IRC-Galleria

Kalifornia!Torstai 28.09.2006 09:34

Viime viikon torstaina lahettii vaihtareitten kanssa ajamaan Kaliforniaan. Ennen sita pysahdyttiin Williamsissa, josta meidan bussi lahti, ja tapasin siella toisen suomalaisen tyton! Ekaks luulin kuulleeni vaarin, ku se sano olevansa Suomesta, joten toistin monta kertaa "You're from FINLAND?" Koska en ollut vielakaan varma, kysyin viela "So you're from the same country where I'm from?" Kun se sanoi olevansa, uskoin vihdoin. Menin sen luokse ja olin silleen, etta nyt puhutaan suomea, mutta se ei onnistunut! Aluksi en pystynyt puhumaan muuta kuin enkkua sen kanssa, mutta sit ku vihdoin sain sanottuu jotain suomeks, kuulostin tosi oudolta ja hoin vaa koko aika "siis... tota.. oo.. siis.." Tuli vahan tyhma olo, varsinkin, kun oon aina naureskellu vaihtareille, jotka on sanonu, etteivat oo osannu puhuu suomee enaa parin kuukauden jalkee. Hassuinta on, ku kuitenki kotivaen kanssa puhun joka viikko ilman mitaan ongelmia, mut sit tan tyton kanssa puhuin mielummin enkkua.

Yolla lahettiin siis ajamaan kohti Kaliforniaa eika todellakaa ollu kiva nukkuu bussissa. En voi kuvitella, mita ois ollu olla kaks viikkoo Matalan matkalla, varsinkin joittenki hullujen kanssa. :S No kuitenkin, saavuttiin joskus aamuyosta Kaliforniaa ja pysahdyttii yhes McDonald'sissa, jonka vessassa kaikki vaihto vaatteita, pesi hampaita, meikkas, yms.. Oli varmaan vaha kummallinen naky, ku kaikki yli 20 tyttoo tunki samaa vessaa tekee noit juttui.

Aamulla oltii vihdoin Los Angelesissa ja se kaupunki on HUGE! Ei sita pysty mitenkaa tajuu, kuinka iso se on. Liikennetta on ihan alyttomasti joka paikassa ja jo kadun ylittaminenki on tosi pelottavaa. Meilta kesti aina vahintaa joku tunti paasta paikast toisee. No, ekaks mentii Universal Studiosille, ja tunne oli aika ihmeellinen, ku sinne vihdoin paastii. Heti nahtii se pyoriva maapallo, josta kaikki ryntas ottamaa kuvia. :D Siella oli ihan torkeesti japanilaisii turistei, joil oli ihan koko aika kamerat esilla, ja tuntu, et ne oli aina vaa tiella. Ma vannon, et siel oli japanilaisii ainaki kaksinkertanen maara jenkkeihin verrattuna. Mut siita huolimatta, siel oli tosi siistii. Tuntu ku ois tullu johonki pienee taikamaailmaa. Siel on erilaisii huvipuistolaitteit, jotka liittyy jotenki johonki leffaa. Ehdottomasti paras juttu siel oli kuitenkin Studio Tour, jolla paastiin nakemaan kaikkien eri leffojen kulisseja ja miten eri kohtauksii on tehty. Siella oli New Yorkit, Pariisit, Bostonit, kaikki.. Nain mm. King Kongin, Jurassic Parkin, Muumion, The War of the Worldin, Tappajahain, Bruce Taivaanlahjan, ym., ym. kulissit. Yks hieno kohtaus oli, ku ne naytti meille, miten sen uuden The Fast and the Furios-leffan yks kohtaus on tehty, jossa autot lentaa ja joku juttu rajahtaa ja kaikkee. Nayttaa varmasti aika erilaiselta leffassa. :D Siel myoski kuvattii jossain just jotain leffaa, joten sinne ei voitu menna, mutta tulipa nahtya myos Taydellisten naisten Wisteria Lane. ;)

Universal Studiosilta suunnattiin kohti Venice Beachia. Siella oli liian kylma mun makuu, joten en uskaltanu menna uimaa. Mut kierreltiin kaikki katukauppoja ja muita, ja meno oli aika hurjaa. Porukka poltteli ihan rauhassa pilvee. Yks mies oli aika hassu: sil oli naisten alushousut paassa, se soitti jotain pillii ja huus kaikkee "IT'S MARIJUANA TIME!" Sit se kuulutti, miten hyvaa marihuana on ja etta ainoostaan perjantai on marihuana-paiva... Mikas siina. :D Sit siel oli kaiken maailman bodareita, joista yks on siis nois mun kuvis. :D Niil ei todellakaan ollut juuri mitaan paalla.. Pummeja naky joka puolel, ja myoski paljo urheiluu. Tuli semmonen olo, etta Venice Beachilla loma ei lopu koskaan.

Seuraavana paivana mentiin Hollywoodiin. Kavelin Walk of Famea, ja bongasin monia tuttuja nimia niista tahdista. Julkkiksia en nahnyt, paitsi tahdiksi ja supersankareiksi pukeutuneita hemmoja, jotka tuli mielellaan kuvaan, mutta vaati sen jalkeen tippia. Siella oli kylla vaikka minkalaista sakkia. :D Kavin myoskin Wax Museumissa, Guinness World Records-museossa ja Ripley's Believe It Or Not!-odditoriumissa. Matkalla Hard Rock Cafeen syomaan ajettiin Beverly Hillsin lapi, ja talot siella oli kasittamattoman upeita, mutta myos kasittamattoman kalliita. HRC:Ssa oli myos siistia.. ja kallista..

Syotyamme lahettiin Knott's Berry Farmille, joka on siis Amerikan ensimmainen teemapuisto. Kun nain ne kaikki vuoristoradat ja muut laitteet, olin aika kauhuissani enka ois halunnut ollenkaan olla siella. Mun teki pahaa jo katellessa niita ja pelotti menna minkaan laitteen kyytiin. Otin kuitenkin itteani niskasta kiinni ja uskaltauduin ekan laitteen kyytiin, jonka jalkeen kokeilinki melkein kaikkia. :D En oksentanut ja oli loppujen lopuksi tooosi kivaa. :) Sellasia vuoristoratoja en kylla oo nahny missaan - paitsi ehka leffoissa - ne meni kovaa ja korkeelle ja ympari ampari.. :o

Etta sellaista Kaliforniassa. :) Nyt muuten, ku harrastan sita cheerleadingia, tuntuu, ettei oo aikaa enaa oikein mihkaa. Lisaks oon saanu huomata, et se tosissaan on urheilua, ja viela aika rankkaa sellasta, vaikka opetellaankin ihan perusjuttuja vasta. :D Mut on se myoskin ihan kivaa, ja nyt menee paljon paremmin, ku ei oo enaa niin tylsaa ja tuntuu, et on paljo enemman kavereit ja muutenki oon paljo hmm.. sosiaalisempi? :D No ei silla, ettenko ois ollu, mutta enemman kuitenki. Meilla on peli tana perjantaina, eh eh.. Tuntuu, etten nyt viela ois valmis menee esiintyy, mut pakko mika pakko. :D Wish me luck!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.