IRC-Galleria

Enkeleitä, onko heitä?Sunnuntai 30.10.2005 13:20

Liian harvoin läheisilleen tulee kerrottua kuinta tärkeitä he meille ovat. Siitä huolimatta he pysyvät rinnallamme vaikeinakin hetkinä.
Etenkin vanhemmilla ja ystävillä tuntuu olevan maaginen voima aistia asioita pitkienkin välimatkojen päästä. Ehkä se on perua esihistoriallisille ajoille, jolloin vaistojen varassa toimiminen oli elinehto, tai sitten ensiaskel alkeelliselle telepaattiselle viestinnälle.

Itse kuitenkin uskon voimakkaasti nk. sielunkumppanuuteen.

Olen monesti kuullut tarinoita, joissa hädän tai suuren surun hetkellä ihminen on nähnyt enkelinkaltaisia hahmoja. Useimmiten kokemus on liittynyt jonkinasteiseen unitilaan. Niin tai näin, kokemus on ollut varsin rauhoittava ja miellyttävä, vailla pelontunnetta.
Mm. hypnoosi perustuu unen ja valvetilan rajamailla toteutettuun suggestioon. Miksei siis telepatia voisi toimia samoin??
Ahdistuksen hetkellä ihminen alitajuisesti ottaa kontaktin hänelle läheiseen ja tärkeään henkilöön ja saa tämän muodossa lohtua pahimpaan.

Ovatpa nämä kertomukset vilkkaan mielikuvituksen tuotosta tai aitoihin kokemuksiin perustuvia, itselleni jok'ikinen ystäväni on tällaisen taianomaisen enkelin asemassa.

He ovat kallisarvoisia "henkireikiä" arjen harmaassa, ei pelkästään surun hetkellä. He ovat luotettuja kuuntelijoita ja kuunneltavia, jotka hyväksyvät meidät omina itsenämme. Valitettavan usein (jos näin voi sanoa) käykin niin, että parhaat ystävät osoittautuvat luotettavammiksi kuin esimerkiksi oma puoliso tai kumppani. Olisiko näinollen "turvallisempaa" lähteä rakentamaan parisuhdetta pitkän ystävyyden pohjalle kuin hetken tuttavuuteen?

Niin hyvässä kuin pahassakin nämä ah, niin ihanat ihmiset ovat jokatapauksessa elämämme tukipilareita vuodesta toiseen ja elämäntilanteesta riippumatta.
Olkoon tämä nyt kiitoksenosoitus kaikille teille, jotka ystävikseni itsensä tunnistavat. Olette tärkeämpiä kuin tiedättekään... <3

"When I'm lying on my bed
thoughts running through my head
and I feel that love is dead

- I'm loving angels instead"

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.