IRC-Galleria

MastaC

MastaC

Pahistelija Kovis

[Ei aihetta]Tiistai 29.05.2007 16:05

oli maan mainio viikonloppu<3 ei viitti liikaa hehkuttaa ettei jengi suutu. :D muah!

musta aa syde see pee x'D

[Ei aihetta]Torstai 24.05.2007 21:17

viikonloppuna taas nähään<3 love you!

[Ei aihetta]Keskiviikko 23.05.2007 23:20

tuli pudotettuu pommi porukoille. ei ymmärtäny. yhyy. sama. muutan silti.
mutsi oli enemmän kiree ku faija... wtf. sama. muutan silti.

[Ei aihetta]Tiistai 22.05.2007 19:32

hah. suurten suunnitelmien MastaC iskee! katsotaan, jos vaik muuttasin hämptoniin bäkkiin :P
Tekisin eräänkin Pauliinan varmasti aika onnelliseksi... ja itseni samalla<3<3<3 katsotaan mitä tehdään.

[Ei aihetta]Sunnuntai 20.05.2007 15:28

oli toooosi kiva käydä taas hämeenlinnassa. jäi uskomaton fiilis ;) huomen taas paluu harmaaseen arkeen. mietin välillä, et miks oon tehny valintani näin ku oon ne tehny. tää kaupunki ja nämä ihmiset näytti taas parhaat puolensa. onneks tiedän että taas kesän jälkeen tulee talvi :D kävin lauran,tane ja sarin kaa ajelee. oli siisii. kävin myös pauliinalla viemässä loppuja tavaroita ja juttelemassa mukavia, henkeviä ja kaikkee siltä väliltä. sen kissa flippas ku se haisti vaken :D hyvä kun ollaan hyvissä väleissä ;) toivottavasti siitä nyt ei hämeenlinna tyyliin lähe mitää törkeetä haloota, niinku yleensä tapaa tehdä. koska numero uno, se ei oo kenenkää asia. numero två, totta helvetissä me nähään ku satun oleen täälpäin. onkohan muuten vaasassa kiva sää? tääl on ainaki ihan kesä. plääh. ei yhtää huvittais lähtee takas :(
"whitetrashbeautiful, there's something you should know, my hearth belongs to you."

[Ei aihetta]Perjantai 18.05.2007 11:01

oon tänä viikonloppuna hämeenlinnassa!! hakeeko joku mut asemalta?! soitelkaa!!

[Ei aihetta]Tiistai 15.05.2007 19:50

WhiteTrashBeautiful ;)

mä oon hep.Maanantai 16.04.2007 19:19

flunssa. ei oo kivaa. viikonloppu sen sijaan oli ;) kiitos siitä sinulle :P mä oon vaasan oma big ben, muahhah :) oli kiva nähä pitkästä aikaa ja puuhastella mukavia. pikkasen viinii ja hyvää musaa :P son siinä.

MRB! motan sut ihan pian kii! hyvää tahtia tuun täält (5) :P still got it, if ya know what i mean! ;P ...still pulling hoes! ;)

huomen tulee tili, ostan ehkä mun ekan jalometallisen korun... 80 senttisen hopeisen panssariketjun ;) aika kallis, mut mul jostain kumman syystä rahaa ;) pitäis viä jostain natsata siihen se riipus, nii avot!

tää on henk.koht. MRB:lle:

perjantaina jäbä, meitsin veriveli saapuu tuppukylästä huudeille :P odotan ihan älyttömästi!! sit son game on ;) jäbän kaa on kuitenki vitun letkeet meininkii tiedossa! Vaasan tyttäret vaviskoon... LTPB on talossa. "tytöt päästää meitsin aina niiden vittu autotalliin... miks ne haluu aina imee meitsin pallii?" -MRB '03 HAHHAH:D huonoo riimittelyä, mut noinhan se menee ;) oikeesti bro! en mä noin slikist baarimikosta yhtää epäilekkää, mut kyllä ne tytöt näköjään löytää tehdastyöläisenki luo... joka viikonloppu :D vitu pelle taas menny hukkaan luuris!! paa sitä koodii ku saat sen hoidettuu kuosii. mul on sulle pari juttuu hehkutettavana :)
duunii saat varmasti. tääl on jo terassit auki! ja pikaseen ku laskin nii tääl on niinku vähintään kaheksan yökerhoo, baareja taitaa olla päälle kakskytä pelkästään keskustas, että ekköhän sä ny johonki pääse myymään sitä viinaa! ;D ei siin midist. ens viikonloppuun, bro! p's out!

Laura!!! saat tänään sen miksauksen niihin skaboihin!!! luv juu tuu beibi gööl<3

muahhah.Lauantai 17.03.2007 04:38

nauran ihmisten pienimielisyydelle tänään! ei oo edes mitään kummosempaa syytä.. kuhan nauran vaan:D uni ei tuu silmään. kipasin Pekan luona tänään ja avot, nyt homma lähtee jyräämään. ollaan kovin kaksikko sit mun ja MRB:n! keksittiin kaikkee mukavaa tulevaisuuden varalle ja pohjustettiin tätä mikä on nyt. helvetin hienoo. jubattii ilkka bro:n kaa taas henkeviä. you are my man! oikeesti! meitsi ei selviäis ilman jäbää. elämän ohjeita! LAURA PAA SITÄ SETTIÄ NYT MITÄ PITÄÄ MIKSAAAA! :D luv juu tuu gööl! päästin vaken parvekkeelle ja äijällä meni paska housuun. on siinä mulla kovanaama taas :D tulipas pitkästä aikaa skrivattuu tännekki, mut ei siin kato mitää. tällee homma o suksee!!! mo! elämähumala, ei alkaholiksii tänne pliide... paitsi skidisti binii :D

[Ei aihetta]Sunnuntai 21.01.2007 03:51

fiilistelen tässä pienessä humalassa menneitä. mul on ikävä mrb:n seuraa. Vakke ei riitä huudateltavaks. vittu. ootte te muutki mun mieles, <3