IRC-Galleria

TAALLA OLLAAN!Torstai 03.08.2006 05:19

Lahdin siis keskiviikkoaamuna Suomen aikaa 7.05.. Eka lento kesti reilu kaks tuntia ja se oli Frankfurttiin. Meita oli kolme suomalaista tyttoa ja oli mukavaa. Toka lento kestikin sitten sen 9-10 tuntia ja se oli hirveeta. Vieressa istu yks ruotsalainen tytto, joka oli kyl ihan mukava. Mut ei siel konees pystyny ollenkaa nukkuu, vaikka olin niin suunnitellu, ruoka oli ihan hirveeta ja koko ajan koski vaan mahaa. Sitten saavuin Chicagoon, O'Haren kentalle, joka muuten on maailman vilkkain lentokentta, eika se ollut laheskaan niin paha kuin olin kuvitellut. Mun piti kuitenkin olla siella kentalla jotain 4-5 tuntia, koska toi yks RC toi mut sit tanne hotellii, jossa nyt joudun olemaan yota. Siitakin sain tietaa vaan muutamaa tuntia aikasemmin ennen kuin lahin Helsingin kentalle. Ei mua kyllakaan tosin haittaa, koska nyt saan levattyy taalla ennen ku tapaan isantaperheen ja nain vahan Chicagoa ja kaiken lisaks taa on just siisti hotelli. Mulla on kaks kahen hengen sankya huoneessa ja telkkari ja kaikkee.. Aamulla mulla sitte lahtee lento viidelta Phoenixiin. En kylla malttais menna ollenkaan nukkumaan, kun houkuttelis toi hotellin uima-allas aika kovasti. No nyt kun oon valvonu sen 2 vuorokautta, niin ehka kuitenkin ois ihan hyva nukkuakin jossain valissa. Kello on taalla nyt siis vahan yli 6 PM.

Voi hemmetti, taalla kyl osaa olla kuuma! 36 celciusastetta. Voihan se kuulostaa ihan hauskalta, mutta kun ulkona on kosteeta, ni toi lampotila tuntuu ihan helvetilta. Onneks taalla on suht hyvat ilmastoinnit, mut ulkona on hirveen tunkkasta. Chicagos on muuten tosi tasasta.. Jopa aika tylsanki nakosta. Vaikka onhan naa ihan kauniita istutuksia laitellu sinne ja tanne.

Taalla on kaikki muuten tosi outoa. Liikennemerkit, ovenkahvat, vesi maistuu hassulta.. Enka meinannu osata avata ollenkaa sita hanaa. Ruoka ei ollut niin pahaa ku kuvittelin, ku kaytiin pizzalla. Sit mun piti siel lentokental hengailla kahen jenkkiteinin kanssa ja ne oli ehka vaha arsyttavii.. :S Nii ja taa nappis on kans ihan oma lukunsa.

Lentokental oli aika vaikeeta, mut sit ku paas lapivalasusta lapi ja porukat oli jo menny, ni ei oo ollu mitaa ongelmii. Ei mua ollenkaa harmita olla taalla hotellissa yksinaa tai mitaa. Enka, ihme kylla, kaipaa kotiin. Eika mua oikein jannita ees mitaa.. Ei jannittany missaa vaiheessa. Kaikki menee ihan pain vastoin ku kuvittelin menevan. :D Aattelin, etta ekat paivat itken vaan, mutta parempi vaan jos en. :) Oon kyllakin jo nyt vahan kyllastyny tohon enkun puhumisee. Tuntuu ahistavalta, ku ei voi kayttaa suomee. On jo pari kertaa lipsahtanu "joo", kun ois pitany sanoo vaikka "yeah".

No mutta kuitenkin.. Nyt taidan painua joko nukkumaan tai uimaan. Ilmotelkaa itsestanne, rakkaat! Rakastan teita ja olette ihania! En oo unohtanu teita. :D <3

BYE! <3<3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.