IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

Marsupilami-

Marsupilami-

FB Pasi Tolvanen

Http://1227.com/Torstai 29.01.2009 05:00

:)

Tiamat - The Sleeping BeautyMaanantai 19.01.2009 03:20

Alone I sit, I wonder why
You dream of love and so do i
But in your sleep you cannot see
This pain which is always haunting me
What I need Ill never feel
This world is for me unreal
So I drink to darkness with a candle lit
And through the whole night alone I sit

The sleeping beauty
She stops the bleeding
She stops the bleeding in my soul
She is fresh air in this stinking world

The more I drink, the more I see
That suicide could be the key
To the place called paradise
Where pain not dwells, not hate nor lies
But if I look beyond all this
I reckon something I would surely miss
Because in my dreams I rule my life
And the sleeping beauty is my wife

The sleeping beauty
She stops the bleeding
She stops the bleeding in my soul
She is fresh air in this stinking world

MuuttoMaanantai 19.01.2009 02:24

Muutto on edessä noin 1.5kk päästä...

JAXA julkaisi kuuluotaimensa videoitaTiistai 30.12.2008 13:10

Japanin avaruusjärjestö JAXA on julkaissut YouTube-palveluun useita HD-tasoisia videoita Kuun kiertoradalta. Aiemmin SELENE-luotaimen otoksia on julkaistu lähinnä kuvina tai pienemmän koon videoina.

Useiden tieteellisesti tärkeämpien laitteiden ohessa luotaimeen sijoitettu HDTV-kamera sisältää kolme 2,2 megapikselin CCD-kennoa. Kameran tarkoituksena on lähinnä innostaa suurta yleisöä luotainprojektista.

Videoissa Kuun maisema lipuu hitaasti luotaimen alla. Maan nousu Kuun horisontin takaa on eräs videoiden kohokohdista.

SELENE (japaniksi Kaguya) laukaistiin syyskuussa 2007. Sitä ovat seuranneet Kuun kiertoradalle Kiinan Chang'e 1 ja Intian Chandrayaan-1. Nasan kuuluotain Lunar Reconnaissance Orbiter laukaistaan näillä näkymin huhtikuussa.

Lue lisää SELENE-luotaimen sivuilta (englanniksi)
http://www.selene.jaxa.jp/index_e.htm

Katso SELENE-videot YouTubesta
http://jp.youtube.com/profile?user=JAXASELENE&view=videos
(valitse "watch in HD" nähdäksesi täyden tarkkuuden)

Maa nousee horisontin takaa SELENE-luotaimen videossa. Koska auringonvalo tulee luotaimen takaa, näkyy Maa täytenä. Kuva JAXA
Microsoftin suunnitelmissa on julkaista Windows 7 -käyttöjärjestelmästä ensimmäinen julkinen beta-versio tammikuussa. Microsoftin sisäiseen käyttöön tarkoitettuja seiskan kehitysversioita on vuotanut vertaisverkkopalvelujen kautta maailmalle jo aiemminkin, mutta viimeisin vuotanut käännösversio 7000 on nettihuhujen mukaan sama jonka Microsoft aikoo saattaa julkiseksi tammikuussa. Ruutukaappauksia beta-versiosta on nähtävillä useilla internet-sivustoilla.

http://www.winsupersite.com/win7/win7_beta_screens_01.asp

PiraattipuolueLauantai 27.12.2008 22:51

Piraattipuolue on kansalaisoikeuksien turvaamiseen ja kulttuurin ja tiedon vapauden lisäämiseen keskittyvä puolue.

Piraattipuolue haluaa edistää myönteistä tietoyhteiskuntakehitystä.
Tekijänoikeudet eivät saa rajoittaa teosten ei-kaupallista käyttöä. Yhteiskunnalle vahingollisista lääke- ja ohjelmistopatenteista on luovuttava ja patenttijärjestelmää tarkasteltava kokonaisuutena uudelleen. Tekijänoikeuksia tai ulkoisia uhkia ei saa käyttää perusteena vapauksien ja yksityisyyden kohtuuttomalle rajoittamiselle. Valtioiden ja Euroopan unionin on toimittava nykyistä avoimemmin ja kansanvaltaisemmin.

Vallalla olevat poliittiset virtaukset ovat päinvastaisia.
Tekijänoikeuksia kiristetään polkemalla ihmisten yksityisyyden suojaa, pidentämällä jo ennestään järjettömiä suoja-aikoja ja loukkaamalla kuluttajansuojaa kopioestoilla. Patentit luovat usein työpaikkoja lähinnä asianajotoimistoihin. Internetin vapaudesta pelästyneet pyrkivät rajoittamaan vapaata keskustelua vaatimalla sivustojen ylläpitäjät vastuuseen. Valtiot keräävät kansalaisista yhä enemmän tietoa – samalla ne itse toimivat usein suljettujen ovien takana.

Epäkaupallista kopiointia ja muuta harmitonta kulttuurin edistämistoimintaa ei voida käytännössä rajoittaa puuttumatta sähköisen viestinnän luottamuksellisuuteen. Kohti valvontayhteiskuntaa etenevä kehitys on katkaistava Suomessa ja Euroopassa.

http://www.piraattipuolue.fi/

Auta Piraattipuolue puoluerekisteriin ja eurovaaleihin!
Jotta voimme asettaa ehdokkaita vaaleissa, tarvitsemme 5 000 kannattajakorttia päästäksemme puoluerekisteriin. Allekirjoitus ei tarkoita puolueen jäsenyyttä eikä sido mihinkään. Allekirjoittajan on oltava 18 vuotta täyttänyt Suomen kansalainen.

http://www.allekirjoita.fi/

Google Android -kännykän saa nyt SuomeenSunnuntai 07.12.2008 18:23

Googlen kännykkäalustaan Androidiin pääsee viimein tutustumaan, vaikka ei olisikaan T-Mobilen brittiasiakas. Googlen tarjous on suunnattu kehittäjille, mutta tilaamista ei tiettävästi ole estetty muiltakaan. Taiwanilaisen HTC:n valmistama ja T-Mobile-operaattorin myymä Google Android -kännykkä G1 on saatavana ilman lukitusta. Google-puhelimen on kaupan 399 dollarilla (noin 315 eurolla) kehittäjille, joskin päälle tulee Google Android -kehittäjäksi rekisteröitymisen kustannus.

Tähän asti HTC:n Android-kännykkää on saanut vain T-Mobilen sim-lukittuna mallina. Google haluaa nyt laajentaa käyttäjäkuntaa saadakseen lisää sovelluksia alustalleen.

Kehittäjäksi rekisteröityminen Android Market -sivustolla maksaa (http://www.android.com/market/) 25 dollaria (noin 20 euroa), ja sen jälkeen HTC:n valmistamaa laitetta pääsee tilaamaan. Suomeen toimittaessa päälle tulevat rahtikulut.

Laitteen ominaisuuksia ovat 320 X 480 pikselin ja 3,2 tuuman kosketusnäyttö,, 3,2 megapikselin kamera, gps-paikannus, edge-verkkojen (850, 900, 1800 ja 1900 MHz) sekä wlan-verkkojen tuki. Amerikkalainen versio perustuu 1700 MHz 3g-verkkoihin, kun taas eurooppalaisessa on Suomessakin käytettävien 2100 MHz verkkojen tuki. Tarkat tekniset tiedot selviävät HTC:n sivuilta.

Android Dev Phone 1 -nimellä myytävässä laitteessa on Googlen Android 1.0 -alusta lukitsemattomana. Muuta eroa T-Mobilen kauppaamaan HTC:n laitteeseen ei ole tiedossa.

Googlen mukaan laitetta myydään alkuun 18 maahan, mukaan lukien Suomi. Muita maita ovat Alankomaat, Britannia, Intia, Itävalta, Japani, Puola, Ruotsi, Saksa, Singapore, Sveitsi, Unkari ja Yhdysvallat. Google kertoo asiasta Android-sivuillaan.

Google korostaa, että laite on suunnattu nimenomaan kehittäjille, ei tavallisille loppukäyttäjille. Niihin voidaan myös vaihtaa järjestelmätiedostoja, joten Google ei anna takeita toimivuudelle.

Android on Googlen avoin Linux-pohjainen kännykkäalusta, joka kilpailee erityisesti Microsoftin Windows Mobilen ja Nokia-leirin Symbianin kanssa laitevalmistajien ja operaattoreiden suosiosta.

Google rakentaa Android Market -palvelua, jossa kehittäjät voivat myydä sovelluksiaan. He saavat tuotoista 70 prosenttia, ja kolmannes menee laskutuskuluihin ja operaattoreille.
Kaikki suomalaiset ovat hyljänneet Jumalan ja myyneet sielunsa Saatanalle. Näin väittää pieni amerikkalainen baptisti kirkko, joka piti mielenosoituksen Beavertonissa Suomen konsulaatin edessä.

Että näin prkl!!!

Lähde:
http://www.riemurasia.net/jylppy/media.php?id=56340&c=5

Coconut Run -flash-peliTorstai 20.11.2008 09:34

Tavoitteena on rakentaa palkeista, jousista ja pyöristä kookospähkinävaunu, jolla saa mahdollisimman nopeasti mahdollisimman monta kookospähkinää perille kookospähkinäsilppuriin.

http://jogos.hex.com.br/jogo/coconut-run/

Itse sain 95% :) pistäkää paremmaksi :)
Nokiaa ollaan viime aikoina kritisoitu siitä, että valmistaja ei ole onnistunut tuomaan markkinoille mitään varsinaisesti mullistavan uutta älypuhelinten markkinoille. Engadget mobile -verkkosivuston käsiinsä saa man tiekartan perusteella Nokian älypuhelinten lähitulevaisuus näyttää kuitenkin vaihteeksi jälleen varsin houkuttelevalta. Luvassa on sellaisia ominaisuuksia, kuten 32 gigatavun sisäinen muisti, VGA-näyttö ja jopa 8 megapikselin kameroita.

Toistaiseksi vielä koodinimillä kutsuttuja puhelinmalleja löytyy muiden muassa seuraavia:

Ivalo (julkaistaan vk52/2008)
-3.5 tuuman laajakuvanäyttö
-32GB ROM
-AGPS
-FM lähetin ja vastaanotin
-5MP kamera
-WiFi
-TV-out
-Bluetooth

Corolla (julkaistaan vk 11/2009)
-3.0 tuuman VGA -näyttäö
-ei kosketusnäyttöä
-8MP kamera
-puolikas QWERTY?
-8GB ROM
-WiFI
-UPnP
-HSPA
-AGPS
-FM-lähetin

Eitri (julkistetaan vk 19/2008)
-”candybar” muotoilu ja QWERTY
-3.5-tuuman 640×350 pikselin näyttö
-vähintään 8GB ROM, microSD
-kosketusnäyttö haptiserlla palautteella
-USB lataus
-5MP AF kamera
-sisäänrakennettu kompassi, kiihtyvyyssensori ja etäisyyssensori
-FM-lähetin

Hilavitukutin:
http://www.hilavitkutin.com/2008/11/11/nokian-alypuhelinten-roadmap-vuotanut-julkisuuteen-odotettavissa-8-megapikselin-kameroita-ja-vga-nayttoja/

Boygeniusreport (Eng.)
http://www.boygeniusreport.com/2008/11/10/nokia-internal-smartphone-roadmap-revealed/