IRC-Galleria

Jenkkitouhua...Lauantai 28.04.2007 03:30

Kukapa ei olisi kuullut Virginian ampumisista?

Meidankin pienen pienessa koulussa on nyt talla viikolla ehtinyt tapahtua ja kaikki sina aikana, kun olin kaks paivaa poissa koulusta. Eli siis alkuviikosta yksi poika oli kuulemma ottanut veitsen ja laittanu sen yhen tyton kurkulle ja uhannu tappaa sen. Tunnen ite sen pojan aika hyvin ja oonkin aina ollu vahan sita mielta, etta se on vahan hullu. Heti ton Virginian tapauksen jalkeen aloin aattelemaan, etta se saattas viela teha jotain samantapasta. No kuitenkin, se poika on aina yrittany saada musta sen kaveria, mutta se on vaa ollu vaha liian outo ja pelottava mun mielesta. Seuraavana paivana se kai tultiin pidattamaan keskella koulupaivaa.

Nyt on tosin alkanu liikkumaa toisenlaista huhua tasta hommasta, etta se tytto oisi ite tehny ne jalet omaan kaulaansa ja valehtelis. Mina oon paattany, etten usko talla hetkella yhtaan mitaan, mita ihmiset sanoo, koska en voi tietaa.

Meidan koulukin on nyt ihan sekasin. Kaikkien luokkien ovet pidetaan tasta lahtien aina lukossa, kun opet pelkaa, etta joku viela tulee ja ampuu meidat kaikki sinne. Mutta taa poika ei saa enaa ees ilmestya koko kampukselle tai muuten ollaan saman tien lock downissa (sori en tieda suomen kielen sanaa) eli kaikki ovet lukitaan ja ikkunat peitetaan ja poliisit kutsutaan paikalle.

Muutenkin koko maassahan on nyt ollu ton Virginian jalkeen vaikka minkalaisia pommi- ja ampumisuhkauksia. Mutta en nyt heti ois kuitenkaan uskonu, etta omassa koulussakin jotain tommosta vois tapahtuu..

Vahan pelottavaa...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.