IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

Marsupilami-

Marsupilami-

FB Pasi Tolvanen

PiraattipuolueLauantai 27.12.2008 22:51

Piraattipuolue on kansalaisoikeuksien turvaamiseen ja kulttuurin ja tiedon vapauden lisäämiseen keskittyvä puolue.

Piraattipuolue haluaa edistää myönteistä tietoyhteiskuntakehitystä.
Tekijänoikeudet eivät saa rajoittaa teosten ei-kaupallista käyttöä. Yhteiskunnalle vahingollisista lääke- ja ohjelmistopatenteista on luovuttava ja patenttijärjestelmää tarkasteltava kokonaisuutena uudelleen. Tekijänoikeuksia tai ulkoisia uhkia ei saa käyttää perusteena vapauksien ja yksityisyyden kohtuuttomalle rajoittamiselle. Valtioiden ja Euroopan unionin on toimittava nykyistä avoimemmin ja kansanvaltaisemmin.

Vallalla olevat poliittiset virtaukset ovat päinvastaisia.
Tekijänoikeuksia kiristetään polkemalla ihmisten yksityisyyden suojaa, pidentämällä jo ennestään järjettömiä suoja-aikoja ja loukkaamalla kuluttajansuojaa kopioestoilla. Patentit luovat usein työpaikkoja lähinnä asianajotoimistoihin. Internetin vapaudesta pelästyneet pyrkivät rajoittamaan vapaata keskustelua vaatimalla sivustojen ylläpitäjät vastuuseen. Valtiot keräävät kansalaisista yhä enemmän tietoa – samalla ne itse toimivat usein suljettujen ovien takana.

Epäkaupallista kopiointia ja muuta harmitonta kulttuurin edistämistoimintaa ei voida käytännössä rajoittaa puuttumatta sähköisen viestinnän luottamuksellisuuteen. Kohti valvontayhteiskuntaa etenevä kehitys on katkaistava Suomessa ja Euroopassa.

http://www.piraattipuolue.fi/

Auta Piraattipuolue puoluerekisteriin ja eurovaaleihin!
Jotta voimme asettaa ehdokkaita vaaleissa, tarvitsemme 5 000 kannattajakorttia päästäksemme puoluerekisteriin. Allekirjoitus ei tarkoita puolueen jäsenyyttä eikä sido mihinkään. Allekirjoittajan on oltava 18 vuotta täyttänyt Suomen kansalainen.

http://www.allekirjoita.fi/

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.