IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

...ja nyt ei ole kyse moottoripyörästä. Eilen klo 17.08 vippailin Kampin ostoskeskukseen ostamaan housuja ja heti sisään käytyäni näin maailman uskamattomimman ja kauneimman naisen, jota kutsuttakoon nyt nimellä Pirjo, koska parempaa tietoa ei ole. Tuijotin Pirjoa koska en muuta voinut, Pirjo alkoi tuijottaa takaisin. Meitsi hämääntyi tästä nolona, ja ujona poikana ehkä hieman kiihdytin tahtiani. Pirjo juoksi minut kiinni, tarrasi hihasta ja virkkoi...

Pirjo: Sä näytät ihan siltä että haluat tehdä jonkun naisen iloiseksi?
Meikä: ööö, vissiin näkyy jo naamasta?
Pirjo: Joo, olisko sulla mulle hetki aikaa, mulla olis yks juttu?
Meikä: ööö, no eipä vissiin oo merry christmas.

Pirjo talutti minut toimipisteelleensä, ja tässä vaiheessa jyrkät hormonit alkoivat jo tuntumaan. Pirjolla oli purnukassaan kuolleen meren suolasta tehtyä kuorintavoidetta jota alkoi hieromaan minun käsiini. Tässä vaiheessa hormonit olivat ottamassa tilanteesta jo ylivaltaa.

Pirjo: Rasvaatsä paljon ittees?
Meikä: ööö, en, tai no joo, joskus
Pirjo: Sulla on sormus, sä voisit tehdä naises todella onneliseks tällä
Meikä: ööö, sormus on hämäystä, nainen on kyllä hakusessa koko ajan
Pirjo: mä toivon että sä löydät sen

Pirjo alkoi kuivaamaan pyyhkeellä sitä rasvaa käsistäni

Meikä: Mitäs tää hauskuutus maksaa jos oletetaan että löydän elämänkumppanin piakkoin?
Pirjo: Normaalisti 50e/purkki, nyt tarjouksessa 35e

Sitten se kuiskaa mulle korvaan: "sä saat tän 30e:lla, mut et kerro kellekään"

Viuviu, hormonit voitti tämän pelin, mutta ovela suunnitelma alkoi hautumaan mielessäni saman tien. Pyysin Pirjolta lisäaikaa purkin ostoon housukaupassa käynnin verran. En palannut hänen luoksensa kuitenkaan enää, koska suunnitelmastani muodostui entistäkin ovelampi. Vittu, mikä skoijari minä olen.

Huomenna menen Pirjon luo ja kerron että elämäni nainen on löytynyt. Pirjo myy mulle sen purnukan ja minä poistun muina miehinä. Käyn jossain paketoituttamassa sen joulupaperiin ja sisälle lipaisen oheen käyntikorttini. Sitten palaan pirjon luo.

Meikä: Tää on sulle, saa avata vasta jouluna, moi!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.