IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

Marsupilami-

Marsupilami-

FB Pasi Tolvanen

Suomen kielen kielioppiPerjantai 08.06.2007 16:10

Cmabrigden yilopitson tuktimusken muakan, ei ole väilä msisä jäjretsyksessä sanan kijraimet ovat, ainoa täkreä aisa on, että esnimmäinen ja viimienen kijrain ovat oikelila piakiolla. Loput voivat olla missä jäjretsyskessä tahasna ja imhinen voi sitli lukea tesktin ongemlitta, koksa aiovt eiävt lue jokaitsa kijraitna eriskeen, vain sanan kokoniasuuetna.

VitsitPerjantai 08.06.2007 16:04

Sanaleikkejä

http://www.hintatakuu.com/

:))

MIT KEHITTI LANGATTOMAN SÄHKÖNPerjantai 08.06.2007 15:58

Niin kauan kuin ihminen on käyttänyt erilaisia sähkölaitteita on herätelty ajatusta langattomasta sähköstä. Nyt Massachusetts Institute of Technology on päässyt kehittelyssä pidemmälle kuin koskaan. Eilen mm. Science Express -nimisen verkkolehden sivuilla julkistetun tutkimuksen mukaan tutkijat olivat onnistuneet sytyttämään 60 watin hehkulampun yli kahden metrin etäisyydeltä.

Alun perin tekniikkaa on kehitetty lähinnä laitteiden lataamiseksi, jolloin esimerkiksi langatonta hiirtä ei tarvitsisi koskaan erikseen ladata, vaan akun varaus täyttyisi langattomasti.

Hyppysähkö on siis pian todellisuutta ja sähköjohtojen valmistajat pyyhkivät hikeä otsaltaan.

Lue lisää aiheesta täällä:
http://www.boston.com/business/ticker/2007/06/mit_discovery_c.html
http://www.sciencemag.org/cgi/content/abstract/1143254

Jatkoa

http://www.hilavitkutin.com/2007/06/09/witricity-siirtaa-sahkoa-johdottomasti/

Jatkia (2)

http://www.tekniikkatalous.fi/doc.te?f_id=1187098&s=r

MISSÄ HÄLYTTÄÄ?Perjantai 08.06.2007 15:49

Hälytykset Kartalla -palvelusta näkee viimeisen vuorokauden aikana hälytyskeskuksiin erilaisista onnettomuuksista ja tulipaloista tehdyt ilmoitukset. Etenkin näin maastopalojen aikaan on hyvä seurata mistä aamuinen savupilvi nousikaan

http://www.kumiankka.net/halytysmap.php

Jussiveikkaus 2007Perjantai 08.06.2007 15:05

Mistä on kyse?

Taas lähestyy se suomalaisten sydäntä lähellä oleva keskikesän juhla: juhannus. Suomalaisten juhannusjuhlinta näyttää myös kurjan puolensa kun juhannuksena kuolleiden lukumäärä tulee ilmi. Jussiveikkauksen idea onkin veikkailla kuinka monta henkeä juhannus vaatii tänä vuonna.

http://hannu.biz/jussiveikkaus/?

Paluu pulpettiin Sunnuntai 03.06.2007 20:05

Linkkiä joka lähtöönPerjantai 01.06.2007 23:39

http://www.paskalinkit.com/

ja kanava on paskatlinkit@IRCnet
Yhdysvaltalainen keksijä nimeltään John Kanzius yritti keksiä radioaaltoihin perustuvan metodin syövän parantamiseksi. Metodia kehittäessään John kuitenkin huomasi, että hänen laitteensa avulla oli mahdollista sytyttää tavallinen suolavesi palamaan. Koskahan siis näemme ensimmäiset suolavedellä kulkevat autot liikenteessä?

http://www.youtube.com/watch?v=Lud1qceKqyQ&NR=1
Mitä haluaisit sanoa itsellesi silloin, kun olet vanha? (tai ainakin vanhempi)

Palvelun kautta voit siis lähettää itsellesi viestin sähköpostilla saapumaan määrättynä päivänä, valintasi mukaan viimeistään vuodeksi 2037.

Hieno ja ajatuksia herättävä idea. Täytyy vielä toivoa, että internet pysyy pytyssä tuonne asti, ja että itsellä säilyy sama sähköpostiosoite yhtä pitkään.

http://www.futureme.org/