IRC-Galleria

Martsuliini

Martsuliini

häpshäpshäpsä

[Ei aihetta]Sunnuntai 31.05.2009 06:04

Hih. Itsesäälikännit :D

[Ei aihetta]Sunnuntai 31.05.2009 02:20

Pettymys on ehken maaliman inhottavin tunne. Sitä kun voi ihmisen pettää niin hirrmuisen monella tavalla ;) Uskokaa pois rakkaat lapsoset, että sen eestänsä löytää minkä taakseen jättää. Mullon sanonta ilta selkeesti :D

[Ei aihetta]Lauantai 30.05.2009 14:28

Tänään vois nollata... siis jos ois rahaa. Pää on täys. Hajottaa. Ja kätteenki koskee.

AlkomahoolikyselyutelutietovisaTorstai 28.05.2009 18:50

Alkoholikysely. Vastatkaa ja kopioikaa tämä sitten itsellenne.

1. Milloin viimeksi olet nähnyt minut humalassa?
2. Mikä on lempialkoholijuomani?
3. Mitä alkoholijuomaa inhoan yli kaiken?
4. Millainen olen humalassa?
5. Mikä kuvastaa juomistapojani: Pesusieni, Sivistynyt, Normaali, Nautiskelija?
6. Mikä on hauskinta kun olen humalassa?
7. Oletko nähnyt minun koskaan oksentavan alkoholin ansiosta? missä ja miten?
8. Missä ja milloin olen ollut pahiten humalassa sinun nähden?
9. Juonko usein?
10. Aukaisenko olutpullon (tai jonkun muun pullon) korkin hampailla, pullonavaajalla, sytkärillä vai millä?
11. Mikä on hauskinta mitä olen tehnyt humalassa?
12. Olenko kirjaimellisesti känniääliö?

[Ei aihetta]Keskiviikko 27.05.2009 23:41

Heij te kaikki viksut immeiset. Kertokaas tätille, onpikos sitä täälä Kuopijon torilla tahi sitte Suonenjoen torilla semmossia varsinaisia toripäiviä oikkee?? Ja että mistähän sitte saapi toripaikan varattua? Tekniseltä virastolta arvatenki..

[Ei aihetta]Keskiviikko 27.05.2009 18:23

tutututuuleeko täällä?

[Ei aihetta]Keskiviikko 27.05.2009 15:47

Esimiehet... Jos eivät saa työpuhelimesta kiinni, niin soittavat henk.koht. nro:oon. Ihanku ois hengenhätä. Ja vielä silleesti, että mun työaika oli menny ohi jo 2h aikasemmin, ois tietty voinu olla vastaamatta, mutta lievässä unenpöpperössä sitä ei käsittäny.

Ja toinen.. Nämä meidän asiakkaat. Edellisenä päivänä kerrotaan, että "huomena pitäs saada tuo alue valmiiksi iltapäivällä"... "aijaa :o" Oishan se kätevää, jos ois Maria-niminen juoksutyttö kelle soittaa, että meeppäs kuuleppas..Vaan turhaan kai mää ittelleni soitan x)

[Ei aihetta]Keskiviikko 27.05.2009 00:50

Heha. Unohin taas tännään, ettei äitille parane kertua, jos on melekee meinannu eksyä mettään :D Heti tuli kommentti, että "älä lähe yksinäs sinne mettiin". Ihime pelekuri, aina oon löytäny kotia.

[Ei aihetta]Tiistai 26.05.2009 22:17

Inhuan tätä, kun on matalapainetta.. Määki elän sitte ihan matalapaineesa ja väsyttää ja huimaa ja sattuu ja vaikka mitä. Toisaalta tykkään kyllä kunnon ukkosesta, mutta mereltä käsin katottuna mieluummin.

[Ei aihetta]Maanantai 25.05.2009 23:00

olipa se kiva rääkki! Kerrassaan. Mää taas vähäsen vaan matkasin pitkin mettäpolokuja (jotka sitte hävis johonki), enkä suinkhaan eksyksisä ollu, vähän vaan hämmästelin, kun törmäsin Tervaruukkiin menevälle lenkkeilypolulle. Tyytyväisenä jatkoin sitten sitä pitkin. Hirmusesti oli Hemiläisiä ja herhiläisiä ja kaikenmaaliman öttisiä. Ja joku kumma oli jotaki naruja vejelly sinne mettään. Mitä lie, puitako meinaavat kaataa, vaikko sähkölinjanko vetäseevät. Suora linja näkys olevan.

Noh. Sittenpä saavuin Vuorilammelle, jonka päätin kiertään ja sitten kavuta ylös kalliolle kukkulalle. Matkan varrella näky sammakoita, jotka mulle jutteli, sammakonkutua ja yksi söpösti vierekkäin uiskenteleva sinisorsapariskunta. Tuntu olevan lepposa parisuhe heillä. Vaikka mikäs siinä ollessa, niin oli lämmintä vettäki. Se kiipiämine sinne kalliolle kukkulalle oli hitysen työn ja tuskan takana. Varsinki kun alussa innoissani hyppelehdin kiveltä kivelle niinku paraski marakatti. Meinaakai siinä pikkuihmisellä kuntoki jo lopahtaa. Vaan pääsin ylös asti. Ja sieltä sitte taas mettiä pitkin kotio.

Ja arvatenkin olo on hikinen, mutta iloinen :)