IRC-Galleria

Martsuliini

Martsuliini

häpshäpshäpsä

Blogi

- Vanhemmat »

[Ei aihetta]Sunnuntai 27.11.2005 21:53

Jotenkin perseestä oli koko viikonloppu. Ei oo näin tylsää kyllä ollut ikinä! Eilinen sinänsä oli kiva päivä, kun lunta satoi :) Olen siitä iloinen. Jostain syystä olen tämän päivän ollut surullinen. Noh, kaippa sekin ohimenevää ja huomenna olen taas normaali martsu. En vaan jaksaisi enää miettiä mitään typeriä asioita. Vaikka eihän ne typeriä ole, mutta sellaisia asioita, mitä en oikeastaan saisi miettiä. Mutta plääh. En jaksa murehtia. Olkoot.

No jooohKeskiviikko 16.11.2005 11:47

Olipas varsin mahtavata, ko eilettäi lukasin sähköpostit ja siellä kerrottiin, että eräs opettaja on sairastunut! Näin ollen mun ei tarvinnutkaan istua tietokoneen edessä nakuttamassa jotain täysin typerää tekstiä jostakin täysin typerästä aiheesta! Wuhuu.
Luntakin sataa, ehkäpä tästä vielä talvi tulee ja pääsee luistelemaan ja laskemaan (pulukalla tietenkii). Pitäs vissii kaivaa talavivaatteet varastosta. Ylettömän upiata. En ees muista minkänäkösiä takkeja mulla on. Höks. Harmillista, kun Polnoe on jossain hevonkuusessa. Missäs minä nyt vietän kaiken ajan? Pitääkö mun ihan oikeesti tehä koulujuttuja? Nooh, onhan sitä muitakin kahvittelupaikkoja ;)
Khihi. Nyt pyykit kuivumaan ja makkuuhuoneen siivoukseen!

Että tämmönen päiväKeskiviikko 09.11.2005 16:06

Heräsin tänään myöhään, vasta joskus 11 aikoihin. Omituista. Yleensä herään jo aikaisin. Tosin kävin kyllä hereillä 8 aikoihin ja vastasin Polnoen viestiin. Nyt pitäisi tiskata. Alotinkin jo, mutta pitäähän sitä taukoja pitää. Junpallekki pitäisi jaksaa raahautua tuossa parin tunnin päästä. Huomenna sitten on taas jalat kippeenä. Siivotakin voisi ja "muutamia" koulutehtäviä tehdä, jos vain jaksaisi :D

PläähTiistai 08.11.2005 03:23

Ois yö. Pitäis nukkua, mutta eipä tule uni. Kyllä kovasti haukotuttaa, mutta ei mitään mahdollisuutta saada unta. Kun ummistaa silmät, niin alkaa taas kerran kaikki ajatukset pyöriä päässä. Ärsyttää.

Pitäähän tätä kokeillaTiistai 25.10.2005 21:26

Tiistai. Kamala päivä. Vielä kamalampi, kun on kipeenä. Aamulla kurkku kippeenä, ei kuumetta, sitten pikkuhiljaa se alkoi nousta. Nytten viimeksi mitattaessa 38,3. Plääh.
- Vanhemmat »