IRC-Galleria

Blogimerkintä

- Vanhempi »

Fanitusta vuoden takaaPerjantai 05.05.2006 22:16

Ihkua! Niin ihkua! Silloin 21. toukokuuta tuli oltua aamu kahdeksasta ilta viiteen tiskaamassa ja siellä oli tosi IHKUA!! Siis APUA!! Niin astioita meikä likka sinne aamupalalle roudaa niin 69:n(lordin ja WASP:n) tyypit tulee muina äijinä aamupalalle! HUH! Oli lautaset tippua maahan! Kyllä se Jyrki oli siinä 5sentin päässä niin IHKU! En mä niiltä kerennyt nimmaria kysyä tms. Olin sitä paitti ihan paniikissa. Kattelin sitten kun ne söi siellä:) Ne oli just niin kuin aina ennekin. Pukeutunut just goottimaisesti!! IHANUUTTA!!

Niin ja sitten kun olin seuraavalla kerralla viemäs astioita yks tyttö tuli ja kysy että voinks ottaa kuvan siitä, Jussista ja Timo-Timosta.:) OLin et APUA joo!:) Huh. siinä sitten jussilta ja Timolta sain nimmarit. Muita ei enään ollu siinä silloin. Jussi kysy mun nimeä vielä siinä ja sitten se sanoi että " Nähdään illalla Marjut" Mä vaan että "juuh..okei..moi" Meikä sitte heti nimmarilappusen vei laukkuun sos.tilaan ettei vaan kastu:) Hiih! Koko päivän ajan olin ihan Jussin pauloissa!!!Se oli niin ihanan pieni ja gootti..uuuh!

Kari kävi ostaa sitten liput illan keikalle(38€)! Pitää maksaa sille sitten joskus takaisin sitten tässä. Niin ja olin pikkuhumalassa siellä keikalla. Oli ihanaa. Mä mossasin siellä sitten ihan kunnolla. Mulla oli ihan kädet kipeet seuraavana päivänä. Mua vaan harmitti kun ei ollut mitään hyviä vatteita. Tuntui ettn sopinut joukkoon ollenkaan.:)Olin kuin ihan normaali koulutyttö. Meikki oli kyl rajumpi, mutta vaatteet olis saanu olla rajummat, mutta kun keikalle meni tuli yhtäkkiä.Tai silloin oli tarkoitus kyllä heti ostaa lippu, kun se tuli myyntiin, muttei ollut rahaaa. Mutta pääasia on että pääsin sinne. Siellä oli NIIN IHANAA!!

Lordikin oli huippu. tosin se would you---oli ainoa biisi jonka tunnistin. Sillä oli taas niin upeat maskit ja tulet yms.

WASP:n keikkaa en jaksanut jäädä kattoon vaikka olis ehkä kandennut. Ne heitteli raakaa lihaa yleisön joukkoon! HUIH!!!:)

Mutta aah...nytten niin 69:n vallassa!!! *hyräilee gothic girliä*

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.