IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

Marsupilami-

Marsupilami-

FB Pasi Tolvanen

Fallout 3:Perjantai 26.10.2007 16:37

Yksi kaikkien aikojen legendaarisimmista seikkailupeleistä on saamassa kauan kaivatun jatko-osan. Fallout-pelisarjan kolmannen version on lupailtu ilmestyvän kauppoihin marraskuun aikana. Pelijulkaisujen aikatauluihin on harvoin luottamista, mutta toivossa on hyvä elää.

Ydinsodan jälkeiseen apokalyptiseen maailmaan sijoittuvan pelin sisältö on siinä määrin raskasta, että ikärajamerkintä hilataan takuulla melko ylös. Pelin omilta nettisivuilta löytyy mahtavan näköistä kuvamateriaalia ja tarinoita pelin kehityksestä mukavalla falloutmaisella huumorilla höystettynä. Kymmenvuotiaan Falloutin kunniaksi kannattaa käydä kurkkaamassa.

http://fallout.bethsoft.com/eng/home/home.php
Vastaus: 42 minuuttia.

Jos porattaisiin maapallon läpi ihmisen mentävä reikä, ja joku sinne hyppäisi, niin kuinka kauan kestäisi, että putkahtaa toiselle puolelle? Vastaus on 42 minuuttia. Huippunopeus Maan keskipisteessä olisi 28500km/h. Sitten kun putkahtaisi toiselle puolelle, vetovoima vetäisi takaisin keskipistettä kohti ja takaisin saapuisi 84,5 minuutin kuluttua. Näin. Voitte tarkistaa tuloksen lähteestä löytyvistä laskelmista. Ja jos aiotte alkaa porauksen, niin tutustukaapa seuraavaan :
http://www.zefrank.com/sandwich/tool.html

http://www.hilavitkutin.com/2007/10/22/kuinka-kauan-kestaa-matka-maapallon-lapi-vastaus-42-minuuttia/

Kumpi aivopuolisko sinua hallitsee?Lauantai 06.10.2007 04:28

Sanotaan, että oikea aivopuolisko hallitsee ihmisen tunteellista aivotoimintaa, kun vasen aivopuolisko puolestaan keskittyy puhtaasti matemaattisten ongelmien ratkaisuun. Teknolelu -blogista löytyi tämä mainio testi, jonka avulla pystyt oletettavasti testaamaan, oletko enemmän logiikka- vai tunneihminen.

Mikäli animoitu hahmo pyörii mielestäsi myötäpäivään, on oikea aivopuoliskosi hallitseva ja olet ennen kaikkea tunneihminen. Mikäli hahmo pyörii puolestaan vastapäivään, olet ennemmin logiikkaan, kun tunteisiin perustava henkilö.


Kuva löytyy täältä:
http://www.hilavitkutin.com/wp-content/uploads/2007/10/tanssija.gif

Laittakaa komenttia minne suuntaa se pyörii... :)


Houba Houba :)

HoroskooppiniLauantai 22.09.2007 19:11

Oinas 21.3 - 20.04

Elkeesi ovat niin suuria, että tuntemattomaksi jäävä henkilö huomauttaa, että sinulla on noussut keltainen neste päähän. "niin on", toteat ylpeänä, "se on olutta"

BUSTED!Lauantai 15.09.2007 18:58

Koska luet tätä tekstiä, se tarkoittaa että sinun täytyy kommentoida. Kommentoi ihan mitä haluat, kunhan teet sen. Sen jälkeen laita tämä teksti omaan blogiisi ja nappaa kaikki päiväkirjaasi lukevat .

Muistatteko vielä ekat Nintendot?Perjantai 14.09.2007 16:40

Erittäin ystävällisesti näitä taskupelejä on toteutettu pelattavaksi web-selaimella osoitteessa www.handheld.remakes.org.

Viettäkää nostalgisia hetkiä!

Rakkaudella, HynynenTorstai 13.09.2007 01:22

KOTITEOLLISUUS-HYNYSEN RAIVOISIA ROISKEITA

Kotiteollisuus-yhtyeen keulahahmo Jouni ”Hynynen” Hynynen on Suomen vihatuimpia ja rakastetuimpia raskaan rokin raatajia. Yleisölleen vittuileva karjalainen vääräleuka-Väinämöinen ei ole jättänyt ihmisiä rauhaan keikkalavojen ulkopuolellakaan, vaan hänen manailujaan on voinut lukea mm. bändin kotisivuilta, Keskisuomalaisesta ja Inferno-lehdestä. Hynynen on isännöinyt myös Subtv:n Äijät-ohjelmaa.

Nyt Hynysen raivokkaista roiskeista parhaat on hiottu uuteen iskuun kaiken kansan kiusaksi. Matkan varrella on kertynyt myös lisää sanottavaa, ja lukija saa kuulla kunniansa aiheesta kuin aiheesta. Näin herra itse kuvailee tekstejään:

”Nyt otetaan käsijarru pois ja annetaan palaa. Se tarkoittaa sitä, ettei kirjasta ainakaan arvostelumenestystä tule, mutta se myy perkeleesti. Osa tulee pitämään miuta täysin urpona, sovinistina ja kusipäänä, osa taas ajattelee, että mie oon nero. Oikeaa vastausta en tiedä miekään, sillä Hynynen on fiktiivinen henkilö.”

Lähde:
http://www.like.fi/kirja.php?detail_id=4045

Kotiteollisuuden Jouni Hynynen Sellossa ... video youtubessa:
http://www.youtube.com/profile_videos?user=Marsupilami74&p=r