IRC-Galleria

Koulunaytelma ja Cheerleading-kisatSunnuntai 11.03.2007 01:32

No terve taas!

Taytynee tassa nyt taas kertoa vahan viime aikaisia kuulumisia. Helmikuun lopulla oli siis meidan naytelman esitykset, joita oli yhteensa viisi. Naytelman nimi oli Larceny and Old Lace ja mun roolini oli Officer Larson, uusi nuori naispoliisi. Se oli oikein hauska rooli, koska sain esittaa vahan hidasta blondia ja samalla paasin flirttailemaan oikein kunnolla paahenkilon kanssa. :D Kokonaisuudessaan naytelma meni tosi hyvin ja voisin vielakin tehda sita..

Viime viikolla meilla oli Arizona State Cheerleading Tournament eli osavaltiokisat. Lahdettiin sinne torstaina, vaikka kisat oli vasta lauantaina.. Perjantai oli tosi hauska paiva, kun kaytiin yhdessa tosi isossa koulussa, nii sain vahan sellaista oikeaa amerikkalaista tuntua.. Sen jalkeen mentiin shoppailemaan. Ja illalla kun kaytiin yhessa ravintolassa syomassa ja oltiin lahossa kotiin, niin nahtiin kun jotku tytot meinas alkaa tappelee. Osa meijan cheerleadereistakin alko niille jotain huutelee ja ne meinas meijatkin tulla hakkamaan. :DD Ilta paattyikin sitten ihan mahtavasti, kun yksi meijan tytoista alko oksentelmaan autossa... :S

Lauantaina kolmen tunnin younien jalkeen piti herata valmistautumaan kisoihin.. Kisat jarjestettiin Arizona Veterans Memorial Coliseumilla. Me oltiin 1-3A small perfomance cheer-sarjassa. No nyt taytyy vahan selittaa siis tata hommaa. Elika Arizonassa koulut luokitellaan koon perusteella 1-5A kouluihin. 1A on siis kaikista pienin koulukoko ja meijan koulu on 1A koulu eli oppilaita on alle 200. Sit 5A-koulut on jotain monen tuhannen oppilaan kouluja. Meijan sarjassa kilpaili viis koulua ja kaikki muut koulut oli 3A-kouluja eli niis oli jotain 1000 oppilasta. Muutenkin taa oli meidan joukkueen kaikkien tyttojen (paitsi yhen) eka vuosi cheerleadereina, joten oli vahan paineita. Kuitenkin esiintyessa oli tosi kivaa ja meilla meni aika hyvin. Mutta sitten sen jalkeen alettiin kattomaan muita joukkueita ja tuli semmonen olo, etta joopa joo, ei me nyt varmaan sijoituta.

Sitten oli palkintojen jako. Meijan sarjan kolmanneks tuli joku muu koulu ja jokainen meista ootti, etta kyl me nyt kolmanneks oltais voitu sijottua, joten oltiin sitten, etta no ei se mitaan, hyvia me oltiin kuitenkin. "In second place.... Mogollon High School!" Me kaikki hypattiin pystyyn ja alettiin kiljua ja itkea, koska se oli aivan uskomattoman iso juttu meille! Viime vuonna meijan koulu oli hienosti vikoja ja ikina meijan koulus ei oo ollu hyvia cheerleadereita, joten oli aivan mahtava fiilis. :)

Nyt mulla on sitten kaikki harrastukset loppu, mutta ei se mitaan. Tanaan meilla on yhet koulutanssit, aika arkiset, joihin tyttojen piti taas kysya poikia. Etta semmoista talla kertaa. :P 3 kk kotiin!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.