IRC-Galleria

Camp-outTiistai 22.08.2006 06:20

Howdy ya'll!
Viikonloppuna meil oli yhden yon leiri Snowflakessa kaikkien Pohjois-Arizonan EF-vaihtareitten kanssa. Meita oli siella noin 40 vaihtaria ja aluevalvojat paalle. Edustusta oli SUOMESTA, Ruotsista, Norjasta, Hong Kongista, Saksasta (varmaan puolet vaihtareista), Brasiliasta, Kolumbiasta, Hollannista, Sveitsista, Tanskasta, Itavallasta, Indonesiasta ja Kanadasta.

Perjantai-iltana meil oli cowboy cookout eli siis paisteltiin jotain hodareita ulkona nuotiolla, yms. Sit meil oli kaikkee ohjelmaa: leikkeja, tanssei, tutustumista, sketsei ja yks tytto, jolla oli upee aani, laulamas meille. Meijan piti myoskin teha oman maan liput. No onneks Suomen lippu ei oo vaikee teha, mut ois kyl ottanu paahan olla se ainoo poika Brasiliasta. :D

Vessat ja suihkut oli hirvees kunnos eika paljoo helpottanu kyl, ku siel vessas oli kaarme, jota ma en kyl onneks tosin nahny, mut monet tytot naki. Nukuttii teltoissa ja ma nukuin Johannan, joka on siis ruotsalain vaihtari samast koulust, ja Marian (Saksa), joka asuu Paysonis, kanssa. Taivas oli tosi upee, ku missaa lahel ei ollu mitaa katuvaloi, ni kaikki tahdet naky tosi hyvin. Sita ois voinu katella vaikka kuinka kauan.

Seuraavana aamuna meil oli heratys klo 7. Mikas siina, ku kaytiin joskus yhelt nukkuu ja herailin koko aika joittenki ankoilta kuulostavien lintujen aaniin. Sit oliki vuorossa, et jokasin maan piti laulaa oma kansallislaulunsa. No, mikas siina sitte ainoona suomalaisena 50 ihmisen eessa laulaa Maamme-laulua ja pitaa Suomen lippuu kadessa. Tuliko vahan isanmaallinen olo!

Sit meil oli kaikkee "opetusta", joka oli kyl ihan kivaa. Jotkuu meni uimaaki, mut mua ei oikeen huvittanu, ku se vesi oli ihan ruskeeta. Niin ja me oltiin hevosetonta rodeoo eli siis keppihevosil oli kaikkii viestei, mita ihmiset tekee oikeitten hevosten kans. Koska meil oli siel semmonen cowboy-teema, ni saatii cowboy-hatut ja -huivit. Ne oli siistei. :D

Hih, tanaa herasin muuten 15 minuuttii ennen koulun alkuu. Ei ees ottanu paahan.. :/ Mut kerkesin kuitenki kouluu! :D LOL.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.