IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

Martsuliini

Martsuliini

häpshäpshäpsä

VäsyväsymarsuliMaanantai 08.05.2006 15:38

Koulussa oon. Tarkemmin sanottuna kirjastossa. Tulostin jonku helvetin artikkelin, nimeltänsä Mutagenesis and cell transformation in cell culture. Ihan vitusti kiinnostaa lukea tuokin. Pläh. Yliopisto on perseestä suorastaan. Ihan sikana pitää kirjoitella kaikkia typeriä juttuja, joissa ei ole päätä eikä häntää, eikä niistä ymmärrä itse hölkäsenpöläystäkään. Ja mitäs näistä kirjoituksista opimme? Opimme kirjoittamaan tieteellistä tekstiä, josta kukaan ei ymmärrä yhtään mitään. No onpas se sitten hienoa. Enhän minä negatiivinen ole tännään, mutta nooh.

Meinasin nukahtaa luennoille. Siis ihan oikkeesti nukahtaa. Huoh. Piti sitten juoda kahvia ja syödä suklaataa, niin hiukkasen piristyi. Keskiviikkona olis tentti. Huoh. Ja pitäs lukia pari porokirjaa. Ne tosin kiinnostaa vähän enemmän, kuin tuo tentti. Ja kesällä teen jo gradun! Siistijä. Ehkäpä joskus jopa pääsen Kuopiosta pois! Tai kivahan tämä paikkana on, muttakö niin. On niitä kivempiaki paikkoja x). Muutan Alaskaan porotutkijaksi!

Täältä tähän.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.