IRC-Galleria

Martins

Martins

Ihastui tänään

gonaPerjantai 16.05.2008 22:26

GTJ 49

tänään jäljelläSunnuntai 27.04.2008 18:07

TJ 68

InttiTorstai 07.02.2008 23:32

Valapäivä ohi nyt ollaan jääkäreitä eikä alokkaita ENÄÄ ;DDD

" jumalauta gembege ei naureta, hymy pyllyyn ! NYT JÄPITTÄÄ !!!!!! "

huhuhSunnuntai 19.08.2007 18:18

ei juma kuorin sipulii 2kpl ja nyt mun silmät on niin herkät koko ajan, luulin et se ois ollu joku legenda et alkaa itkee ku kuorii niitä,mut ei...
mä annan hyvän vinkin,ei kannata ikin kuorii sipulii!!!

Hommatkaa tollanen jos ryhdytte siihen: http://www.tiltonequipment.com/Total_Catalog_Pages/PV40AH31A.jpg

Hesa cup päiväkirja IIIIILauantai 14.07.2007 14:57

noh hävittiin välierä matsi gnistanin komeille maaleille 3-0.
Ainoa seuraava haaste on hakea mitallit finnair stadiumilta iltapäivällä :D
Kiitos yjk hienosta turnauksesta...

Hesa Cup päivä IIIITorstai 12.07.2007 23:32

Puolivälierä peli alkaa klo 14.00 kuuluisalla bolliksella. Aamusta saakka paistaa hienosti aurinko ja tunnelma on korkealla, kaikkki ajatukset pyöri päässä. Kentälle saapuessa, väki kerääntyi katsomaan matsia ja pikku hiljaa molemmat joukkueet saapuvat ottamaan lämpöä.
Peli Alkaa meidän painostuksella, ainiin pelataan siis Yjk - HPS. Joten Jatketaan pianostusta koko ajan ja surrimakksi osaksi pallo on hps:n puolella, ensimäinen kunnon tilanne tuli minulle kun otin pallon n.8 metrin kohdalla rinnalla ha vedin kääntöpotkun suoraan taka kulmaa kohti joka osui tolppaan. Hps pääsi pari kertaa yrittämään mutta yritys ei tuottanut tulosta. Toiselle puoliajalle lähdettiin meidän tekemällä ensimmäisen maalin jonka Juridi teki n. 30 metristä vapaapotkusta suoraan sisään sillä veska ei ottanu kiinni koska hyökkääjämme juoksi ohi hienosti ja hämäsi näin maalivahdin.
1-0 tilanne ja asiat näyttävät hyvältä, Teemme vielä toisen maalin jonka tekee lisä vahvistus joka saapui tänään, hyvän yksilö suorituksen jälkeen pisti pallon alakulmaan.
2-0 erittäin loistavaa, hps ehti vielä tasaoittaa kovan paineen jälkeen 2-1 muttei tämä haitannut menoa.
Peli näin päättyi 2-1 ja olimme välierissä Gnistania vastaan joka pelattaisiin huomenna perjantaina bolliksella klo 12.00

Kiitos YJK !!

Hesa cup päivä IIITorstai 12.07.2007 13:55

4-0 voitto 10:llä miehellä kosk puuttu pelaajii. illan brassi matsis päätettiin ketä menee jatkoon oltiin kattoo sitä pohua vastaan ja onne suosi meitä ! tänään jatkuu jatkopeli bolliksella klo 14. sori en ehtiny kirjottaa kunnon raporttii edellisest matsist...

anttu teki 2 ja bashir 2 onneks olkoo !

Fair play pelaaja: tschatalow matias ( toivottavasti olen oikeassa)

Hesa cup päiväkirja IIKeskiviikko 11.07.2007 00:40

Toinen päivä on nyt pelattu ja päivä ei ollut aivan toiveiden mukainen. Tarkoitus oli ottaa 6 pistettä kotiin mutta tuli vain 1 j kasa loukkaantumisia.
Ensimmäinen peli oli brasseja vastaan pirkkolassa jossa pelasi tuttu naama, santi hynönen :D ! Peli alkoi hyvin ja molemmat joukkueet pääsit molempiin päätyihin. Ensimmäisen maalin teki heikki petrell ( lps) suoraan keskityksestä jatkoi pallo hienosti verkkoon. Peli alkoi näyttää hyvältä mutta, ennen ensimmäistä puoliaikaa hese, loukkaantui vakavasti ja joutuu jättämään hesa cupin . 2 maalia saldona ja 1 fair play kortti ;D
pelissä oli paljon tunnetta mukana ja alkoi pieni käsirysy jossa Antonille sanottiin: " you will die!" joku pieni brassi lausahti tämän mutta sen jälkeen antoniin ei edes kosketettu.
toisella puoliajalla molemmat jengit pääsi vähän maalipaikkoihin ja meidän maalivahti hoiti kaiken hyvin, mishi(en osaa kirjottaa nimee mut lausutaa tollee) :D
N. 10 min ennen toista puoliaikaa brassit pääs rankasee pahasti pienessä sumpussa ollut pallo kimpoili ja liukui hidasta vauhtia meidän maalila kohti ja sinne se upposi, rassit hurras. Loppu pelistä oli tiukkaa taistelua mutta se jokin puuttui. peli päättyi 1-1 ja näin kasassa on 4 pistettä kahdesta matsista.


Fair play pelaaja: Heikki Petrell ( lps )

Brazil Soccer/(BR) - YJK 1 - 1
__________

Seuraava ottelu pelattiin kumpulan nurmella jossa paistoi hienosti aurinko ja katsomoa oli kerääntynyt ja fiilis ja adrenaliini virtasi. Nyt pelasimme Euro-Afroa vastaan jossa oli enemmän afrikkalais syntyisiä pelaajia. Pelaajat keskittyivät ja unohtivat jo aamu matsin.
Peli alkoi molempien jengien puolittais hallinnalla, silti Afrot pelasivat kovempaa ja saivat keskikentän kautta hyviä palloja laitoihin.
Olimme saaneet vahvistuksen, Ossi (mps) joka teki n. 15 min pelin jälkeen hyvän pallon riiston jälkeen jonka heppu teki ( käpa) ja pisti hienon risti syötön maalin eteen josta ossilla oli helppo tehtävä pistää pallo maaliin ! 1-0 fiilis oli hyvä.
Toinen puoliaika alkoi afrojen hallinnalla silti saimme luotua paikkoja josta ei oikein päässyt tälläämään kunnolla.
n. 15 min jälkeen hyvin pelannut afrojen keskikenttä pelaaja pääsi läpi josta kikkasi maalivahtimme ja sijoitti pallon maaliin, 1-1. Tunnelma oli nyt kireämpi. Nopeasti peli oli jo 3-1 eikä oikein saatu paikkoja, kalastimm pillkua mutta ei toiminut ja tämä jäi pelin lopulliseksi lukemaki ja näin olimme nyt kolmansia lohkossamma ja kes. aamulla matsi taas Vjs:aa vastaan.
Hyvät mahikset jatkoon vielä ;D
huomenna lisää !

Fair Play pelaaja: -

FC Afro-Euro - YJK 3 - 1

Hesa cup päiväkirjaMaanantai 09.07.2007 15:11

Tänään oli ensimmäinen peli pohua vastaan. Eli pelaan tän vuoden hesa cupin YJK:ssa jossa on pelaajia Käpasta, yjk:sta & lps:sta. Meil on alku lohkossa yhteensä 4 pelia joista 1 on jo voitettu.
Alusta oli liti märkä sillä satoi sairaasti ja kaikki oli ku suihkussa. Peli oli pää osin maassa pelaamista sillä tarkoitus oli rikkoa vastustajan puolustus maata pitkin pelillä.
Peli alkoi rauhassa ja kumpikin ravasi edes takaisin. Toinen puoliaika alkoi YJK:n pyörityksellä pohun maalilla. palloja sateli sinne. Ja n. 5min pelin jälkeen pallokimposi minulle josta pääsin yksin läpi tälläämään veskarin jalkojen välistä. kiitos hese mainiosta syötöstä. Seuraava maali alkoi sillä kun ajoin laitaan ja sieltä harhautin yhden miehen pois tieltä josta pistin suht kovan pallon boksiin joka tuli suoraan hesen jalkoihin ja tälläsi suoraan alakulmaan! Loistavaa! :D
Seuraava tapahtuma tapahtui Tschatalowille, käpan jätkii. Otti punaisen kortin huudettuaan "homo" vastustajalle potkaistuaan matua pohkeeseen. Tuomari pisti suoran punaisen ja sanoi että kyseessä oli "rasistinen huuto"...
Peli sujui suurimmaksi osaksi meidän pyörityksellä loppuun asti.
Kiitos, seuraava peli Huomenna pirkkola klo 9.00 ja illemalla brassei vastaan.

Fairl play pelaaja: David Nissim (lps)

Joukkueet:

A-19 Brazil Soccer/(BR)
A-19 FC Afro-Euro
A-19 FC POHU
A-19 VJS/A2
A-19 YJK

// sori tällänen teksti mut on tylsää ja sataa niin...