IRC-Galleria

Navajo County FairSunnuntai 17.09.2006 09:19

Ke 13.9.
Koulu kesti vaan muutaman tunnin, koska opettajilla oli kokous. Oon vajonnu tosi alas, mutta taytyy kai nyt sitten paljastaa, etta tytot sai suostuteltuu mut alottaa cheerleadingin, vaikka vannoinki, etta siihen en lahtis mukaa! Mut ku meijan koulus paatettii kuitenki perustaa joukkue, vaik aluks ei sellasta ollukaa, ja nyt ku on koulun jalkee ollu vahan tylsaa, ni tartten jotain tekemista ja kaiken lisaks siin varmast tutustuu vaha paremmin kaikkii tyyppeihin. Sit meil on viel kiva valmentaja, nimittain meijan enkun ope. Mut teen tota tasan vaa tan jalkapallokauden, joka loppuu siis marraskuussa, jollon alkaaki koriskausi. Alkaa pelatko, ma en aio liittya Indiansii, ku tuun takas. Ja Ellulle tiedoks, etta turha yrittaa houkutella mua myoskaa Kouvoihin. ;D
No mut joka tapaukses koulun jalkeen lahettiin ajamaan Holbrookiin, jossa jarjestetaan Navajo County Fair. Tuli nahtya ihan sikana sikoja, lehmia, lampaita, cowboyta ja intiaaneja. Siella oli myos paljon huvipuistolaitteita, mutta paljon hurjempia kun jossain Tykkimaella. Kaytiin joissain niissa KC:n ja yhen sen kaverin kanssa.

To 14.9
Piti hereta tosi aikasin, koska Channan ja KC:n piti menna hoitamaan sikansa kuntoon, koska aamulla oli niitten nayttely. Illalla kaytiin kattomassa esitysta joistain Afrikan elaimista. Sen jalkeen mentiin Petting Zoohon. Ei tartte lahtea Australiaan asti nahdakseen kengurun. Silitin myoskin semmosta pienta seepraa ja se oli niin sopo. Oli siel kaikkii muitaki elaimii, mut ei niil niin valii. :D

Pe 15.9
Taa paiva oliki ihan huippu! Siat huutokaupattii. Aluks sita oli ihan hauska kattoo, mut siina vaiheessa, ku oli pari tuntia sita kattonu, ni alko kyl riittaa. Ratsastin mekaanisel haralla ja pysyin aika kauan sen selassa. Kaisalle tiedoksi, etta kylla siita on videoa. :D Mutta sen jalkeen, kun lahin kavelemaan, ni sellaset lihakset, joiden olemassaolosta ei aikasemmin ollu tietookaa, oli tosi kipeet. Samoin sormissa jotkuu lihakset oli kipeet siita puristamisesta. Myohemmin Channan kanssa taas parissa huvipuistolaitteessa. Jos joskus, missa tahansa, millon tahansa, naette sellasen laitteen, jonka nimi on Zipper, ni kiertakaa kaukaa!!! Olen tosissani! Erehdyin menemaa siihen ja koko sen kyydin ajan hoin vaa, etta "Please stop!" Eika paljoo helpottanu ku Channa kilju mun korvaa koko sen kaks minuuttia, mika tuntu ihan ikuisuudelta! Ma en ite uskaltanu avata silmii ollenkaa tai ees kiljuu, koska pelkasin niin kovasti oksentavani. En varmasti oo ikina ollu missaa niin kamalassa laitteessa, tuntuu, etta siita jai kylla ikuiset traumat.
Sen jalkeen mentiin kattomaan rodeota. Se oli jotain tosi siistii, mita ei ihan joka paiva Suomes koe. Hevosii niil oli vahintaaki joku 50 ja cowpoikii ja tyttoi, vaikka minka ikasii. Pienimmat oli varmaan jotain 4-vuotiaita. Sit siella oli jotain klovneja ja kaikkee. Se rodeo ei kyl alkanu ihan parhaimmal mahdollisel taval, koska mies, joka ratsasti ekal broncolla, siis sellasel potkival hevosel, tippu sen kyydista ja se hevonen tallas sen paalle aika pahasti ja se vietii ambulanssil sairaalaa. Mut sen rodeon kohokohta oli kyl ehottomasti harat.
Viel tan jalkee mentii kattoo yhta bandii ja sen jalkee tapahtuki kaikist paras juttu. Nimittain menin hypnotisoitavaks. Meit otettii yleisost aika iso joukko. Ma mm. soitin ilmakitarii ja heiluttelin hevilettii, leikin koiraa ja kanaa. Yhessa vaiheessa se hypnotisoija sano mulle, etta mun kengat puhuu kaikkii tosi rumii juttui mun aitista ja et ma oon tosi vihanen, ni huusin siina sitte jonku aikaa ekaks enkuks mun kengille. Sitte se kysy, et mista maasta oon ja sen jalkee kaski mun huutaa niille suomeks. No siin vaihees olinki ihan liekeis ja karjuin ihan taysii kaikkee mahollista, mita vaa suusta paas. Sen jalkee ei kyl pahemmin tehny mieli puhuu, ku oli kurkku niin kipee. Sit se hypnotisoija pisti mut ja yhen toisen tyton kaksintaisteluu vesipyssyjen kans, mut silleen, etta se vesipyssy toimii ainoostaa sillon, ku osottaa itteensa. Tulipahan siina sitte vaha kasteltuuki itteesa. :D Niin ja yhessa vaiheessa ma olin Sean Paul ja lopuks viel kaikki tytot oli maailman seksikkaimpia tanssijoita. No, totuus on se, etta ei se hypnotisoiminen oikeesti ees toiminu, vaan nayttelin vaan mukana koko ajan. :D Ilmeisesti aika hyvin kuitenkin, koska Channa oli ihan varma, etta ma oisin ollu hypnotisoitu. Hauskaa olikin, kun sitte seuraavana paivana ihan yhtakkii kysyin silta, etta "So you really thought that my shoes were talking to me?"

La 16.9
Lahdettiin ajamaan Flagstaffiin, joka on Holbrookista noin puolentoista tunnin ajomatkan paassa. Taytyy sanoa, etta vaikka Arizona onkin suurimmaks osaks kaunista, niin tuli myos nahtya kylla jotain ei-niin-nakemisen-arvoista. Ajettiin pelkkaa suoraa tieta ja ymparilla maasto ihan tasasta eika yhtaan puuta, taloa tai mitaan muutakaan elavaa nay missaan, minne silma kantaa. Mutta ei se mitaan, koska Flagstaff olikin sitten aivan upea. Rakastuin siihen ihan taysin ja haluan joskus isona muuttaa sinne. Se on suht sopivan kokonen kaupunki, tosin oltiin aika eksyksissa, koska valtateita on aika paljon. Mut se on vaan niin natti! Siel on tosi paljon sellasia natteja havupuita, vahan samanlaisii ku meil on Heberissa, ja sita ymparoi isot vuoret. Mut siella pysty jopa vahan sanomaa, etta on tullu syksy, koska jotkuu puut oli oranssei tai keltasii, mut Heberis ei juurikaa oo mitaa muita ku havupuita, joten varit ei paljoo vaihtele. Flagstaff oli myoski laitettu tosi natiks. Jotenki mulle tuli vaa mielee Colorado, vaikken ookaan siella koskaan kayny, mut sellaseks mikska sen kuvittelen telkkarin ja leffojen perusteel. Kaytiin taas shoppailee ja syomas ja sen sellast. Ajettiin muuten myos kuuluisalla Route 66. Hurjaa. :D Paasen jo taas onneks ens viikol kaymaa siel, ku matkal Kaliforniaa kayaa hengailees Flagstaff Mall'illa.

No tammosta tal kertaa, rakkaat ystavat ja muut laheiset, kirjotelkaa mulle! Ikava teita. <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.