IRC-Galleria

kiinnostaaKeskiviikko 23.11.2005 18:23

Aamulla heräsin, myöhässä. En ehtinyt käymään suihkussa ja porukat ei ollu keittänyt kahvia tavalliseen tapaansa vaikka oletin niin. Melkein myöhästyin bussista, avaimet unohtu kotiin ja ajattelin et ei vittu mitähän tästäki päivästä tulee. Aamulla huomasin et meil oli joku nuori sijainen. Koko päivä tehtiin ryhmätöitä. Tai siis mä tein, ville löhös ja katteli kitaran kuvii ;F (no kyl se itseasias teki otsikon ja liimas pari kuvaa pahville.) Alko olla jo ihan vitunmoin nälkä, koulussa tietty ruokana lohikeittoa (my luck) joten söin sämpylän ja join lasin vettä.

* MastaKillah changes topic to 'kiinnostaa'

Sitten takaisin tekemään ryhmätöitä. Me saatiin uus ryhmätyö koska saatiin ensimmäinen valmiiksi etuajassa mun ammattitaidon takia. Olimme laiskoja ja emme jaksaneet paneutua seuraavaan työhön vaan kuuntelimme tietsikoilla musaa ja pelasimme minipelejä netissä (;ASD) Pääsimme koulusta jopa ruhtinaalliset 15 minuuttia etuajassa, mutta eipä siitä hyötyä ollut. Kävimme Salessa ostamassa vähän syötävää ja jätimme roskat maahan lojumaan. Minä kylläkin vahingossa. Joku mummo katsoi meitä paheksuvasti (tää juttu on salee huomenna Napakoissa.)
Bussi tuli vihdoin, mukavasti myöhässä. Minua väsytti mutta bussin iskarit olivat niin paskana että meinasi lentää yrjöt kun vaan painoi silmät kiinni. Menin sitten kotiin jonkun juopon kanssa samaa matkaa (hyyyi vittu se muuten hais.) Saapuessani kotiin laitoin glögin mikroon, ja kirjoittaessa tätä unohdin sen sinne. Se kiehui ja osa glögistä oli jo haihtunut ilmaan. Ja nyt poltin kieleni, ai vittu...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.