietoisesti
[14] ärsyttänyt toista tahallaan
[15] loukannut jotakuta aiheuttaaksesi pahan mielen
[16] luvannut pitää salaisuuden, mutta kertonutkin sen eteenpäin
[17] laittanut liikkeelle perättömiä huhuja jostakin ihmisestä
[18] lukenut salaa toisen viestejä/päiväkirjaa
[ ] osoittanut ohikulkijaa sormella ja nauranut
[19] käännyttänyt ihmisiä jotakuta vastaan
[20] tehnyt tarkoituksella jonkun elämästä hyvin vaikeaa
[21] toivonut jonkun kuolevan
[22] sanonut jollekin, että olisi parempi jos tätä ei olisi
[ ] pettänyt ystävän luottamuksen
[23] ollut jonkun ystävä vain hyötyäksesi hänestä
[24] valehdellut ystävälle
[25] valehdellut vanhemmillesi

[26] polttanut tupakkaa
[27] polttanut tupakkaa säännöllisesti
[?] saanut jonkun muun aloittamaan polttamisen
[28] hankkinut tupakkaa alaikäisille
[29] ollut niin humalassa, että kompuroit
[30] ollut niin humalassa, että sammalsit
[31] ollut niin humalassa, ettet pystynyt seisomaan
[32] ollut niin humalassa, että oksensit
[33] ollut niin humalassa, että sammuit
[ ] hankkinut alkoholia alaikäisille
[?] saanut jonkun muun aloittamaan juomisen
[ ] käyttänyt huumeita säännöllisesti
[ ] hankkinut huumeita jollekin
[ ] saanut jonkun muun aloittamaan huumeiden käytön
[34] valehdellut päihteiden käytöstäsi

[35] suudellut toista kaulalle tms. vaikka seurustelit
[36] suudellut toista huulille, vaikka seurustelit
[37] harrastanut seksiä toisen kanssa, vaikka seurustelit
[38] ollut ihastunut toiseen, vaikka seurustelit
[ ] painostanut jotakuta seksiin
[ ] pakottanut jonkun seksiin
[ ] seurustellut useamman kanssa samaan aikaan
[39] valehdellut seurustelukumppanillesi

[40] antanut bitch-slapin
[41] lyönyt nyrkillä
[ ] hakannut jonkun
[ ] tosissasi uhannut tappaa jonkun
[42] pelotellut jotakuta uhkauksin
[43] töninyt jotakuta ärsyttääksesi
[ ] mennyt porukalla kiusaamaan yksinolevaa

[44] varastanut perheenjäseneltä
[ ] varastanut ystävältä/sukulaiselta

[45] iloinnut jonkun onnettomuudesta
[46] nauranut jonkun tuskalle
[47] ollut täysin välinpitämätön jonkun surulle
[ ] torjunut avunpyynnön ihmiseltä, joka todella tarvitsi apua
[ ] ottanut ansiot jonkun muun tekemästä työstä
[48] uhkaillut jotakuta, kunnes tämä teki jotakin puolestasi
[49] haukkunut kovaan ääneen jotakin asiaa tietäen sen loukkaavan jotakuta

[50] yrittänyt saada huomiota satuttamalla itseäsi
[51] uhannut tehdä itsemurhan
[52] raivonnut jollekin ihan turhasta
[53] raivonnut vaikka kuinka monta kertaa jollekin ihan turhasta
[54] syyttänyt toista omista virheistäsi
[55] rikkonut toisen omaisuutta tahallasi
[56] lainannut jonkun tavaroita ja jättänyt ne palauttamatta
[57] lainannut rahaa ja jättänyt maksamatta takaisin
[58] puhunut vain omista asioistasi etkä kuunnellut lainkaan toisia
[59] vihannut jotakin ihmistä ilman kunnon syytä
[60] ollut valtavan kateellinen jollekin
[ ] uhannut hylätä jonkun, vaikket oikeasti aikonut

TOTAL: 60

0-15: Vau, olet todella kiltti ja ihana ihminen, oikea enkeli! Sinunlaisiasi on harvassa. Ole ylpeä.
16-30: Olet tehnyt joitakin pahoja asioita, mutta olet silti vielä ihan hyvä ihminen. Jokainen mokaa joskus, ja se on anteeksiannettavissa. Sinulla on varmasti paljon ystäviä.
31-50: Okei, olet ehkä ollut vähän väärillä teillä, mutta voit vielä varmasti korjata asiat. Et ole kovin ystävällinen ihminen, mutta et vielä ilkeäkään.
51-70: Alat olla jo aika ilkeä ihminen. Asenteenmuutos voisi olla kohdallaan.
71-82: Olet hyvin ilkeä ihminen. Onko sinulla edes ystäviä? Nyt kannattaisi alkaa vähän miettiä, mitä tekee tai sanoo. Olet saanut monta ihmistä tuntemaan olonsa kurjaksi (ja luultavasti et välitä siitä paskan vertaa.)

[Ei aihetta]Lauantai 23.08.2008 15:47

NYKYHETKI
päällysvaatteesi? - housut ja iso t-paita.
avonaiset msn keskustelusi? - ei oo mese ees päällä.
millalailla hiuksesi on? - sotkus sillee puf.
kuka ihminen on sinua lähimpänä tällä hetkellä? - mein ukko alhaal.
oletko onnellinen? - enp.
surullinen? - en sillee surullinen surullinen. vähän alakulonen.
masentunut? - ihan diagnoosin mukaan.
tylsistynyt? - en mä muuten tätä tekis pässi.
missä kännykkäsi on? - tos vieres.
Mikä esine on vasemmalla puolellasi lähimpänä? - sytkäri.
Katso taaksesi, mitä näet? - mun huoneen oven.

KULUNUT VIIKKO
onko joku halannut sinua viimeisen viikon sisällä? - on.
entä kenties pussannut? - eip.
oletko ikävöinyt jotain kovasti? - oon.
Mitä olet ostanut viikon sisällä? - tupakkaa ja mässypussin.
oletko juonut alkoholia viikon aikana? - en "/
oletko potenut krapulaa? - enp.
oksentanut? - enp.
soittanut jollekkin? - juup.
saanut viestiä vastakkaiselta sukupuolelta? - juu.
lähettäny viestiä vastakkaisella s.puolelle? - juu.

KULUNUT VUOSI
PARAS juttu kuluneelta vuodelta? - eeeeemmä tiä.
oletko kokenut kuuman romanssin? - njuup.
oletko kokenut surua? - joo liikaaki.
oletko ollut töissä? - en.
oletko opiskellut? - jjup.
oletko itkenyt? - joo.
ollut onnellinen? - joo.
oletko riidellyt jonkun kanssa verisesti? - oon.
oletko tyytyväinen kuluneeseen vuoteen? - no en.

TULEVAISUUS
mitä odotat eniten ensi vuodessa? - ööööhm. emmä tiä.
aiotko saada lapsia joskus, monta? - en yhtää, hyi.
haluatko naimisiin? - hyi en.
missä olet viikon päästä? - paha mennä sanoo. voin olla vaikka missä.
mikä asia ahdistaa sinua tulevaisuudessa? - täl hetkel eniten sellaset mukavat pippalot tuolla parikan hautausmaalla ja sen jälkeen aittiksen seurakuntatalossa.

MUUTEN VAA
mikä on tietokoneesi taustakuva? - tommoin tyttö joka puhaltaa saippuakuplii.
millainen puhelin sinulla on? - tollain nokialainen.
mitä aiot tänään? - kaikenlaist.

---

1. Nimimerkkisi ja miksi olet valinnut juuri sen?
- marisanni- se nyt vaa tuli jostai mielee.

2. Millä luokalla olet (koulu, lukio, ammattikoulu, työ yms.?)
- en missää enää.

3. Horoskooppisi (+ nouseva jos tiedät sen)?
- mikä vitun nouseva? :o jousimies.

4. Kuvaile luonnettasi viidellä sanalla.
- vaikee, vittumainen, itsepäinen ja pimahtanu.

5. Lempivärisi?
- punanen.

6. Lempiruokasi?
- kiinalainen, aasialainen ja italialainen.

7. Lempimusiikkiasi?
- suomiräp.

8. Lempieläimesi?
- koira, susi, tiikeri..

9. Mitä teet yleensä arkena vapaa-ajallasi?
- ei mul muuta ookkaa ku vapaa-aikaa :P kirjottelen, luen, hakkaan säkkii, hengailen jossaa.. millon mitäki.

10. Oletko aamu- vai iltavirkku?
- ILTA.

11. Millainen suhde sinulla on hevosiin? Onko hevosharrastuksia?
- MAKKARAA!

12. Mitä harrastusta et mistään hinnasta aloittaisi?
- jotai telinevoimisteluu.

13. Mitä ottaisit mukaan autiolle saarelle (korkeintaan 5 asiaa)?
- veneen, ihmisen joka osais ajaa sitä venettä ja ois muutenki kiva, kännykän, tupakkaa ja sytkärin.

14. Onko sinulla julkkisihastusta? Kuka?
- on vaikka kuinka monta :D

15. Oletko sinkku?
- jjeps.

16. Oletko romanttinen ja uskollinen vai flirttailija ja liehoittelija?
- noit kaikkii päiväst riippuen :P

17. Pidätkö uimisesta? Mikä on lempiuimatyylisi?
- njoo ohan se ihan jees.

18. Millainen tietokone sinulla on?
- tälläin pöytäkone ja kannettava jonka kiintolevy slagas, VITTU.

19. Millä sivuilla käyt yleensä internetissä?
- tääl ja kaikil kivoil foorumeil.

20. Tunnetko kappaleen 'Let me show you the way'?
- ei ainakaa tuu mielee.

21. Oletko ollut jo rippileirillä? Millainen kokemus siitä jäi?
- en suostun lähtee :P

22. Pidätkö nimestäsi?
- ei ainakaa tuu joka kadunkulmas samannimisii vastaa.

23. Oletko itsevarma? Onko sinulla hyvä omatunto?
- omaatuntoo ei löydy. kyl mä kai aika itsevarma oon, päiväst riippuen.

24. Mistä ulkonäöllisestä seikasta pidät itsessäsi erityisesti?
- että inhoon näit kysymyksii.

25. Mistä -:- seikasta taas et?
- inhoon näitäki.

26. Mikä on nolointa mitä sinulle on tapahtunut?
- taidan vaijeta siitä asiasta.

27. Jos muuttaisit jotain elämässäsi, mitä se olisi?
- asuisin jossai muual.

28. Minkä pukeutumistyylin edustaja olet (pissis, fruittari, tavis, hevari jne.)?
- ei mun tyylii pysty määrittelee millää taval. se on millon minkäkilainen.

29. Minkä väriset hiukset sinulla on?
- mustat.

30. Onnennumerosi? (Tai numero/luku jostain pidät erityisesti)
- 4

31. Pelaatko tietokonepelejä?
- super marioo :DD

32. Omistatko The Sims 2 -pelin?
- enp.

33. Tuleeko sinulle jotain lehtiä? Mitä?
- cosmopolitan.

34. Kuulutko johonkin seuraan?
- enp.

35. Millainen perhe sinulla on?
- mä, ukko ja koira.

36. Mitä sinulle tulee ensimmäisenä mieleen sanasta 'hemofilia'?
- Nikolai kakkosen se poika :D

37. Mitä mieltä olet kasvissyönnistä sekä muista vegetaristeista?
- pitäskö niist olla jotai erityistä mieltä? kaikki syö mitä haluu, se ja sama mulle.

38. Oletko itse asennoitunut auttamaan maapalloa ja Itämerta?
- enpä taida olla.

39. Omistatko kameran? Jos omistat, millaisen?
- jonku canonin. emmä mitää tarkkaa merkkii tiiä.

40. Tykkäätkö kirsikoista?
- suoraa puusta joo.

41. Entä haloumista (paistettua vuohenjuustoa)?
- enpä oo maistanu.

42. Tilaatko koskaan mitään internetin kautta?
- harvemmin.

43. Mikä oli/on lempilastenohjelmasi?
- pokemon :D

44. Katsotko paljon televisiota? Mitä ohjelmia?
- aika paljo mut kaikki kivat jää aina tauolle :/ nyt katon salkkareit, frendei, naistenmiehii ja skinssii.

45. Onko Salatut Elämät sinusta typerä ohjelma?
- on mut vaa niin paras :D

46. Kuinka usein käyt elokuvissa?
- tooooosi harvoin.

47. Syötkö jotain elokuvateatterissa (karkkia, popcornia tmv.) vai oletko mieluummin ilman?
- karkkii joskus.

48. Oletko nähnyt elokuvan (v. 2005) Ylpeys & Ennakkoluulo? Jos olet, mitä tykkäsit siitä?
- en muistaakseni.

49. Käytätkö kymmensormijärjestelmää kirjoittaessasi näppäimistöllä?
- juu.

50. Onko sinulla elämänohjetta, mottoa tai vakio sanontaa? Mikä se on?
- eipä sinänsä.

51. Kuoritko banaanin varsipäästä vai loppupäästä?
- varsi.

52. Oletko koskaan tanssinut sadetanssia?
- juu toki.

53. Mistä vuodenajasta pidät eniten ja miksi?
- kaikki ne on omal tavallaa kivoi.

54. Mikä on lempivirsilaulusi?
- taaaah.

55. Tiedätkö minkä laulun muokattu pilaversio on 'Sydän kun hauki on, sinne Jeesus tekee avannon. Tänään häntä kalastan, näen lohipastan, häntä maistelen..'?
- ei aavistustakaa.

56. Mikä näppäimistön kirjain osuu ensimmäisenä silmiisi kun tämän kysymyksen luettuasi katsot näppäimistöön?
- H ja G

57. Jos käännät nyt katseesi oikealle, mitä näet?
- tulostimen ja ruutupaperii.

58. Millainen olosi on nyt? Oletko pirteä, väsynyt, iloinen, rento, surullinen vai mikä?
- vittuuntunu.

59. Mitä ajattelit tästä gallupista ensin pelkän otsikon perusteella?
- ööö. en mitää.

60. Kuinka monta ex-seurustelusuhdetta menneisyydestäsi löytyy?
- enpä jaksa laskea, sopivasti.

61. Mitä kello on nyt tämän kysymyksen kohdalla?
- 12.42

62. Minkä väriset sukat jalassasi on (jos on)?
- ei oleeee.

63. Onko sinulla lemmikkieläimiä? Mitä?
- koira löytyy.

64. Mikä sinua ahdistaa tällä hetkellä eniten?
- johan tää kysyttii ?

65. Syötkö nyt jotain tai juotko? Mitä?
- enp.

66. Soiko nyt sinulla jokin musiikkikappale? Mikä?
- eip.

67. Missä huoneessa olet?
- yläaulas.

68. Tahtoisitko olla nyt jossain muualla, missä?
- ulkomailla.

69. Onko sinulla kipuja?
- ei nyt.

70. Muistitko harjata hampaat tänään?
- juu.

71. Mistä kukkasesta pidät eniten?
- ruusuista.

72. Suosikkiviikonpäiväsi?
- aivan sama.

73. Uskotko epäonneen päivänä perjantai 13?
- en vakavissaa.

74. Tiedätkö lohikäärme-leikin jossa lauletaan "Pieni lohikäärme tuli alas vuoreltaan. Se käärme oli hännätön ja siksi suruissaan. Se kauan etsi häntäänsä ja viimein löysi sen.. '+ otsikko'"?
- en oo koskaa kuullukkaa.

75. Pidätkö maapähkinävoista?
- joo.

76. Oletko kehittänyt itse/onko jokin ystävistäsi kehittänyt oman salakielen?
- ohan noit ollu :D neonak hikata jajka.

77. Minkä oppiaineen opettajasta pidät eniten? Entä vähiten?
- en oo koulus..

78. Tykkäätkö yleisurheilusta? Miksi?
- EN.

79. Oletko tyytyväinen viime todistuksesi keskiarvoon?
- joo.

80. Jos sinulla on MSN nyt päällä, montako henkilöä sinulla on onlinessä?
- ei oo päällä.

81. Mikä on eniten käyttämäsi hymiö (:) :D jne.)?
- :D

82. Tykkäätkö Olavi Uusivirran kappaleista?
- joistaa.

83. Jos sinut häädettäisiin kotimaastasi (yleiskatsaus: Suomesta), mihin maahan muuttaisit ja miksi?
- italiaa. koska se on niin<2
84. Mitä on 76 x 42 ?
- liikaa.

85. Mitä mieltä olet matikasta yleensä?
- tylsää ja vaikeeta, aivot kärsii.

86. Sun salaisissa haaveissa joku rakastaa sua niin että sydämeen sattuu?
- tottakai.

87. Mistä karkista pidät eniten?
- salmiakist<3

88. Kun seuraavaksi katsot sivuhistoriaasi, mikä niistä osuu ensimmäisenä silmiisi?
- google.

89. Koira vai kissa?
- koira.

90. Kahvi, tee vai kaakao?
- kahvi<3

91. Suklaa vai vaahtokarkki?
- suklaa.

92. Sukkahousut vai legginsit?
- sukkahousut.

93. Oletko kuullut sellaisesta vanhasta lastenohjelmasta kuin Kaukometsän pakolaiset?
- joo katoin sitä aina. se oli ihana<3

94. Oletko käynyt Imatralla?
- oon.

95. Oletko käynyt Santa Parkissa Rovaniemellä?
- oon.

96. Käytätkö meikkiä? Jos käytät, miksi?
- käytän. koska haluun, ei siihen muuta syytä tarvi.

97. Onko sinulla lävistyksiä? Montako ja missä?
- korvis seittemän ja nenäkoru oli.

98. Onko sinulla salaisuus jota et ole koskaan kertonut kenellekään?
- on.

99. Syötkö koskaan mozzarellaa leivän päällä?
- en.

100. Noloiletko usein? (Ajattelua, että näytät nololta tai teet tai sanot jotain noloa lähes kokoajan)
- tuleehan tota harrastettuu.

101. Oletko nähnyt elokuvan 101 dalmatialaista?
- tottakai.

102. Mistä koirarodusta pidät eniten?
- nahkacollieist.

103. Oletko pelannut Spiritismi-peliä?
- emmä uskalla.

104. Oletko kuullut pelistä juoruja ja huhuja?
- enp.
Yksityisyys