IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

Wappua!Sunnuntai 30.04.2006 15:54

Joo, joo. Elossa tulin aurinkolomalta takasi, mut mun kaikki tavarat ei vaan saapuneet samalaisella välittömällä nopeudella Helsinki-Vantaalle. Onneks Suomen kevät oli siinä vaiheessa jo niin aurinkoinen ja lämmin (as if.), että etelässä mehevästi ruskettuneena tarkeni ihan hyvin pelkällä hupparilla. Surullisen juna- ja automatkan jälkeen oli ihana päästä kotiin, jossa kattimatti tietysti jo odotti häntä suorana!

Nyt vaan wappu mielessä. Tosin kolme tuntia vielä töitä jäljellä joten ei skumppapullot oo vielä poksahdellu. Tosi hiljasen näköstä tuolla kaupungillaki... kai ne kerää voimia illan koitoksiin. Onneks sää suosii eikä taivaalta tiputtele sammakoita tms. Kotona se skumppa odottaa ja nakit, lihapullat ja perunasalaatti yms. herkut. Kyllä kevät on kiva!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.