IRC-Galleria

Amerikan jouluKeskiviikko 27.12.2006 06:16

Hyvaa joulua vaan kaikille!

Kai se nyt taytyy vahan kertoa, miten me vietimme joulua taalla toisella puolella maailmaa. Joulukuusi tuotiin sisalle jo heti joulukuun alussa, mutta ma en paassyt joulutunnelmaan ennen kuin ehka 22. paiva. Meidan joulukuusi on jotain 3,6 metria korkea ja oli hassua, kun joulukoristeina oli kaktuksia ja paprikoita, kaikkea meksikolaista kamaa.

Meilla oli joulukuun aikana kaikennakoisia pikkujoulupippaloita ja yhdissa niista kavi joulupukkikin. Eihan se nyt ollut samannakoinen kuin meidan oikea pukki, vaan semmonen cocacola-pukkihan se oli. Pikkujouluissa me pelattiin kaikkia hauskoja peleja yms. Voidaan sitte kokeilla niita ensi vuonna! ;)

Jouluaattona minun ei tarvinnut jattaa perinteista Lumiukkoa valiin, koska hostaitini oli sattunut ostamaan sen videon luokalleen, joten sain sitten katsoa iki-ihanan Lumiukon, joka viimeistaa tuo joulutunnelman. Meilla ei viela aattona kaynyt pukkia eika avattu lahjoja, paitsi yhdet paketit, joista jokainen sai yopuvun, joita me sitten pidettiin paalla se koko aattoilta. Katottiin kaikkia leffoja ja oli oikein mukavaa. Yon aikana pukki olikin sitten kaynyt ja jattanyt meilla vaikka kuinka paljon lahjoja! Ensin aamulla katsottiin, mita joulupukki oli jattanyt meidan joulusukkiin (tai oikeastaan meilla oli saappaat) ja sieltahan loytyi vaikka mita! Sain mm. iPodin, oikean kalan, lumilautailuhousut, That 70's Shown ekan tuotantokauden DVD:n, CD:n ja kaikkea muuta kivaa. Sitten kaytiin syomassa aamupalaa hostiskani veljella. Ei ollut riisipuuroa vaan syotiin aika normaali amerikkalainen aamupala: eggs and biscuits & gravy. Sitten tultiin takaisin kotiin ja avattiin paketit, jotka oli odottaneet kuusen alla melkein koko kuukauden. Sain aika paljon vaatteita ja kaikkea muuta kivaa, en enaa edes muista. :D Olin todella yllattynyt lahjojen maarasta, joka oli samaa luokkaa kuin kaikkien muidenkin lahjat.

Joulupaivan iltana meille tuli todella paljon porukkaa syomaan. En ole koskaan ollut mikaan suomalaisten jouluruokien suuri fani, joten kyljykset, joita syotiin, maistuivat kylla hyvin. Illalla mentiin hostsiskoni kanssa ajelemaan ja katselemaan jouluvaloja, joiden loisto olikin aika haikaiseva.

Oli hauskaa kokea erilainen joulu ja ehkapa jotain naista amerikan perheen perinteista vien eteenpain omallekin perheelleni. :) Nyt sitten odottelemaan uuden vuoden vaihtumista, joten ei muuta kuin Onnellista uutta vuotta 2007! <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.