IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

Martza79

Martza79

ei muokkaa tilaansa.

Merkillistä selän takana jauhantaa.Maanantai 17.12.2007 19:25

Voi helvetin helvetti.

Minä olen nyt sitten todella huono ihminen, kun koetan etsiä Pommelle kotia, jossa sen olisi yhtä hyvä olla, kuin täällä meillä. Vähän on vammainen olo, kun netissä paistatellaan, että "tamma-raasu". Eipä ole meillä kovin kovasti joutunut kärsimään. Eikä varmasti joudu enää enempää. Eihän se minun vikani ole, jos hevosesta löytyykin pitkä liuta vikoja lisää, joita sillä ei ollut meille tullessaan. Tekeekö se minusta huonon ihmisen, jos etsin sille jonkun, kuka sitä voisi siitoksessa tai maastoilukäytössä pitää? Onko se minun vikani ja aikaansaannokseni, jos hevonen sairastuu? Käsittääkseni ei.

Mielestäni hevosella olisi suorituskyvyllistä näyttöä varsottamiseen, mutta itsellä ei ole aikaa, rahaa eikä resursseja tehdä varsoja siitä. Piste.

Mutta, jos se nyt kerran nimettömästi niin paljon kaivaa ja kalvaa, niin laitetaan se sitten lihoiksi.

Otan siltä huomenna kengät pois, riisun sen töistään kirjaimellisesti.

Ilmoitan kun on hevosenlihaa tarjolla halukkaille.

Ja että Darlaa ja muita meidän lämminverirotuisia hevosia olisi hoidettu huonosti?? Että niillä olisi epäsopivat varusteet ja ne ontuvat??? Uskomatonta sontaa.

Eivätkö ihmiset ollenkaan mieti mitä suustaan päästävät?

Eihän tässä uskalla enää sanoa edes moi kellekään, kun ei tiedä kuka on niin kaksinaamainen paskiainen, että hymyilee ja puhuu selän takana kuitenkin paskaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.