IRC-Galleria

Heipa hei taas.Maanantai 11.09.2006 08:30

Torstai oli hirvee masispaiva, koska oli hissan koe enka tajuu siita aineesta yhtaan mitaan. Sit alko vaan ottaa kaikki paahan, ja olin ihan valmis lahtee kotii. Mut sit illal oli ihan kivaa, ku juttelin yhen aika kivan pojan kans vaha meses. :)

Perjantain mentii kattomaa jenkkifutista, koulu makso bensat. Se peli oli jossain kolmen tunnin paassa, ja siina vaihees ku on enaa joku pari mailia matkaa, ni bussi paattaa hajota. Mikas siina sitte, venailtii tunti, et toinen bussi tulis hakee meijat. Kaikki kavi aika kuumaan siin vaihees. :D Sit ku paastii vihdoin perille, ni oli puoliaika. Ma en tajunnu koko pelist yhtaan mitaa, mut ei se mitaa, koska meil oli tosi hauskaa ja tutustuin paremmin kaikkii tyyppeihin. Olin ihan hyper! Mogollon Mustangs voitti tietysti ja ihan reilusti. :)

Lauantain meil oli taas vaihtaritapaaminen isantaperheitten kanssa ja mentiin Show Low'hun pelaa softballia ja grillailee. Oli ihan mukavaa, ja sen jalkee mentii mun isantaperheen kaa leffaa kattoo The Wicker Man. Se oli niin pelottava! Menkaa ihmees kattoo se sit, ku se tulee Suomee.

Uujea, tanaa vihdoinki paasin sinne luterilaisee kirkkoo. Siel tuli tosi hyva olo. Se on tosi pieni seurakunta, ja siel oli kolme lasta, ma ja Channa ja kaikki muut oli vanhoi. :D Mut ei se mitaa, koska ne oli sitaki mukavampii. Heti ku mentii sisalle siihe kirkkoo, ni se pastori tuli tervehtii ja kyseli kaikkee. Sit ku se alotti sen jumalanpalveluksen, ni se sano, et meilla on taal vieraita ja kerto kaikkee musta ja sit ne taputti meille. :D Se jumalanpalvelus oli suht samanlain ku Suomes, mut vaa tuttavallisempi. Sen jalkee tarjottii kaikkee hyvaa syomista, ja kaikki ihmiset tuli juttelee. Ne oli ihan tajuttoman ystavallisii ja jokanen oli tarjoomas mulle kyytii, jos vaa tartten. Voitte kertoo Ristolle terveisii, et oon loytany hyvan seurakunnan. ;D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.