IRC-Galleria

MarjutMoi

MarjutMoi

sellasta vaan että :D

[Ei aihetta]Tiistai 30.12.2008 23:39

Huomenna sitten uuden vuoden pippalot med Niemen veljekset (4kpl) ja Suvi och Tiia. <3 Loppu onki sitte arvotus. Muuta en tiiä ku et sit torstai aamuna kuuteen töihin :D On se vaan niin laitonta. Oikeesti :(

Enää tasan kuukaus Spinefeastii, ui naminami<3

Mun ja Katrin Titanic reissu alkaa siitä :D Eli reissu päättyy siihen et paatti uppoo mut ei suinkaa siitä syystä mistä siin leffas ;P Hahah. Suunniteltu juttu.

Katellaa miten huominen menee ja ois kiva nähä kaikkii kavereita. (:

http://www.youtube.com/watch?v=wOcbF1eVkDIMaanantai 29.12.2008 02:53

Kyllä minä perkeleeni kesytän. Ajan pääni jäädyksiin :D:D

Minä toin sinulle piirakan... Minä olen syönnyt sen piirakan.


Studio Julmahuvi. Vittu että saatiin tästä perjantaina hyvät naurut. :D

Kannattaa katsoa!!

Hyvää Joulua Mun Muruille<3Keskiviikko 24.12.2008 15:53

[Ei aihetta]Lauantai 13.12.2008 16:50

Kuulin villiä huhua että meidän vaatehuoneessa olisi harrastettu seksiä? :o

TUPARIT!!!Lauantai 13.12.2008 16:27

Uskomaton ilta! Oli sitten pienimuotoset illan istujaiset eilen meidän uudella kämpällä. Kämppä on ku kaatopaikka, keittiö pursuaa tölkeistä ja pulloista, joku oksentanu parvekkeelta, popcornit pitkin lattioita ja sellasta. Oli kyllä sellanen poppoo kasassa että jeesus. Kaikki parhaat tyypit löyty<3

Porukkaa kyl meni ja tuli. Samoin ku alkoholiaki. Mut onneks saatii pelkkää positiivistä palautetta illasta. Niin läppä. Jätkä rikko parvekkeen ovenki. Haha. Musa soi, singstariaki laulettii ja puhuttii paskaa. Tuli painittua Tompan kaa oikein kunnolla, mustelmia o. :D En kyllä muista miks ollaa, mut kai mä vaan halusin näyttää et osaan mäki :D Ei perkele.

Kivoja lahjoja saatii, kiitos. Illan emännät tais olla porukan sekavimmat ihmiset. Puolet porukasta ei loppu pelis edes päässy baariin asti. Timppa ja Tommi unohtu meille siit viimisestä taksista. Se oli niin tylsä juttu ja viel mun moka :D

Mistelin oksa oli hitti. Sain mä muutaman pusun. Ja känniviestit taas kunniaan. Onneks en omista yhen ihmisen puhelinnumeroo olleskaa ni ei tarvii siin mieles hävetä. Vitun ristiriitasii tunteita taas. En halua. Ei saa olla. En tiedä oliks se sittenkää hyvä juttu, just se. No olkoo. Hyvin menee mutta menköö. Johan on muuten puhelin soinu tänä aamuna, porukka sekoillu urakalla. Puhelimet rikki ja tavarat hävinny :D

On tää mein kaveripiiri vaa sellanen. :D Matiaski oli vahingos ottanu Villen toisen maiharin. Eli Villellä on mun oikeen jalan maihari. Matiaksen piti kyl jättää mun maiharit mulle ja ottaa sen omat kengät mut näköjää sit tykkäski enemmän Villen toisesta kengästä. :D Ei saatana, oikeesti.

Tequila oli taas virhe. Suuri virhe.

Onnelassa tuli oltua ehkä 10minuuttia eilen ja sit kävelin kotiin. Ei mitään järkeä. Pakko oli lähteä ku Timpalta tuli viesti; "Kelaa ensin sanoit mua kiertopalkinnoks, sit jätit meidät teille ja niin edellee silti oon niin ihana et siivosin jne mut soita mulle mulla ei oo saldoa" Mulle tuli niin paha mieli et oli pakko lähtee kotiin. Sit tulin ni jätkät katteli vaa Ramboja tääl. Sinne menin Timpan kainaloo sit kattoo telkkaa. Oltii puheltu vissii henkeviäki.

Sit saatii Timpalta tuparilahja. Lahjakortti, Timppa yhdeksi illaksi vapaaseen käyttöön. Voimassa vuoden loppuun asti :D Se täytyy kyl käyttää ens tupareissa sitte ;)

Oli kyllä järkyttävin krapula pitkiin aikoihin. Voi sen määrää. Koht pitäs siivoo ja hakee sapuskaa. :P

Olikohan täs nyt kaikki tärkein? :D Ehkä joo. Mut joo ens viikonloppuna uusiks. Muistakaa ottaa lepii et jaksatte. Nää oli vast harkat ;)

Ootte ihanii kaikki, etenki Timppa<3 :D

[Ei aihetta]Tiistai 09.12.2008 02:20

Aaarrrgh. En kestä. Päähän sattuu, tuntuu ku koko toinen puoli naamast ois revitty pois, kuume ei laske millää ja kurkku kipee. En pysty ees puhuu ku sattuu. Menin tänää sit käymää vihdoin päivystykses ni ne repi mult hampaan pois. Ei se repiminen sattunu mut ai vittu että nyt sattuu. Särkylääkkeillä mennää mut eipä tunnu auttavan. Ei tuu unikaa. :( Voi apua.

[Ei aihetta]Perjantai 05.12.2008 19:49

Äääh. Saa nähdä mitä tästäki illasta taas tulee. On niin suuret odotukset et toivon todellakin etten tuu pettymään. Ihania ihmisiä tiedossa. Ai että<3

Nyt täytyy odottaa et toi mun aveci saa itsesä valmiiksi että päästään lähtemään kohti alkuillanvietto paikkaa. Vähän jänskättää kun siel on sellassia immeisiä että :D No ei siitä sen enempää. Olen hyvin avoimin mielin ;)

Ja nyt menoks!

[Ei aihetta]Maanantai 01.12.2008 18:47

Johan oon taas sopan keittäny. Haha. Pakko koittaa jaksaa keksii niit hyvii asioit enemmän et ei koko ajan ajattelis vaa niit huonoja. Mulla kun on aina tapana ajatella kaikki kauheen negatiivisesti. Miksköhän?

Tänään taas oli yks rankimmista päivistä. Koko ajan teki koulussakin mieli vaan huutaa ja lähtee pois, mut ei pystyny koska pakko valmistua joskus.
Nyt todennäkösesti siis valmistun vasta helmikuussa. Kävin tänään aika rankan keskustelun tuutorin kanssa, joka on muuten tosi ihana. (: Sit sovittiin et käyn noi kurssit loppuun ja sit katotaan tilannetta uudestaan.

Opinnäytetyö on viel pahasti kesken et siihen menee aikaa ennenku sen saan valmiiks. Sit viel koko ajan tulee lisää hommaa. :P Paska.

Kaiken muun lisäks meidän kämpässä on ihan saatanan kylmä. Ainaki mun huone on ku joku jääkaappi. Koko ajan saa olla villasukat jalassa ja ei voi olleskaa olla t-paidassa :D

Koht voi katella vaikka leffan. Sais ajatuksii vähän muualle. Täytyy kattoo mitä varastosta löytyy. ;)

No viikonloppuna odotelles. <3

Ainii ja pitäs muuten ostaa Purplen heinäkuun keikalle lippu. Onneks se on kyl sit mulle ilmanen koska saan sit sen rahan takas. Tuskin kyl kerkeen ees ostaa, eiköhän toi iskä ne osta (:

[Ei aihetta]Sunnuntai 30.11.2008 23:14

Aah vihdoin kotona. Oli muuten koomisin työpäivä ikinä. Pomot oli sitten pikkujoulujen vietossa työpaikalla ku sinne saavuin 10 vaille 6 aamulla :D Ei voinu muutaku nauraa. Ja Max tuli myös kännissä töihin. Olin silleen että :DD Ite en ollu yöllä nukkunu yhtää ja jutut oli taas sen mukasia :D Onneks Max ei tuu muistaa niist mittää :D


Ens viikonloppuna sitten ois perjantaina kahdet pippalot. Ois tyttöjen iltaa ja sit ois se lapsuuden kamujen ym. saunailta :) Hehe. <3

Nyt on sitten mun ja Teean yhteinen ensimmäinen kämppisilta<3 Ja miten sen vois paremmin viettää kuin katsellen BB finaalia ja syöden köyhiä ritareita :) naminami.

[Ei aihetta]Lauantai 29.11.2008 13:53

Naurattaa ja naurattaa ja naurattaa muuten hyvin paljon. Siit on aikaa ku viimeks ollu noin koominen ilta. Tai sitten ei ole, mut ai että kun naurattaa.

Vitun känniviesteily. En sitte osaa humalassa yhtään sanaa kirjottaa oikein :DDD Haha. No ehkä sen pointin niistä viesteistä tajuu mut silti :DD

Ei kiitos enään mulle mitään. Poistan kaikkien ihmisten numerot kohta ja jätän viel kännykän kotiin kun lähden ulkoilemaan. Ei tässä taas ollu järjen hiventäkään. Tai sitten oli, ken tietää ;)

No kohta pääsee muuttamaan kämppiksen kamoja ja sitten Pelsujen peliin 17 ja sitten systerille iltaa istuun. :D En ees saanu tuhlattua eilen rahaa ;/