IRC-Galleria

Heipparallaa..Sunnuntai 10.12.2006 09:52

Ehe, enpa ookaa pitkaa aikaa kirjottanu, ni kai tas nyt jotain pitais pitkast aikaa kertoo..

Hmm.. :D No nyt oon ollu taalla jo 4 ja puol kuukautta. Viime aikoin on ollu aika kyllastyny olo kouluun ja kaikkeen. Ja ikava omii ihanii kavereita, kun ei taalla semmosii kunnon ystavii oo. :'( Koulu, kun on viela joka paiva ihan samanlaista, niin kylla siihen ennen pitkaa kyllastyy.. :D Joskus siella on kivaa ja joskus ei.

Halloweenit ja kiitospaivat on menny ohi jo ajat sitte. Nyt valmistaudutaan jouluu. Leffoissa ei ollenkaa liiotella niitten jouluvalojen kanssa, koska se on oikeestikin sellasta. :S Ja meilla laitettiin jo heti joulukuun alussa joulukuusi sisalle (joka on muuten yli 3 ja puol metria korkee) ja lahjatkin on jo sen alla oottamassa. Tuntuu vahan tyhmalta, kun mulla ei ees oo minkaanlaista jouluntunnelmaa. On aika ikava sita ihanaa, rauhallista, suomalaista joulua.. <3 Mutta tuleepahan koettua jotain uutta.

Sain kolmanneks isoimman tyton roolin koulun naytelmasta, joten nyt aika kuluu koulun jalkee ei ainoastaan cheerharkois mut myos naytelmaharkois. Esitan siina naytelmassa sellasta kaupungin uutta poliisia.. Esityskunnossa sen naytelman pitais olla helmikuussa. Ihihi..

Enkku on kai parantunu, vaikka usein vielakii tulee sekoiltuu sen kans aika pahast. :D Nykyaan ei jaksa ollenkaa ees pahemmin valittaa mistaan kielioppivirheista, kun kaikki jenkitki tuntuu tekevan niita koko ajan. Kirjottaminen kyl edelleeki luonnistuu yhta hyvin ku ennenki, mut arsyttaa, ku taal on erilaisii kielioppisaantoi ku mita meille on koulus, siis Suomes, opetettu.

Cheerleading ei oo ainut uus harrastus, jonka oon alottanu. Kuulun meijan koulun outdoor adventure clubiin, jonka kanssa tehaa kaikennakosta hauskaa ulkona. Tahan mennessa on kayny luolailemassa (ahtaanpaikankammosen pahin pelko) ja vaeltamas. Enpa ois uskonu, et semmost tulis tehtyy, mut se on niin hauskaa, etta ties vaikka jatkasin sita Suomessakii. :P Maaliskuussa tehaa yon yli kestava vaellus Grand Canyonille.. Jejjejee..

Plaah, mitahan muuta. :D Emma nyt muista yhtaan mitaa.. Jotenki paa on niin tyhja, kun joutu tanaan kattomaan 12 tuntia, ku pikkupojat paini. :| No ei siita sen enempaa... Ja jee kavin tanaa Makissa! <3 Makki 4evah! <3 Ehkapa nyt lopetan, ku ei mulla nakojaan oo mitaan jarkevaa sanottavaa. :D Papai!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.