IRC-Galleria

MastaC

MastaC

Pahistelija Kovis

lääh lääh... tsiki bhouuuuu....Maanantai 05.12.2005 16:20

moon ollu tänään supafääst maafaka:P oon tehny jo kaikki mulle annetut duunit ja 2 ½ tuntii aikaa viä, et pääsen himaan :) noh, jumittelepa täs koneksella sen aikaa si!

Juu, olin v-loppuna Vaasas kattoos isii&äitii <3 Oli kivaa! Treffasin mummunki, joka oli ihan fiiliksis ku menin sen luo:P Oli kutonu mulle taas lapaset ja villasukat ko se tietää et oon villafetissi xD Tilasin siltä jouluksi piponki, johon tulee teksti "MC" viitaten tohon mun taitelijanimeen;) Kävin Sarilla Laihian huudeilla edustaas. Sil oli kiva kämppä. Se oli ittekki kiva:) Oli ihkuu nähä se pitkäst aikaa!! Sit lähin takas Vaasaan Teeriniemelle Pään ja Osmoosin luo. Pää oli pikkujouluis ja otettiin vähä häppää Osmoosin kaa. Kävipä silmään sellanenki juttu et Kessist on tullu fatass:P iha läski piski!! hehe, biitch!
Sit Päästäinen soitti et pitää mennä pulloon ja ettei meil oo vaihtoehtoi. Siis pakolla dokaan xD No, mut päätin etten mä jaksa/viitti juoda paljoo ku si junamatkast tulee maanpäällinen helvetti!! Se kuitenki kestää sen 4 tuntii tulla takas tänne Hämptoniin.. Pirautin Pekalle sit ku kelasin et haluun nähä senki ennenku lähen takas... Ohan se ollu yks mu parhaist ystävistä Vaasas. Se tuli noutaan mut ja Osmoosin Teeriniemelt keskustaan. Osmoosi meni Pään seuraks Hulluun Pulloon ja me mentiin Domiin kattoon Tommin jotain unplugged keikkaa, joka btw oli hirvee!!! yäk! Lähettiin kolmannen biisin jälkeen haneen!! xD Nälätti... Mentiin mäkkiin ja siit pulloon. Jengi oli änkyröis siä!!!!! Eka mua nauratti vitusti ku tsiigasin niiden örvellystä, mut sit rupes vaan vituttaan koko meininki:) Ja tulipa sekin todettua, et Parturit dokaa kovemmin ku Kiinteistöhuoltajat!! Tai ainaki kovemmin ku tää Kiinteistöhuoltaja xD Onks musta tullu ihan nössö tai jtn?! Känniset chiksit herutti... Mua nappas yhtä paljon ku rautakalat lihakoukkuun xD Lähettiin kolmen jälkeen takas Teeriniemelle. Muut dokas varmaan 12 Stobee, mä tissuttelin neljä :)

Heräsin aamulla ja Pää ja Osmoosi oli viäki ihan seteissä! Safkasin ja poltin tupakkaa... Soitin Villelle siit riisonista, et joko mä voin tulla hakeen sen. Natsas ja menin sinne. Vittu mikä laiteisto sillä äijällä o siä!!! kuolasin!! Sai varmaan vetää mopilla lattiat ku olin häipyny xD Tulin takas T-niemelle ja Pää&Oosm oli iha rapuloos:P Repeilytti xD Isi haki mut sieltä ja kävin hoitaas menolipun takas himaan. Kävin viä porukoilla syömäs ennenku astuin vuosisadan wäkeimpään taajamajunaan! Miks vitus sinne ei voi duunaa kunnon junaverkostoo, vaan pitää puksuttaa jollain 60-luvun lopus venäjältä ostetulla diisselvitunveturilla?! HÄ! Sit se päälle viä et se pysähteli harvakseltaan odotteleen jotain vastaan tulevii yhtä paskoi junii! Repeilin ittekseni! heh heh... Toimii... Yhtähyvin ku vittu ysikymppisen paapan seisokki!! Onneks Seinäjoen jälkeen pääsi ic:llä ja matka meni joutuin:P Soitin Catalle, et voiks se järkkää mulle kyytii Katumalle, mut se ei saanu kuskii mistää:) Ei se mitää, Masta oli jostain syystä kävyissä ja menin taksilla huudeille:P Menin suoraa nukkuun ku pääsin himaan:) VakioLaatikko hämäröi jtn kummallista, se on ihan sekasin... :D

Nyt saan ruveta duunaan sitä live settii kuosiin ku pääsen himaan. Pitää nauhottaa Vakiolle se fiittiki tänää. Ei ku räkiin vaan, nauhat pyöriin ja versee purkkiin! Se on meno Katumal tänää! P's ja huomisiin!!!

Mastachillah aka Mestaristi

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.