IRC-Galleria

Marsupilami-

Marsupilami-

FB Pasi Tolvanen
20-vuotias paikannettiin savuhormista kännykän paikkatietojen avulla Lappeenrannassa. Asiasta raportoi Etelä-Saimaa.

20-vuotias nuorukainen pelastettiin savupiipun hormista Lappeenrannassa hyvin poikkeuksellisen tapahtumaketkun jälkeen sunnuntaina aamulla. Asiasta kertoo Etelä-Saimaa verkkosivuillaan www.esaimaa.fi.

Lehden mukaan juopunut nuorukainen oli kiivennyt tikkaita viisikerroksisen Armilan koulun peltikatolle ja juuttunut savupiipun hormiin syystä, jota hän itse ei tiedä.

Hormissa hän pystyi kaivamaan kännykkänsä ja soittamaan hätäkeskukseen. Pelastustyötä vaikeutti, ettei nuorukainen osannut kertoa lainkaan, missä hän on.

– Hän ei tiennyt yhtään, missä on. Nuorukainen arveli olevansa hissikuilussa. Poliisi kartoitti kännykän olinpaikkaa hätäkeskuksen kanssa, kunnes kenttäjohtaja tajusi nuorukaisen olevan Armilan koululla, vuoromestari Jorma Vainikka Etelä-Karjalan pelastuslaitokselta sanoo Etelä-Saimaalle.

Poliisi paikansi nuorukaisen hormista tämän huutojen perusteella. Hänet saatiin katolta alas nostolava-autoa apuna käyttäen.

–  Nuorukaisella ei ollut mitään käsitystä siitä, miten hän oli joutunut hormiin. Siinä on vielä 30 senttiä korkea piipun hattukin esteenä. Onneksi hänellä oli kännykkä mukana, sillä yksin mies ei olisi päässyt sieltä pois ja Armilan koulun vanhaa osaa ei enää käytetä, Vainikka Etelä-Saimaa siteeraa Vainikkaa.

Aika hyvin o tyyppi vetäny :D

Meitä on moneen junaa... ja jotkut on jäänyt asemalle :DD

(kuva ei liity tapaukseen)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.