IRC-Galleria

MarjutMoi

MarjutMoi

sellasta vaan että :D

[Ei aihetta]Maanantai 21.04.2008 22:52

Onko ollu vähän ihana päivä! <3 Namnam.

Itseasias ollu ihana viikko. Heh. :) Tänää pistettii lukkoo se et mähän lähen sinne Dioa kattomaa sillo 7.6 :D Näillä näkymin Tanjan ja Tiksun kaa<3 Jeejee.

Oli nii parasta nähä yhtä hanii tänää niiiiiin pitkäst aikaa ja jutella kaikki juorut ym pois alta.. :D Vitsi ku oliki helpottavaa<3 En oo tajunnukkaa kuin ikävä mul on ollu :)

Huomen takas koulun penkille, nyyh. Ei kiinnosta.

2.6 alkaa kesätyöt, wuhuu. Se tietää rahaa. Mut tietää myös sitä et kesä menee ihan ohi. :( Ei hyvä. Heinäkuus pitää pitää kyl muutama viikko kesälomaa, se on ihan must.


Ääääk, oon ihan sekasin... :D

Etitää systerin kans kolmioo mukkulan suunnasta, jos jollain ois tietoo ni tänne ilmotuksii ku pitäs äkkii päästä pois tuolt yksiöst ennen ku hajoo pää ;D

Jee<3Keskiviikko 16.04.2008 21:36

Pitkäst aikaa on jotenki ilonen olo, en tiiä mistä johtuu, oisko se kun kesä tulee! Hymyilyttää vaa eikä jaksa stressaa mistää turhasta!

Harjottelustaki selvittii hyvin arvosanoin. Emt on tää silti aika pelottavaa et jaksan hymyillä pitkäst aikaa ja olla ilonen =)

Harmittaa vaa ku kummityttö makaa sairaalassa Rota-viruksen takii :( Höh.<3 Mut se saa huomenna pikkusiskon tai veljen, jee :)

Suunniteltii systerin kaa et jos hommattas kolmio ja muutettas yhtee, säästäs rahois ja muutenki kuluis, sit ku tullaa nykyää nii hyvin toimee ja kaikkee et ois vitun siistii!!<3 Toivottavasti saadaa asia eteepäi ettei jää vaa suunnittelu osastolle.

Perjantaita odotan<3 Jee. Tulee kiva päivä<3 Tai sitten EI... saa nähä :D Kävi miten kävi ni mä pidän hauskaa<3 Täytyy osata varautuu pahimpaa ni ei pety :D Se on julma tosiasia.

KesäKesäKesäKesä<3

Tuli taas vähän tuhlailtua, ostin vaatteit, levyi ja kaikkee :D Heh.


Ooon iha pimeeeeee :D ----> Leffailta systerin kaa ja kuningatarjätskii<3

MEE VITTUUN MUN TELKKARISTA!Lauantai 29.03.2008 21:07

[Ei aihetta]Lauantai 29.03.2008 20:47

Oli ehkä hauskin ilta pitkään aikaan. Vittu et sai makeet naurut, ei tuu loppuu kyl ollenkaa :D "Hei etteks te ookkaa alaikäsiä?" Vitun läppä!

Katrin kans vähän kokeiltii liftaa eile mut pikkasen huonol menestyksellä. Yhet jätkät ois ottanu mut neki kyllästy ku oltii sille et "Ahtialaa ei ku Launeelle, ei ku sittenki Ahtialaa" :D

Sit bongattiiki jotku hevimiehet ja vaihettii seuraa ja lähettii sinne Keijupuistoo. Siel kuunneltii sit jotai hemmetin Mozartia :D Kova oli meno. Mut paremmat jousisinfoniat oli kyl aamulla :D Ei vittu mä kuolen nauruu :D
Kaiken huippu oli kyl ku äske istuttii Prisman roskiksien vieres vitun hehkeinä molemmat ja venattii kyytii ni jotku vitun hörhöt ajaa autolla vieree ja heittää et lähteeks tytöt ajelee meil ois karkkii :D Ei voinu ku hajota ihan totaalisesti. Johan olis vientii vittu.

Tuli ehkä paras iskukommentti ikinä; sul on kauneimmat sääret sitte tällä puolella Alppeja :D Voooi. Vittu mikä kohteliaisuus. Hyvää pääsiäistä, vappua ja juhannusta vaa niillekki :D

Vähän väsättii eile mulle vitun hieno paita oikee kunnon talkoopoppoolla<3 Kiitti kaikille. Siin on nyt sit Rikun nimmarit ja kaikkien muittenki kädenjäljet. :D Vitun hienoo. Siit tuli mulle festaripaita kesäks<3


Lärvit oli taas perjantain teema<3

[Ei aihetta]Perjantai 14.03.2008 17:22

Vähän mä oon kusessa. Mikä vitun idea on käydä sunnuntaisin töissä? Kysynpä vaa. Haluun kaikille festareille!! Vähän itkettää ku joka paikas kivat esiintyjät ja mä pääsen vaa perjantaiks aina :( Nyyh.

Haluisin:

Sauna Open Airii ku siel on Scorpions.
Provinssirockkii kans<3
Ja Myötätuulirockkii.
Nummirockki ois kans jees.
TUSKA<3
RUISROCK ON IHAN EHDOTON<3
Ilosaarirockkii voisin lähtee.
Rockperryy Vaasaa mähän meen ku siel on In Flames ja viel perjantaina, wau!<3

Joo rahalahjotuksia otetaa vastaa. Ja jos jollain on ylimääräset liput Wackenii ni voisin lähtee ku just huomasin et se on myyty loppuu, VITTU. :(

[Ei aihetta]Tiistai 11.03.2008 20:10

Eilen sanoin heippa rastoille :D Vähän rölli olo :D HAHAH.

Sunnuntaina uus kulmakoru. nam<3


Kuka sanois iskälle et saan ottaa pupun? Mä tahon. Mut iskä sano et jos otan ni se katkoo silt niskat. Sanoin ettei se pysty siihen eli otan. Ni vastaus oli vaa et oon katkonu kissaltaki :D Ja se muuten on totta.

Tuli vähän pelottava fiilis ;S

PS. OON VITUN PASKA GUITAR HEROSSA :D

http://www.youtube.com/watch?v=YbJqswLi3uESunnuntai 09.03.2008 17:29

:'(

NYT EI OO ROMANTIIKAN AIKA!Sunnuntai 09.03.2008 17:20

Olipas kiva päivä tänään töissä. Ei ehkä uskois.

"Mä en ymmärrä miks sä et seurustele, ku oot noin mukava ja kiva tyttö." Vähän Max on kiltti.

Toukokuussa ois sitten Sinuhen pitkään odotettu Vesijärven risteily, tänää naurettii pikkasen töissä et voi tulla aika hauska reissu. Sellassee pienee paattii änkeemäs semmoset 150henkee :D
Muthan tönästää sielt laidan yli :D Jeejee.


Vähän mä vihaan harjata näit hiuksii, sattuu nii vitusti ja must tulee salee kalju :D HAHA. Sit on hauskaa.

Maukka In Memories<3 Rest In Peace.Lauantai 08.03.2008 21:25

Ozzy Osbourne - Mama I'm Coming Home


Times have changed and times are strange
Here I come, but I aint the same
Mama, Im coming home
Times gone by seem to be
You could have been a better friend to me
Mama, Im coming home

You took me in and you drove me out
Yeah, you had me hypnotized
Lost and found and turned around
By the fire in your eyes

You made me cry, you told me lies
But I cant stand to say goodbye
Mama, Im coming home
I could be right, I could be wrong
Hurts so bad, its been so long
Mama, Im coming home

Selfish love yeah were both alone
The ride before the fall
But Im gonna take this heart of stone
I just got to have it all

Chorus
Ive seen your face a hundred times
Everyday weve been apart
I dont care about the sunshine, yeah
cause mama, mama, Im coming home
Im coming home

You took me in and you drove me out
Yeah, you had me hypnotized
Lost and found and turned around
By the fire in your eyes

Chorus

[Ei aihetta]Lauantai 08.03.2008 21:14

Ei tästä tuu taas mitää, koskahan sitä oppii käyttäytymää? :D NEVER.

Eilinen oli vähä friikki! Miika heitti "vahingossa" mua lonkerolla baaris ku yritti heittää jotain skeittarii joka tuli juttelee mulle, sain Markukselt vittu ilmasen siiderin ilman mitää syytä se vaa kysy et haluunko :D Vähän kiva :)

Pää vähä kipee viel ja muutenki.

Elämä on taas, eilinen meni paremmin ku odotin ja sain jopa pidettyy oikeesti hauskaaki :) Mikä on sinäänsä jo suuri saavutus ku ajattelee millast mul on ollu viimeset pari viikkoo :( Wou.

Eilinen olis voinu olla täydellinen, mut kyl tääki on ihan hyvä. :/ Mä onnistuin olemaan käyttämättä puhelinta eilen ihmisten/ihmisen ahdisteluun ja oon vitun ylpee itestäni<3 Näinku jatkust tästä eteenpäinki ni ois hyvä!

Kaikki Niemen veljekset oli eilen mukana bilettämäs ja sen huomas, mut ei siit pääse mihkää et ne vaan on parasta seuraa! On se ihana ku mul on nyt kaks isoveljee, mitä oon aina toivonu :)

Aamulla oli vähän pelottavaa juttuu taas :D mut ei siit sen enempää ;)


Ozzy Osbourne - Mama I'm Coming Home<3<3<3<3<3