IRC-Galleria

Martins

Martins

Ihastui tänään

men & women the beginning IKeskiviikko 07.10.2009 17:28

heippa hei mikä meno ?

salee ketää ees lukee näit mut joo ihan sama :D

vitsi ollut tylsää tää vk ei mtn muuta ku punttii ja treenei tos kylmässä ulko ilmassa, thank god sunnuntaina viimeinen peli jossa mahdollisuus näyttää et lps on vieläkin kakkosen kovin joukkue ;) ja siihen perään saunailta joka ei voi venyä liian pitkälle sillä ma. töitä aamul,damn. ainahan voi ottaa saikkuu, NAAAH ei jaksa :D:DDD

mut jooo ikävöinyt hyviä hetkiä ja nyt kun huono sää alkaa niin pieni masis alkaa mut hei what can u do when men act stupid and women irrationally? total chaos!

Marianne j. legato sanoi että miehet ja naiset ovat aina erilaisia ja tulevat aina olemaan erilaisia, loppu peleissä ei kumpaakaan voi ymmärtää se olisi pieni mahdottomuus, se ei ole mikään palapeli joka selvitetään vaan on aina paloja joita tulee puuttumaan.Mielestäni, on turhaa tutkia miesten ja naisten välisiä eroja koska THE UGLY TRUTH is the ugly truh ei sille voi vaantehdä mitään, miehet ajattelevat kutakuinkin tosi yksinkertaisesti ja naiset taas toivovat ja hakevat ymmärrystä kaikkeen mahdolliseen. näin se vaan menee.

tulee tosi filosoofinen olo, hah :D vois alkaa vääntää jotai moderni kirjaa miehistä ja naisista koska kukaan ei ymmärrä mitään, mut mä tekisin "Platinaa myyvän kirjan" x] come on, pitää olla vähän luottoa :D

noh mut silti miehillä on isommat aivot(todistettu), mutta naisilla enemmän harmaata ainetta aivojen otsalohkossa ja pienemmät aivot.Tämä harmaa alue säätelee niin sanotusti "naisten johtokeskuksesta". Tarkoittaako tämä, että nainen on viisaampi ja voi tehdä 2 asiaa samaan aikaan? ei, vaan riippuu tilanteesta. tämäkin on todistettua ei mun sanoil mut silti, et miehet valitettavasti tekevät mielummin YHDEN ASIAN KERRALLA HYVIN kuin monta :D!

vitsi liikaa tekstii pakko lopettaa vois jatkaa illalla lisää jakaa vähän tietoo :D ciao bella bambinos

M♥

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.